2010 Kasım Anneleri

Nalan dogum sancılarının kendısı bıle baslayıp kesılebılırmıs, devamlı gelmıo bunlar, sen de panık yapma sımdı :))

Bende kesin böle olurdum, ay çok feci gerçekten böle hazırlıksız yakalanmak ya...

Nalan dogum sancılarının kendısı bıle baslayıp kesılebılırmıs, devamlı gelmıo bunlar, sen de panık yapma sımdı :))

Ay ben bi şi hissetmiom, benim ağrı eşiğim çok yüksek, ne bel ağrısı ne karın ağrısı var valla, ben tuvaletin içine doğurcam diye korkuyorum valla...:roflol::roflol:

Ay çok gülerim öle olursa...akannehir

töbe estaaaaaa... kız oyle bısı olsun da guler mısın aglar mısın gorurum senı :))
olabılır cnm bazıları dogum agrısını hıc hıssetmıolar bıle, bazıları da daha en basındna cıyak cıyak bagırmaya baslıyolar, agrı eşiği dedikleri şey onemlı.. tabı bu senın sezeryanda da ısıne yarıcak işalla aman az acısın daha ıyı

Bu arada sezeryan olcaklar sızın artık sut arttırıcı bıtkı caylarını fln ıcmeye baslamanız gerekıomuş, sutunuz hemen gelsın diye, malum bıkac saatle bıkac gun arasında degısen gecıkmeler yasanıyo sezeryanda..

serum mu yıcen kız bijoooooo
bilmiom ki yer miyim yemez miyim bilmiyorumkismile

elındekı kagıtta kac yazıyo anacım, o egrılerın en ust sevıyesı kac mesela ?
kağıt orda kaldı tüh..

strese girme canım ya çok şiddetli olsa hissetmezmiydin ki sancını hayırlısı olsun bu küçük adamların keyfine kaldık artık hangisinin ne zaman geleceği belli değil
strese girmyiom da ciğerlerinin gelişmiş olmasını istiyom. biliyosunuz kiloyla pek alakası yok bu durumun :S

korkma bijo gelseler bile allahın izni ile tehlikeli dönemi atlattık artık.. icin rahat olsun arkadaşım
korkmuyorum canım da insan garip hissediyor inan..

haha ben de hastane dönüşü düşündüm aynı şeyi. normal yani bunları düşünmen..

bilmiyorum ki duruyo mu durmuyo mu ama inan ağrım sızım yok hiç nalancım :bbo:

bugün dönüşte alıcam ben de rezene+anason+ısırgan. karıştırıp içicem inş..

nalan hani demiştim ya normal doğum isteyen ama 5 cm acıklıktan sonra bebek takıldı diye sezeryana alınan arkadaşım vardı. şimdi onla konuştum. bi gün sabahtan akşama kadar gezmiş tozmuş. akşam 8 de eve gelmiş 9 da kanaması olmuş hastaneye gitmiş meğer 3 cm açılması varmış. zerre hissetmedim diyo..

Evet az acısın ya, hepimiz ölede böle acı çekcez ya acısız ağrısız olmaz ki, ama mümkün olan en az ağrıyla atlatalım hepimiz inş...

Ya iyiki hatırlattın o çayı, ben onu valize koydum öle duruyo orda, çıkartayım da içmeye başlim, hafta sonundan itibarende kayısı ve ayva kompostolarına başlıcam..

Ayva kompostosu manyak süt yapıyomuş aklınızda bulunsun kızlar...

göğüs uçlarını çekip bırakmak da iyiymiş fakat sezeryana az bir zaman kala ve erken doğum riski yoksa çünkü beyine doğum başladı sinyali gidiyormuş :S

Burcu sakın bunuda yapma sempatiksalakcinni

canım bu sadece kontrollü deneyi yapılmış bi veri, adı üstünde kontrollü :) boyle bi uygulama ev ortamında yapılmaz zaten doktorla bu konuyu konuşup gülüştük hatta bayağ..

