2010 Kasım Anneleri

bende yemeğimi yağlıyım.
arkadaşımı arayım bişiler yapalım diye ya gideyim yada gezelim .
bana gelceklerdi yorulursun dediler gelmediler . ben gezelim dicem sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
allahtan bişey olmazsa normal istiyorum ben,sezeryanı sevmiyorum ben yinede hayırlısı.
Okuduğun için öncelikle teşekkür ederim yabangülüm. Karar vermek gerçekten çok zor hakkımızda hayırlısı olsun ve öncelikle hangisi sağlıklı olacaksa o olsun.Sağlığımız durumumuz ve bebeğin durumu hangisini elverirse umarım onu seçme şansımız olur.

aslıcım güle güle kullan yüzüğünü ne güzel moral olmuştur sana :)

günaydin kizlar hayirli cumalar aslicim yüzügünü güle güle kullan

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

selam kızlar nasılsınız?
prop demek çok hurma yedin. benim evde duruyor aklıma gelirse akşamları 2 tane yiyorum şimdilik.
kaç haftalık olunca ve günde kaç tane yemek gerekiyor?

sezenin bebeği sarılık oluş, geçmiş olsun. genelde her bebekte oluyor yeni doğduğunda.
şimdi olması daha iyi derler. sonra çok zor oluyormuş.
acil şifalar dilerim.

aslı sana hediye mi aldı eşin? güle güle kullan!

selam herkese..bugün pek sessiz burası..berbat ağrılı uykusuz bi gece geçirdim bütün gün yatcam bende ...

Fatmagül iyiymiş, izledim geldim..

Aslı burda herkes konuşa konuşa bişiler aldırıo kocasına, kayınvalıdesıne fln :) Burayı mı okuyolar nedir.. Güle güle kullan şekerim

Melodi bana doktor 25 ekımde basla demıstı yanı 38. haftada, tabı ben soz dınledım mı hayır :)

Nıye bu kdr sessizsiniz kızlar bgn

evet şekerim teşekkür ederim canım bende çok şaşırdım

selam herkese..bugün pek sessiz burası..berbat ağrılı uykusuz bi gece geçirdim bütün gün yatcam bende ...

evet bi sessizlik var hayır olsun geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

evet burcu bende öyle düşündüm melodinin de kayınvalidesinden umudumuz yoktu ama sürpriz bi şekilde bir sürü şeyler aldı kadın

tünaydın kızlar son 2 gündür acayip gezdim tozdum valla.. dün akşamdamda mide bulantısından adam gibi uyuyamadım. reflü bende bulantı yapıyor... bugün evde takılıp dinlenicem kızımın odasını biraz düzene sokmam lazım... geçmişi okuyayım umarım herkes iyidir.

kızlar karnım itinayla küçülmeye devam ediyor :S bugün de 105 cm :S benim endişem suyumun azalıyo olması tabi ki o yüzden mi küçülüyo acaba.. oy oyyyy.. burda hepiniz dediniz diye diye erken doğurcan diye, 40 kereyi gectim 400 kere demişimdir heralde erken dogurayım dıye.. yrn sbh olsa da muayene olup rahatlasamakannehir

Son düzenleme:
merhaba kızlar, berbat bi gece geçirdim 2 saat uyumadım heralde. ağrım baya arttı. bebişimin gelişimine göre bugün 38+0 olduk. ama normalde 35+3. kızçem bana bi süpriz yaparmı bu hafta. akşam korktum vallahi.
sezenede geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda atlatır...

dün yazdım sana görmedin galiba tesadüfen sağlık ocağının ebesi geldi kapıma hemen içeri aldım kadını kahve falan içelim diye çatlatana kadar soru sordum indikçe küçülüomuş göbek su azalmamıştır merak etme dışardan bakınca fark edilecek kadar küçülür dedi ohh valla bencede yarın bi git için rahat etsin ben 10 gün nasıl dayanacam merak ediyorum

aaa görmedim cnm.. dün ben de indiği için küçülüo galiba diye yorumlamıştım ama bugun daha da kuculunce yuh artık dedım :) dun aksam ebe indigini soyledı zaten, ama ben doktorum demeden ınanmam :) dogumum yaklastı mı acaba boyle ınmeye dvm ederse yrn dogururum ben :))

inecekmiş canım daha da inan dün gece ağlıcaktım ben göbeğime bişey olmuş diye sırtüstü yattım bi yatakta eskiden göbeğim dağ gibi dururdu resmen şimdi tepecik bile değil böle elimi koyuyorum karnıma bi düzlük var yukarılarda günden güne iniyor indikçede aşağılarda ağrı artıyor işte

kızlarrrr selammmm bende bugün çok yorgun ve halsizimm gece bende uyumadım hiç şimdide belim ve karnım ağrıyorr
sezenede geçmiş olsunn en kısa sürede atlatır umarımm
prop dikkat et kendinee çoğu gitti azı kaldı
nalan sanada kolay gelsinn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…