hurma yüzünden kesin. meryem suresinde geçiyo hatta baya. her oraya gelişimde de sen aklıma geliyosun kaydirigubbakcemile3ay kızlar şimdi kocamla konuşuoduk da hurma yüzünden olmuş olmasın sakın bu sancılar :S yarım kiloyu bitirdim 3 günde malum :S eger oyleyse valla sevınırım de ıse yarıomuş dıye :)
aradım canım ben akşam. kayra bebekte kan uyuşmazlığı olmuş. sarılıkmış ama bu nedenden dolayı biraz fazlaymış sarılık değerleri. ışık vermeye başlamışlar ama aynı odada sezenin yanındaymış yine. ona canı sıkkındı. 2 gün ışık alması lazımmış sezen de onunla kalıcakmış orada çıkmicakmış. hiç canını sıkma ışıkla iyi olur dedim, morale ihtiyacı vardı..Ben bugün sezeni hiç aramadım ya, acaba nasıllar, yarın taburcu oluyolar, zeynep aricaktı belki o konuşmuştur yarın haber verir, hemen gelsede kayra nın fotolarını koysa...
günaydın.. son haftalara girdiğimiz için şikayetler arttı. benim de dün akşamdan beri sol yanım (böğrüm?) ve sol omuzum çok ağrıyor tutulmuş gibi. durup duruken başladı. sanırım bebeğin pozisyonundan. o tarafta ayakları var normaldir dedi doktor. arada geçiyor sonra çok şiddetleniyor yürüyemeyecek kadar. nedir çok tuhaf anlamadım belki bir organa baskı yapıyor dalak malak ne biliyim.
aradım canım ben akşam. kayra bebekte kan uyuşmazlığı olmuş. sarılıkmış ama bu nedenden dolayı biraz fazlaymış sarılık değerleri. ışık vermeye başlamışlar ama aynı odada sezenin yanındaymış yine. ona canı sıkkındı. 2 gün ışık alması lazımmış sezen de onunla kalıcakmış orada çıkmicakmış. hiç canını sıkma ışıkla iyi olur dedim, morale ihtiyacı vardı..
günaydınn,
eşimi yolladım size bi bakim dedim 9 gibi çıkıcam hastaneye. artık ne zaman dönerim allah kerim. 4 te de annemler gelicekler inş, eve gelip yemek yapmam lazım. hastaneye aç gitmem lazım ya inadına gece 2 den beri midem kazınıyo valla billa ya püff. şu anda bir açım anlatamam hiç böyle olmamıştı, psikolojik midir nedir :S
çok merak ediorum hemde nalancim..çok heyecanli bi bekleyiş bu..
annem göbeğime bakti dün en az 15-20 günün daha war dedi..
Bu arada hani dün evlilik yıldönümümüzdü ya bizim.ben eşime bu sefer bişey almadım onunda alacağını iç düşünmüyordum
tek taş yüzük almış pırlantacıdan ama pırlanta değil beyaz altın, parası buna yetmiş
buna şükürdiyelim ne gzl unutmuştum diyor facebooka giriyorum orda karşıma çıkıyor, mesajlar sürekli hatırlatıyor, falan filan dedi.
neyse ben biraz daha uyumaya çalışayım sabaha grş. kısmetse kızlar
bende yapıp buzluğa koymayı düşünüyorum nalancm ii olur gerçekten .
kekide mi yapıp buzluğa koyuyorsun . ben hiç öyle yapmadımda .
Fınfık gördüm seni aşağıda günaydın, kocan nasıl oldu tatlım?