2010 Kasım Anneleri

Allah iyiliğini versin senin Fınfık, kız hem kahve falına bakıyon, hemde fotosunu mu çekion iş yerinde, çılgınsın...

Nalan cık gel kendın boşver kocanı hafta ıcı sabahtan acayıp boş oluo kımse olmuo kı..

sempatiksalakcinni

bakıyorumda nalancım boş bakıyorum anlamıyorum heç bilmiyorumkismile

Bende öle boş bakarım, ancak biri şekli gösterecek, ahanda bu kuş bu balık falan diyecek o zaman görüyorum ama onuda her zaman görmem, hı hı diorum o zamanda napim...

Fal özürlüyüm ben...:roflol:

bende yarın gidicimm gezicim kendime cevizli sucuk neyim alicimzemuszemus

ben yiyemediğim için göz ucuyla baktım onlaramafoldumben
fotoyu nerden yükleyince görebiliyodun sen çektim tlfla ama tlf kablosunu bulamıyom:roflol:

hakkatten öle oluyomuş kuzum
senelerdir çalışınca unutmuşum bide sana kızıyodum boshayallersmile

ilona maşallah bebişine

opuyorumnanaktan sağol cnm

ne kek muhabbetiymiş be.. benim gibi tembel karı bile kalktı yaptı.. rejimi yemişim önce bir dilim kek yiyeceğim cayımda demleniyor misss

Nalan cık gel kendın boşver kocanı hafta ıcı sabahtan acayıp boş oluo kımse olmuo kı..

Bırakmaz ki kocam yalnız başıma, zaten ben karşıyı hiç bilmiyorum kesin kaybolurum orda, benim bildiğim yerler Pendik den - Kadıköy e kadar olan kısım, ötesini bilmem hiç...

bende deminden beri tıkınıp duruyorum yaa,aç değilim ama aç gözlüyüm Şimdide gidicem irmik tatlısı yapıcam,şöyle çikolata soslu falan,akşam tv izlerken yeriz

Kızma bana kız, napim yavaş yapınca bitmio işler işte...kafamçokkarıştı

ne kek muhabbetiymiş be.. benim gibi tembel karı bile kalktı yaptı.. rejimi yemişim önce bir dilim kek yiyeceğim cayımda demleniyor misss

Ooooohhhh ellerine sağlık tatlım veee birazdan da afiyet olsun...

Yarasın sana ve bebişine...

bende deminden beri tıkınıp duruyorum yaa,aç değilim ama aç gözlüyüm Şimdide gidicem irmik tatlısı yapıcam,şöyle çikolata soslu falan,akşam tv izlerken yeriz

Sanada afiyet olsun ve şimdiden ellerine sağlık, kızlar hepimiz çok acıkıyoruz galiba, herkes bişi ler yapıyo...

ben de gıdıp makarnamı hazırlıyım.. ayrıcaaaa ben de sutlu ırmık tatlısı yapıcaktım kalkınca :) un yok barı hafıf sutlu bısıler yapayım dedıydım.. hadı sonra gorusuruz kızlar..

Aman Allahım köprü trafiği kilit durumda yine, şu trafik sorunu ne zaman hallolcak acaba ya...

ben de gıdıp makarnamı hazırlıyım.. ayrıcaaaa ben de sutlu ırmık tatlısı yapıcaktım kalkınca :) un yok barı hafıf sutlu bısıler yapayım dedıydım.. hadı sonra gorusuruz kızlar..

Hadi sanada kolay gelsin tatlım, ellerine sağlık şimdiden veeeee tabi sizede afiyet olsun...

Ben hiç sucuklu makarna yapmadım, nasıl oluyo acaba, banada tarifini versene bi ara burcu...

deme yaaa.. oturtmayacakmısınız beni bugün.. Sahikaya benzedim öküzz gibi yiyorum...
Kızma bana kız, napim yavaş yapınca bitmio işler işte...kafamçokkarıştı

Ooooohhhh ellerine sağlık tatlım veee birazdan da afiyet olsun...

Yarasın sana ve bebişine...

Saol nalanın dün aksam annemde kanımı ölctüm cihaza biraz az kan geldi ama yinde ölçtü. sonuc 191 di. ödüm pokuma karıştı kızım sonra eve geldik eşim tekrar ölçtü. 114 ben neye inanacağımı sasırdım kızım. dün cihazda 191 i görünce rengim kireç gibi oldu....
umarım herşey yolundadır sabahta tokluğum 104 cıktı şaşkınımsempatiksalakcinni

Ay şu avcılar parseller diye bi yer var orası neresi acaba, bide zincirlikuyu bana tanıdık gelio, mezarlık var mı orda acaba, eğer varsa orası babaannemle anneannemin yattığı yer...

Eskiden giderdik hep, ama uzun zamandır gitmiyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…