- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
Yaşasıııın 100. mesajım bu :dance: :sm_cool: :teytey: hihoyyyt artık ben de link ve resim ekleyebilirim.
Tebrikler...:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşasıııın 100. mesajım bu :dance: :sm_cool: :teytey: hihoyyyt artık ben de link ve resim ekleyebilirim.
öfffffffffff oyun oynuodum error verdı bastan da oynancak oyun değil room escape yaaaaaaaaaa kacamadım odadaaaannnnn
Eline sağlık güzel olmuştur merak etme sen=)canım çekiyodu bayadır bi ıslak kek yapayım dedim tarifine netten baktım ilk defa yaptım ama yaparken mutfağı savaş alanına çevirmişim valla ne marifetsizim ben kek konusunda ya bi daha töbe yapmam ama kabara kabara pişiyo bakalım tadı güzel olur inş.
Eline sağlık güzel olmuştur merak etme sen=)
Selamlar biz geldik.....
Sueda 2828gram ve 48cm olmuş...Büyümüş benim kuzucuğum ondan tekmeleri canımı okuyor demekki:))
Herşey yolunda bebişin başı hala aşağıda NST çektiler ilk kez o da iyi dedi doktor...Doğum şeklim konusunda çatı muayenesi yapmadan bişey diyemem dedi onuda daha sonra yapacağım vakit var dedi...eğer sezeryan gerekirse 5-6 kasım gibi alırız bebeği dedi...Oradaki ebelerle konuştum doğum bölümü sorumlu hemşiresiyle falan konuştum hepsi moral vermeye çalıştı...korkma biz hep yanında olacağız ne yapman gerektiğini söyleyeceğiz falan dediler..
Malesef epidurali normal doğumda uygulamıyolarmış...Ebe zaten 5cm açıklığa kadar sancını çekiyorsun geriye bişey kalmıyor dediler...biraz moralim bozuldu...Annen kolay doğum yapıyorsa seninkide kolay olur dediler...ya ne bileyim geceleri uyuyamıyorum sanki uyursam sancılarla uyanıp kendimi doğumhanede bulacağım gibi geliyor...ben çok gerildim son günlerde kasıklarıma ağrılar girdikçe...Haftaya yine gel dedi doktor bundan sonra cumaları bizim doktor günümüz oldu:))
Geçmiş olsun Prop sen dün gece doğum provasımı yaptın?...demir sabretsin az daha ne acelesi var...
ben de alayım mı diye kararsız kalmıştım. hastanede gerek yok dediler.
ev için de bebek alt açmaları var onu mu alayım, yatak koruyucu mu alayım bilemedim.
aslında bebek alt açma alırsam bebeğe de lazım olur diye düşündüm.
hasta bezi almaktan vazgeçtim. orkid alırım.
bunda da karar vereyim.
alınacak o kadar çok şey çıkıyorki kafam karışıyor. :uhm:
kızlar bizim hastanede hasta bezi değil bebek bezi takıyorlarmış. ohaoldumsmile
benim içim rahat etmedi en iyisi kontrole gittiğimde sorayım ne istiyorlar.
aslında liste verseler ne güzel olur.
oyyy karnımın taşlığı hala geçmedi neden acaba ya :S:S
oyyy karnımın taşlığı hala geçmedi neden acaba ya :S:S
benım de dün bütüüüün gün oyleydı bişi degıl bebek hareket edınce de cok can yakıo oyle taş gıbı olunca
canım çekiyodu bayadır bi ıslak kek yapayım dedim tarifine netten baktım ilk defa yaptım ama yaparken mutfağı savaş alanına çevirmişim valla ne marifetsizim ben kek konusunda ya bi daha töbe yapmam ama kabara kabara pişiyo bakalım tadı güzel olur inş.
Allahtan yarın haftasonu o kadar daraldım ki bu 2 günde evden çıkmak bile faydalı olmadı.İçim sıkılıyor ruhu daraldı iyice.Haftasonuna full program yaptım bile.Birazdan da arkadaşlarım gelicekmiş beni görmeye kahve içip gitcekler.
nerden alıyosun canm eczanemizde.comdan mı? Oh maşallah ben doğru düzgün sürmüyorum bayadır.Günde 1 kez o kadar fenalık geldi ondan da :S umarım pişman olmam:S:Say bu site çok hızlı valla.. dun aksam sıparıs verdım şimdi getırdıler :S şok oldum valla.. bijo saolsun sayesınde ucuza alıorum catlak kremımı.. 4. tüpüm bitti kızlar, 5. geldi :)
sabah dışarı çıktım, gezdim. iyi geldi valla. bir haftadır dışarıya çıkmamıştım. lohusa geceliğimi de aldım. gripin kızacak belki ama onun aldığı markanın geçen sezonki bir modeli ve 27,5 lira. pembesi kalmamıştı, mor almak zorunda kaldım. bööööle işte. bir de yarını sabırsızlıkla bekliyorum. minik -pek de minik sayılmaz ama- kızımı görücem yarın.