Ay bende öle olacak diye korkuyorum, hiç bi şi hissetmicem çocuk çıkıvercek diye aklım gidio, kendimi dinliom bazen ama cıks yok hiç ağrı sızı, ya diyorum herkesin bi ağrısı var bende neden olmuyo acaba...

Yarın gittiğimde doktoruma da sorucam, adam beni nst ye bile sokmadı hiç, gerek yok diyo hep...

Nalan ayvayı ben de duydum.. kompostosunu degıl ama kompostosu daha da etkılıdır heralde.. ayyy cnm ayva kompostosu ıstedı :))

vayy aslıcık güle güle kullan hediyenii :)

sağol figenciğim

geldimmmm ama yine gidicem çünkü sancım çıktı :bbo:

hadi hayırlısı canım habersiz bırakma bizleri bakalım 2 deki nst sonucu ne olacak

bencede deneme burcu sakın ha

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin koparttın beni...:roflol:

Yok tatlı olmadığı sürece kendine hakim oluyo da, tatlı olunca kendini kaybediyo, tatlı eşiği düşük burcunun...:lepi::roflol:

kızlar yazdıklarınızı okudukça endişe ediyorum. size göre ben daha geriden geliyorum. şimdilik sancı filan yok şükür. ama 6 haftam kaldı.
hastane çantamla ilgili hiç birşeyim hazır değil daha.
aranızda hasta bezi alan olmuştur.
ben kipadan baktım kilot şeklinde olanlar var. ama pahalı geldi bana 14 tl.
diğerleri 5-6 tl fiyatları.
siz nasıl aldınız?

normal doğum yapacaklar için söylüyorum gazlı sargı bezinin arasına pamuk koyarak ped hazırlayın.
orkidden daha iyi oluyormuş. aynı haztanede doğum yapan bir arkadaşım söyledi bana. dikiş filan olursa çok rahat oluyormuş. evde 10 tane kadar hazırlayıp yanıma almayı düşünüyorum.

birde bebek doğunca göbek pansumanı için sargı bezi ve %70 alkol aldınız mı?

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin koparttın beni...:roflol:

Yok tatlı olmadığı sürece kendine hakim oluyo da, tatlı olunca kendini kaybediyo, tatlı eşiği düşük burcunun...:lepi::roflol:

puhahaha :roflol::roflol:

İyide ağrı eşiği düşük gibi görünüyor epiduralle halledecek

Bu tatlı eşiğine ne yapmak lazım acep :roflol:

kızlar merhaba

bende alayım bugün rezene+anason+ısırgan karışımını...hazır değil bu ben karışım yaptırıcam değil mi,bir de nasıl hazırlanıyor bu çay sıcak suda beş dakika falan kaynatıyor muyuz?
izmir kemeraltını bilir belki bazılarınız evvelsi gün heryerde ahududu çayı aradım bulamadım yaa

Nalan cok dogru bı laf ettın ha tatlı eşiği düşük diyerek ama napayım da-ya-na-mı-yo-rummmmmm... :))

Fınfık salakmış onlar ne diyim anacım, ne kadar tehlikeli bişi yaptıklarının farkında diiller heralde hıc okumadan etmeden kulaktan dolma bılgılerle yapıolar galıba.. o soyledıgın şey anında dogumu baslatabılme ozellıgıne sahip deney esnasında görülmüş yani, yapılcak iş mi :S

Eve hurma neyim sokmam ben 25 ekıme kdr, leblebı gıbı goturuyom yoksa, akıllandım :) ama cıdden etkılı olabılcegını dusunmemıstım bu kdr ki hurma yuzunden oldugu da bellı degıl bızım yorumumuz yanı bu belkı de sancımın gelcegı vardı da geldı :)

eşit karıştırıp 5 dk demliyoruzdur die düşünüyorum. aktara sorucam alırken..
ama bu karışımdan çok memnun kalan var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…