2010 Kasım Anneleri

fairylike arkadaşımın çorbasını yaptım resmini de koydum yamyamlara gerçekten çok lezzetli oldu eşimle afiyetle yedik,teşekkür ederim tarif için...

estağfurullah canım olsun ben paylaşırım ama şimdi yeni heyecanlar moral bozmakta istemem

sanada çok geçmiş olsun allah sağlıkla bebeklerimizi almayı nasib etsin kucağımıza

sağolun kızlar, yalnız değilmişim içim rahatladı. ben çıkayım da uyumaya çalışayım biraz. inşallah uyuyabilirim. sabah randevum 9 da. yetişebilmek için 7 buçukta yola çıkmamız gerekecek.

:."DoumBelirtileri Doum Balangc" e-gebelik.net..:

allahım nişan hariç bütün belirtiler uyuyo hele akıntım öle arttıki koyulaştıda ve isalim sık sık hatta bugün 3 kere çıktım enerjiye gelince sabah 7:30 da hortladım resmen 2 hafta öncekiyle baya fark var arada merdiven çıkarken nefesim bitiyordu sanki şimdi günde kaç kere in çık eskisi gibiyim iştahım arttı ama kilo alımı yavaşladı

hadi hayırlısı eyvahedigeldismile

semaveela amin canım...

kızlar ahududu çayını aradım bulamadım eşime telefon açtım toptancılar çarşısına gitmiş ve yaklaşık 30 tane aktara sormuş ahududu çayını yokmuş şaşırdık yani :S

ahududu yaprağı çayı diye biliyorum ben onu. kayseride marketlerde bile var o çayların olduğu kısımda

yavaş yavaş başlıcaz artık doğurmaya seninde 37 hafta olmuş maşallah,bugün arkadaşımı aradım 39.haftayı bitirdi bugün hala doğurmamış üstelik ne sancı varmış ne açılma bu hafta sezeryana alabilir doktorum dedi...

ahududu yaprağı çayı diye biliyorum ben onu. kayseride marketlerde bile var o çayların olduğu kısımda

ben bugün kipaya da baktım ne ahududu var ne yaprağı var bulamadım yani,karışık çayların içinde bile yok ahududu anlamadım yani neyse...diyorum ki onun yerine böğürtlen alsam ikiside aynı biri pembe biri kara arasında fark var mı ki meyve olarak CADIARZU

vaoovvv geçen tv de doktorun teki dediydi madımak acayip sütü arttıryomuş ve çok vitamin varmış diye annem spariş vermiş hafta sonu geliyo madımak ehe ehe kaydirigubbakcemile2 çoook severim bayılırım

madımak oy madıımak sositososito

madımak otu bildiğimiz semizotu mu oluyor hani yemeği salatası yapılır,yemeği ekşili olur?

ilonacim sekerleriniz cok güzel olmus ellerine saglikopuyorumnanaktan

Günaydın :S Gerçi hala karanlık dışarısı ama saat 6.10 da tuvalete kalktım sonra doktor kontrolünü düşünmekten uyuyamadım bi daha :S E malum yatmak cok rahatsızlık verıcı oturmak daha rahat dıye kalktım ben de.. Poffffffffff..

günaydın prop
ben de 5 buçukta uyandım bir daha uyuyamadım :S

yok ben daha çok eşim 6 da kalkcak kahvaltıya ne yapsam die heyecan yaptım

kaçta randevun gelince yaz merak ederiz..

randevum 10da da gec gelırım eve cevahıre fln gıderım heralde, sancım fln kalmadı cok şükür gezerım bıraz.. ay ama bu kasık agrıları benı oldurcek, katır kutur sesler gelıo alt kemıklerımden :)

Son düzenleme:
bijo sen doğurduktan snr kım dvm etcek o lısteye nasıl olcak :S ayrıcana 10 gun kalmış dogurmana aman yarabbbımmmm

açılıyo işte ne güzel normal doğumda avantajın olacak. benimkiler de açılıyo ses gelmiyo ama diyorum açılmayın boşuna ağrı yapmayın :))
sen yine de çok gezme bana dr um artık biraz dinlen dedi..

Son düzenleme:
bijo sen doğurduktan snr kım dvm etcek o lısteye nasıl olcak :S ayrıcana 10 gun kalmış dogurmana aman yarabbbımmmm
9 gün kaldı hayatım akannehir
yarın da 38 e giriyorum galiba :S
ben girerim arada özel mesaj atsınlar bana bilgileri burda olursan uyarır mısın geçmiş okuyamam tabi de. yine de arada gelir yazarım yaa o kadar da değil yani..

Son düzenleme:
yok cnm cok gezmem bı mothercare e ugrarım bı bebek magazalarına gırer cıkarım bı kahve ıcerım tmmdır.. ama zate cevahıre gıdısım de gec olcak bugun hastaneyı kesınlestırıoruz malum ısım uzun surer zaten.. bayag streslıyım anlayacagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…