bijocum en fazla dogurursun artık dont panıc :) ama ben boyle dıorum sız benı gorcektınız aksam acıle gıderken lan ya doguruosam dedım bacaklarım kıllı ev pıs allaaahhhh dedım :) heueheueh o an en son dusuncegım seylerı dusundum galıba:)
Nalan dogum sancılarının kendısı bıle baslayıp kesılebılırmıs, devamlı gelmıo bunlar, sen de panık yapma sımdı :))
Ay ben bi şi hissetmiom, benim ağrı eşiğim çok yüksek, ne bel ağrısı ne karın ağrısı var valla, ben tuvaletin içine doğurcam diye korkuyorum valla...:roflol::roflol:
Ay çok gülerim öle olursa...akannehir
bilmiom ki yer miyim yemez miyim bilmiyorumkismileserum mu yıcen kız bijoooooo
kağıt orda kaldı tüh..elındekı kagıtta kac yazıyo anacım, o egrılerın en ust sevıyesı kac mesela ?
strese girmyiom da ciğerlerinin gelişmiş olmasını istiyom. biliyosunuz kiloyla pek alakası yok bu durumun :Sstrese girme canım ya çok şiddetli olsa hissetmezmiydin ki sancını hayırlısı olsun bu küçük adamların keyfine kaldık artık hangisinin ne zaman geleceği belli değil
korkmuyorum canım da insan garip hissediyor inan..korkma bijo gelseler bile allahın izni ile tehlikeli dönemi atlattık artık.. icin rahat olsun arkadaşım
haha ben de hastane dönüşü düşündüm aynı şeyi. normal yani bunları düşünmen..bijocum en fazla dogurursun artık dont panıc :) ama ben boyle dıorum sız benı gorcektınız aksam acıle gıderken lan ya doguruosam dedım bacaklarım kıllı ev pıs allaaahhhh dedım :) heueheueh o an en son dusuncegım seylerı dusundum galıba:)
bilmiyorum ki duruyo mu durmuyo mu ama inan ağrım sızım yok hiç nalancım :bbo:Geçmiş olsun bijucum, peki sancı bi kere başladımı geçmiomuymuş, yani sancı sürekli artıyo mu onu merak ettim, ay ne heycanlı kız sende mi doğuruyon ne iş...
Hani aynı gün doğurcaktık, ay ben tek mi kalcam, benimkide erken gelir mi acaba, ay heycan yaptım şimdi birden...
bugün dönüşte alıcam ben de rezene+anason+ısırgan. karıştırıp içicem inş..Bu arada sezeryan olcaklar sızın artık sut arttırıcı bıtkı caylarını fln ıcmeye baslamanız gerekıomuş, sutunuz hemen gelsın diye, malum bıkac saatle bıkac gun arasında degısen gecıkmeler yasanıyo sezeryanda..
töbe estaaaaaa... kız oyle bısı olsun da guler mısın aglar mısın gorurum senı :))
olabılır cnm bazıları dogum agrısını hıc hıssetmıolar bıle, bazıları da daha en basındna cıyak cıyak bagırmaya baslıyolar, agrı eşiği dedikleri şey onemlı.. tabı bu senın sezeryanda da ısıne yarıcak işalla aman az acısın daha ıyı
Bu arada sezeryan olcaklar sızın artık sut arttırıcı bıtkı caylarını fln ıcmeye baslamanız gerekıomuş, sutunuz hemen gelsın diye, malum bıkac saatle bıkac gun arasında degısen gecıkmeler yasanıyo sezeryanda..
Bu arada sezeryan olcaklar sızın artık sut arttırıcı bıtkı caylarını fln ıcmeye baslamanız gerekıomuş, sutunuz hemen gelsın diye, malum bıkac saatle bıkac gun arasında degısen gecıkmeler yasanıyo sezeryanda..
göğüs uçlarını çekip bırakmak da iyiymiş fakat sezeryana az bir zaman kala ve erken doğum riski yoksa çünkü beyine doğum başladı sinyali gidiyormuş :S
Burcu sakın bunuda yapma sempatiksalakcinni
nalan hani demiştim ya normal doğum isteyen ama 5 cm acıklıktan sonra bebek takıldı diye sezeryana alınan arkadaşım vardı. şimdi onla konuştum. bi gün sabahtan akşama kadar gezmiş tozmuş. akşam 8 de eve gelmiş 9 da kanaması olmuş hastaneye gitmiş meğer 3 cm açılması varmış. zerre hissetmedim diyo..
vayy aslıcık güle güle kullan hediyenii :)
geldimmmm ama yine gidicem çünkü sancım çıktı :bbo:
göğüs uçlarını çekip bırakmak da iyiymiş fakat sezeryana az bir zaman kala ve erken doğum riski yoksa çünkü beyine doğum başladı sinyali gidiyormuş :S
canım bu sadece kontrollü deneyi yapılmış bi veri, adı üstünde kontrollü :) boyle bi uygulama ev ortamında yapılmaz zaten doktorla bu konuyu konuşup gülüştük hatta bayağ..
:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin koparttın beni...:roflol:
Yok tatlı olmadığı sürece kendine hakim oluyo da, tatlı olunca kendini kaybediyo, tatlı eşiği düşük burcunun...:lepi::roflol:
eşit karıştırıp 5 dk demliyoruzdur die düşünüyorum. aktara sorucam alırken..bende alayım bugün rezene+anason+ısırgan karışımını...hazır değil bu ben karışım yaptırıcam değil mi,bir de nasıl hazırlanıyor bu çay sıcak suda beş dakika falan kaynatıyor muyuz?