2010 Kasım Anneleri

semaveela daha önce normal doğum yapmışsın sanırım nasıldı doğumun kolay olmuş muydu,umarım bu da normal olur...

özlemi bebişine maşallah. :nazar:
sezenin ve bebişinin iyi olmasına sevindim. :nazar:
bijonun iyi olmasına sevindim. :nazar:

Evet onu izliom, ya bu nasıl çorba olmuş bi menü ya, bi de bi aşağı bi yukarı koşuyo deminden beri, manyak mısın kardeşim, sadece bir mutfak kullan neden 2 mutfağı da kullanıyon, hava mı atmaya çalışıyo benim 2 mutfağım var diye, kompleksli herif ya, sinir olurum böle tiplere...

garip bi adam zaten :)

bizim seninle sat aynıydı sen iki gün fark atmışsın bana...

tarifini yamyamlara yazar mısın canım ben öyle bir çorba yemiştim lisedeyken arkadaşımın evinde tadı damağımda kalmıştı ona benzettim sanki...

hemen yaziorum :)

napionuz şişkolar :CüvCüv:
sezenin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindimopuyorumnanaktan
benim kuzumda 2770 olmuş herbişiler yolundaymış
son testlerimi yaptırdım kan-idrar hiç bişi çıkmadı çok şükür
dün eminönünü talan ettim ama şekerleri hallettim gün geceden beri onlarla uğraşıyorum ama yaptım bitti siper oldu resimlerini eklerim artık yarın
herkeşler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım boshayallersmile

Ellerine sağlık tatlım, oğluna da maşallah :nazar::nazar: iloşum, kilosu çok ii çıkmış...
Pek uğramıyosun artık buralara...

güle güle yiyin şekerleri iloş...

Özlem kızının fotosunu koymuş ay yarabbim ne minik ne kadar ufak, nasıl da güçlü ama, allah uzun ömür versin, çok duygulandım..:nazar:
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=97225

Hber verdiğin için saol tatlım ya bende merak ediyodum ne zaman koyacak fotosunu diye, Allahım nazarlardan sakınsın pek bi minikmiş gerçekten, maşallah :nazar::nazar: kuzucuğa...

ben çıkıyım kızlar

canım bayadır hamburger istiyordu ama şu eski usül hamburgerlerden cafe usülü dışarda içime sinmiyordu yemek bende bütün malzemelieri aldım kocaman hamburger ekmeği,köftesinide kendim yaptım şimdi pişirip hazırlıyım kocamla
zaten balkonun yanında oturuyorum millet yemek pişiriyo biber kızartması yapıyo geberdim kokulardan utanmasam gidip abanıcam yemeklerine laelaelaelaelae

off gene bişeyler koktu kafamçokkarıştı

Ellerine sağlık ve afiyet olsun şimdiden tatlım, bende mi yapsam hafta sonu ne, yanına da fırında patates kızartması oh misler gibi...:lepi:

bizim seninle sat aynıydı sen iki gün fark atmışsın bana...

tarifini yamyamlara yazar mısın canım ben öyle bir çorba yemiştim lisedeyken arkadaşımın evinde tadı damağımda kalmıştı ona benzettim sanki...

canım hatta ultarasona göre bı hafta fark attım da onu saymıom :)

şöyle kı cnm ınsanlar tam yumurtlama gunlerını bılmedıklerı ıcın ortak bı paydada bulusmak adına sat a gore yapılıomuş hesaplamalar, ama herkes tam 14. gunde yumurtlamıo tabı halıyle. ben de yumurtlama gunumu bıldıgım ıcın tam olarak o gune gore ayarladım cetvelı.. ama ultrasonda 1 hafta onde gıdıodu sıpa su an nasıl bılmıorum da, ona gore ayarlı dııl yanı

Son düzenleme:
Burcu sen bugün mothercare gitmedin:jeyyar:

valla bu sancılı halımle aksam kocama gıdelım dıcektım ama sonra telefonuma msj geldı bu aykı 3 gun surcekmıs teee pazara kdr o yuzden yrn hastane cıkısı gıtmeye karar verdım :KK66: yanı aklımda şekerim kaçırır mıyım hiç:lepi:

valla bu sancılı halımle aksam kocama gıdelım dıcektım ama sonra telefonuma msj geldı bu aykı 3 gun surcekmıs teee pazara kdr o yuzden yrn hastane cıkısı gıtmeye karar verdım :KK66: yanı aklımda şekerim kaçırır mıyım hiç:lepi:

bende bu akşam bi istinye park yapayım diyordum pazara mı atsam yoksa bilemedim sempatiksalakcinni

sen bılırsın cnm, pazar gıdersen daha rahat gezersın tabı daha cok vaktın olur ama gırıp cıkcam dıosan bugun gıt..

iloş sıpana da maşallah heee söylemeyi unutmuşum nazzar fln değip de benden bilme :)) maşallah maşallah kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzuna :nazar:
ilona maşalah bebişineee :)

sağolun teyzoşlar opuyorumnanaktan

iloş dün sancı çıktı da cok onemsızmıs hıc bısı yokmuş ama ben doguruyom sandım kaydirigubbakcemile3

okadan hurma yersen olacağı oydu:mymeka:
sana doktor 20 sinden sonra ye demedimi

Ellerine sağlık tatlım, oğluna da maşallah :nazar::nazar: iloşum, kilosu çok ii çıkmış...
Pek uğramıyosun artık buralara...

burlardayım tatlım okuyorum sizi hep ama yazamıyorum
temizlikti şekerdi hep bi uğraş var ama bundan sonra buralardayım
bide bu b.sayar başında oturmak çok yoruyo beni
biran önce kardişimin lepintopuna el koymam lazım sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Falıma bakın bakalım doğum yakın mı sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $SAM_0025.jpg
    $SAM_0025.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $SAM_0026.jpg
    $SAM_0026.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $SAM_0027.jpg
    $SAM_0027.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 22
  • $SAM_0028.jpg
    $SAM_0028.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 22
şeker malzemeleri ve kapı süsünü
peluş battaniye yatağının üstüne bide 2 dene yelek aldım başkada bişi almadım :sinifsinif:

hee bide oaraya kadar gitmişkene tebiki kahva:kahve:

hepinize iyi akşamlar kıslar!
kendinize iyi bakın, pazartesi görüşmek üzere!

şeker malzemeleri ve kapı süsünü
peluş battaniye yatağının üstüne bide 2 dene yelek aldım başkada bişi almadım :sinifsinif:

hee bide oaraya kadar gitmişkene tebiki kahva:kahve:

bende yarın gidicimm gezicim kendime cevizli sucuk neyim alicimzemuszemus

sağolun teyzoşlar opuyorumnanaktan

okadan hurma yersen olacağı oydu:mymeka:
sana doktor 20 sinden sonra ye demedimi

burlardayım tatlım okuyorum sizi hep ama yazamıyorum
temizlikti şekerdi hep bi uğraş var ama bundan sonra buralardayım
bide bu b.sayar başında oturmak çok yoruyo beni
biran önce kardişimin lepintopuna el koymam lazım sempatiksalakcinni

Anaaam sende bana benzedin kız, iş yapmaktan koşuşturmaktan vakit bulamıyosun oturmaya, evde oturunca da öle oluyo, sürekli yapacak bi şi ler oluyo, iş hiç bitmio..

Valla bencede en yakın zamanda laptop a el koy, masaüstü bilgisayar yorar seni artık tatlım..

X