semaveela bilmiyordum afedersin canım,bende ilk bebeğimi 6 haftalık iken düşürdüm seninkine benzemez ama az çok anlayabiliyorum...sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza,nasıl hayırlıysa öyle olsun canım hakkımızda yeterki bebeklerimiz sağlıkla gelsin normal sezeryan farketmez...
semaveela amin canım...
kızlar ahududu çayını aradım bulamadım eşime telefon açtım toptancılar çarşısına gitmiş ve yaklaşık 30 tane aktara sormuş ahududu çayını yokmuş şaşırdık yani :S
:."DoumBelirtileri Doum Balangc" e-gebelik.net..:
allahım nişan hariç bütün belirtiler uyuyo hele akıntım öle arttıki koyulaştıda ve isalim sık sık hatta bugün 3 kere çıktım enerjiye gelince sabah 7:30 da hortladım resmen 2 hafta öncekiyle baya fark var arada merdiven çıkarken nefesim bitiyordu sanki şimdi günde kaç kere in çık eskisi gibiyim iştahım arttı ama kilo alımı yavaşladı
hadi hayırlısı eyvahedigeldismile
ahududu yaprağı çayı diye biliyorum ben onu. kayseride marketlerde bile var o çayların olduğu kısımda
9 gün kaldı hayatım akannehirbijo sen doğurduktan snr kım dvm etcek o lısteye nasıl olcak :S ayrıcana 10 gun kalmış dogurmana aman yarabbbımmmm