maşallah kuzuna,ne güzel kilo almış şimdiden stres yapma güzelim,kendini rahatlat doğuma kadar Çok teşekkürler arkadaşlar...kızıma keçi sütü içiriyorum son zamanlarda anne sütüne en yakın en besleyici sütmüş...birde mideye dokunmuyormuş keçi sütü benim mide problemlerim çok olduğu için inek sütünü bıraktım buna geçtim...Kızımda sevdi bu sütü demekki..
Annem çarşamba sabahı uçakla geliyor trabzona onun gelmesi beni biraz rahatlatır sanırım yanlız başıma doğuma gitmektende çok korkuyordum yani herşeyimle annem ilgilensin istiyorum kaynanamlarla durumumuz malum onlara muhtaç olmak ellerine kalmak istemiyorum..Gerginlik kaynaklarımın birisi olsun ortadan kalkacak inş.
Bende orki gece için olanlardan aldım,yeter sanırım.Altımada kızımın alt açmalarından bir tanesini sererim
delikafaduldendelikafadulden hangi boyunu alsakki o zaman? Battal boyu varmıki bunların :roflol: Canım 13 yaş için gece kilodu diye bişey var ona bir bak istersen en büyük o vardır sanırım yan kısımlarını kesersin geri kalan kısmı tam olarak sarar diye düşünüyorum...Ya zaten bunlar hep tedbir amaçlı herkesin öyle çok kanaması olmuyomuşki orkid yetiyormuş ama işte hastahanede yatağa çarşafa pijamalarımıza falan çıkmasın amacıyla kullanmak istiyorum ben...Hasta bezide kullanmsan bile 1 tane kullanıyomuşsun diğer günler orkit yeterli oluyomuş 4*5 gün sonra günlük ped bile yeter diye duydum...
yorgunsan,ayakta fazla kaldıysan falan çok sertleşiyo