2010 Kasım Anneleri

canım rötuşş falan olmaz beyaz çokkk sağol önerin içinnn, bant falan takıyorum öyle idare edicemm, artık doğumdan hemen sonra boyatırım ,benim kuaförüm evede geliyorr gelip evde boyar :)

canım rötuşş falan olmaz beyaz çokkk sağol önerin içinnn, bant falan takıyorum öyle idare edicemm, artık doğumdan hemen sonra boyatırım ,benim kuaförüm evede geliyorr gelip evde boyar :)

bişii diil canım..bende aralik gibi dip röflesine gidicem kismet olursa

bende dinlenmeye çekiliim artik kizlar..ii geceler herkese yarin görüşürz..

kızlar biz kayseride oturuyoruz bir senedir ve şahin sucuklarından alıyoruz gerçekten güzel taze. bilmiyorum bulabilir misiniz oralarda ama burda adım başı bi sucukçu var malum geneli de şahin ve imamoğlu markalı. içiniz rahat yiyebilirsiniz ayrıca üretim tesislerini falan izlemiştik bir programda gayet temizdi.

semaveela daha önce normal doğum yapmışsın sanırım nasıldı doğumun kolay olmuş muydu,umarım bu da normal olur...

canım ben bebeğimi kaybettim erken doğumla benim hikayem pekte iç açıcı değil kimsenin moralini bozmak istemem anlatıp ama bazen burda tecrübem olduğu için bazı şeylere yorum yapıyorum benim doğumum 2 katı acılıydı ruhumda acıyordu canımda zordu o yüzden

fakat bişey diyebilirim içiniz çok rahat olsun bebek çıktığı anda kendinizi çok iyi hissediceksiniz ağrıdan eser kalmıycak tıpkı filmlerdeki gibi ve sabah duşunuzu alırken iyiki normal doğurmuşum diyceksiniz ama aramızda kalsın (doğum esnasında beni kesin biçin sezeryana alın diye totonuzu yırtabilirsiniz yerimseniben ) fakat benim için sonuç önemli ister sezeryan ister normal eskiden sezeryana şiddetle karşıydım işin ucunda bebişlerin sağlığı olunca akan sular durur

Son düzenleme:
kurtlar vadısını en son ozgu namal oldugunde ızlemıstım o gunden snr bıraktım kac sene olmuş yahu :S

kızlar benim birkaç gecedir midem çok bulanıyor. gece boyunca kalkıp istifra ediyorum. bu akşam da midem rahatsız olmasın diye erkenden yedim yemeğimi ve çok da yemedim. ama yine başladı midem ekşimeye. napıcam ben yaaa! içtiğim sütler bebişime yaramadan çıkıyorlar. kötü hissediyorum kendimi.

bulantı bendede var ama allahtan istifra etmiyorum ilk günlerdeki kabuslar hortladı yine malesef

ben hamileliğimin başında bile çok yaşamadım mide bulantısını, bir iki hafta anca yaşamışımdır. izni erteleyemiyoruz ama ben bulantılarımı son aya ertelemişim galiba.

kurtlar vadısını en son ozgu namal oldugunde ızlemıstım o gunden snr bıraktım kac sene olmuş yahu :S

Ben baştan beri hiç bırakmadım hep izliom, evlenmeden önce babam izliodu onunla izlioduk, şimdide eşimle izliom...

Geçmiş olsun, medpamid alsana dr.una sorup ii gelir, hamilelikte kullanabiliyosun, hemen keser bulantını...

Geçmiş olsun, medpamid alsana dr.una sorup ii gelir, hamilelikte kullanabiliyosun, hemen keser bulantını...

yarın sabah kontrolüm var, sorarım doktora. ay vücudum ecza deposuna döndü yaa. tiroid için ayrı, demir için ayrı, vitamin için ayrı ilaç içiyorum. hiç de sevmem ilaç içmeyi ama bebişim için katlanıyorum. derin bir uykuya yatsam da 40. haftada uyansam ne güzel olurdu.

sen de mi tiroit ilacı kullanıyorsun?
ben de hamilelikten iyice sıkıldım artık.. tiroit ayrı, şeker ayrı... vitamindi demirdi aman kalsiyumdu derken son aylar çok sıkıcı olmaya başladı..
bi de ne zaman midem bulansa şekerim çıktı die korkuyorum b ide :S

semaveela bilmiyordum afedersin canım,bende ilk bebeğimi 6 haftalık iken düşürdüm seninkine benzemez ama az çok anlayabiliyorum...sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza,nasıl hayırlıysa öyle olsun canım hakkımızda yeterki bebeklerimiz sağlıkla gelsin normal sezeryan farketmez...

Bende aynı ilaçları kullanıyorum, troit bende de var, neyse ki az kaldı, sen medpamidi sor mutlaka, onu kullanırsan rahatlarsın baya bi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…