Falıma bakın bakalım doğum yakın mı sempatiksalakcinni
bende yarın gidicimm gezicim kendime cevizli sucuk neyim alicimzemuszemus
ay allah canını almasın :roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin senin Fınfık, kız hem kahve falına bakıyon, hemde fotosunu mu çekion iş yerinde, çılgınsın...
sempatiksalakcinni
bakıyorumda nalancım boş bakıyorum anlamıyorum heç bilmiyorumkismile
bende yarın gidicimm gezicim kendime cevizli sucuk neyim alicimzemuszemus
Anaaam sende bana benzedin kız, iş yapmaktan koşuşturmaktan vakit bulamıyosun oturmaya, evde oturunca da öle oluyo, sürekli yapacak bi şi ler oluyo, iş hiç bitmio..
Valla bencede en yakın zamanda laptop a el koy, masaüstü bilgisayar yorar seni artık tatlım..
ilona maşallah bebişine
Nalan cık gel kendın boşver kocanı hafta ıcı sabahtan acayıp boş oluo kımse olmuo kı..
ben yiyemediğim için göz ucuyla baktım onlaramafoldumben
fotoyu nerden yükleyince görebiliyodun sen çektim tlfla ama tlf kablosunu bulamıyom:roflol:
hakkatten öle oluyomuş kuzum
senelerdir çalışınca unutmuşum bide sana kızıyodum boshayallersmile
opuyorumnanaktan sağol cnm
ne kek muhabbetiymiş be.. benim gibi tembel karı bile kalktı yaptı.. rejimi yemişim önce bir dilim kek yiyeceğim cayımda demleniyor misss
bende deminden beri tıkınıp duruyorum yaa,aç değilim ama aç gözlüyümŞimdide gidicem irmik tatlısı yapıcam,şöyle çikolata soslu falan,akşam tv izlerken yeriz
ne kek muhabbetiymiş be.. benim gibi tembel karı bile kalktı yaptı.. rejimi yemişim önce bir dilim kek yiyeceğim cayımda demleniyor misss
ben de gıdıp makarnamı hazırlıyım.. ayrıcaaaa ben de sutlu ırmık tatlısı yapıcaktım kalkınca :) un yok barı hafıf sutlu bısıler yapayım dedıydım.. hadı sonra gorusuruz kızlar..
deme yaaa.. oturtmayacakmısınız beni bugün.. Sahikaya benzedim öküzz gibi yiyorum...bende deminden beri tıkınıp duruyorum yaa,aç değilim ama aç gözlüyümŞimdide gidicem irmik tatlısı yapıcam,şöyle çikolata soslu falan,akşam tv izlerken yeriz
Kızma bana kız, napim yavaş yapınca bitmio işler işte...kafamçokkarıştı
Ooooohhhh ellerine sağlık tatlım veee birazdan da afiyet olsun...
Yarasın sana ve bebişine...
yasemin benim kek de güzel olmuş acemi şansı galiba aynı keyfi bende yapcam birazdan afiyet olsun sana da...