2010 Kasım Anneleri

Bijuyla da konuştum, 2. ölçümde sancı çıkmamış, ii miş o da, dr. perşembe günü için son kontrole çağırmış, annesi babası ve kız kardeşi gelmişler, onları gardan alıp eve daha yeni girmişlerdi, çok mutlu geliodu onunda sesi...

Bijudan son havadislerde böle...

ya olabilir cok dusuk bı ıhtımal ama olabılır yanı :)) ayyy yarın oglumu gorcem kac kılo oldu cok mrk edıorum:eek:

ne güzel ya,gözün aydın bakalım
bende haftaya görücem.Aynen bende merak ediyorum kilosunu valla enaz 2200 gr falan olmasını bekilyorum:Saruboceq:

Kızlar Sezen le konuştum, Kayra bebek daha iyimiş, saat 5 gibi son bi test yapılcakmış, eğer değerler ii çıkarsa bugün taburcu olacaklarmış, test sonucuna göre karar vercekmiş dr.

Sezen de gayet ii miş, sesi gayet ii geliyordu, ağrısı felan yokmuş, dün hafif ağrı olmuş ama bugün gayet ii miş, yemekler tuzsuz geliomuş ve çok az yemek veriyolarmış, beğenmemiş yemekleri, son havadisler böle...

masallah ikisinede insallah test sonucu iyi cikarda biran önce evlerine giderler:asigim:

Kızlar Sezen le konuştum, Kayra bebek daha iyimiş, saat 5 gibi son bi test yapılcakmış, eğer değerler ii çıkarsa bugün taburcu olacaklarmış, test sonucuna göre karar vercekmiş dr.

Sezen de gayet ii miş, sesi gayet ii geliyordu, ağrısı felan yokmuş, dün hafif ağrı olmuş ama bugün gayet ii miş, yemekler tuzsuz geliomuş ve çok az yemek veriyolarmış, beğenmemiş yemekleri, son havadisler böle...

maşallah maşallah :nazar:
darisi başimiza hayirlisiyla

Yemekteyizi izliom da bu salak adam neden takım elbiseyle yemek yapıyo annamadım, hemide beyaz takım elbise ile, ne ilginç insanlar var ya...

Yemekteyizi izliom da bu salak adam neden takım elbiseyle yemek yapıyo annamadım, hemide beyaz takım elbise ile, ne ilginç insanlar var ya...

ay sendede mi o açik :))
adam modaciymiş aslen iranli ama danimarkada yaşiomuş
hem tavuk hem et hem balik yapti :bbo:

napionuz şişkolar :CüvCüv:
sezenin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindimopuyorumnanaktan
benim kuzumda 2770 olmuş herbişiler yolundaymış
son testlerimi yaptırdım kan-idrar hiç bişi çıkmadı çok şükür
dün eminönünü talan ettim ama şekerleri hallettim gün geceden beri onlarla uğraşıyorum ama yaptım bitti siper oldu resimlerini eklerim artık yarın
herkeşler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım boshayallersmile

dün eminönünü talan ettim ama şekerleri hallettim gün geceden beri onlarla uğraşıyorum ama yaptım bitti siper oldu resimlerini eklerim artık yarın

Maşallah damadıma :nazar:

hemen ekle resimleri yarına bırakma :KK43:(

ben çıkıyım kızlar

canım bayadır hamburger istiyordu ama şu eski usül hamburgerlerden cafe usülü dışarda içime sinmiyordu yemek bende bütün malzemelieri aldım kocaman hamburger ekmeği,köftesinide kendim yaptım şimdi pişirip hazırlıyım kocamla
zaten balkonun yanında oturuyorum millet yemek pişiriyo biber kızartması yapıyo geberdim kokulardan utanmasam gidip abanıcam yemeklerine laelaelaelaelae

off gene bişeyler koktu kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
kızlarrr selammm zeynebe hastaneye giderken eşlik ettim nalan yazmış zatewn doktor önemli bişi yok dedi kontrole çağırdı tekrar bende zeyneple birlikte nst girdim bebiş gayet iyiydii :)

sezene ve bebişine maşallah :)

Maşallah damadıma :nazar:

hemen ekle resimleri yarına bırakma :KK43:(

mersi pirop
noldu nan sancılandınmı daha o kadar geçmişe inemedim

fınfıkım foto makinası yanımda yohh evde ben annemde kalıyorum 2 gündür tlfdan çektim net olmadı
akşam eve gidince çeker eklerim

ayy sezen inşallah taburcu olur bugün testleride iyi çıkar

gelsinde bize anlatsın ne,nasıl,kim,nerde,noluyo,neden

maşallah kuzuna :nazar:

iloş dün sancı çıktı da cok onemsızmıs hıc bısı yokmuş ama ben doguruyom sandım kaydirigubbakcemile3

ay sendede mi o açik :))
adam modaciymiş aslen iranli ama danimarkada yaşiomuş
hem tavuk hem et hem balik yapti :bbo:

Evet onu izliom, ya bu nasıl çorba olmuş bi menü ya, bi de bi aşağı bi yukarı koşuyo deminden beri, manyak mısın kardeşim, sadece bir mutfak kullan neden 2 mutfağı da kullanıyon, hava mı atmaya çalışıyo benim 2 mutfağım var diye, kompleksli herif ya, sinir olurum böle tiplere...

36 bugun bıtıyo cnm yrn 37nın ıcıne gırıyorum.. bu saatten snr dogrumaya baslarsan ertelemem dedı doktor bugun telefonda, yrn sbh kontrolum var bakalım hayırlısı olsun.. ebe de asagı inmiş bayag dedı, yrn bellı olur işalla.. doktor daha cok var dıyıp yrn da dogabılır tabı ama en azından bı fıkrımız olur.. bebegın başı ''durak'' cınsınden hesaplanıomuş, bakalım bızım velet kacıncı durakta..

bizim seninle sat aynıydı sen iki gün fark atmışsın bana...

walla harika bi çorba olduunu sööleyebilirim :)))

un süt arpa şehriye ile yapilio..çoğu insan bilmez ama tadından yenmez :))

tarifini yamyamlara yazar mısın canım ben öyle bir çorba yemiştim lisedeyken arkadaşımın evinde tadı damağımda kalmıştı ona benzettim sanki...

X