2010 Kasım Anneleri

ya herkesin göbeği iniyor benim ki niye yukarı yukarı çıkıyor:S
Kızım şuan miğdemin tepesinde oturuyor resmen :S

sezene cok sevindim. Sarılık genelde olan birşey tez zamanda sağlığına kavusur.
burcu tam pataklıksın haaa.... neyseki önemli birşeyin yok dikkat et kendine..
haftaya bende hurmaya baslayacağım.. sezeryan diyor doktor ama bakarsınız normal olur oh ne güzelde olur.

kizlar daha yeni yarim sise nutella yedim sempatiksalakcinnibiri bana dur desin:eek:klava:

bilmiyorum ki kaç çıktı ne çıktı :bbo:

sabah gittim 4 tüp kan verdim. sonra ekg çektirdim. karnımı doyurup nst ye girdim. dr a gösterdim nst yi. sancım var senin dedi. yoo ben bişe hissetmiyorum dedim. bak burdaki çizgilere daha önce böle eğriler var mıydı dedi yoktu valla dedim. 2 de tekrarlayalım nst yi hem de anestei uzmanıyla görüşürsün dedi. 10 gün beklemez mi dedim beklemeyebilir bakalım 2 den sonra dedi :S

sabah gittim 4 tüp kan verdim. sonra ekg çektirdim. karnımı doyurup nst ye girdim. dr a gösterdim nst yi. sancım var senin dedi. yoo ben bişe hissetmiyorum dedim. bak burdaki çizgilere daha önce böle eğriler var mıydı dedi yoktu valla dedim. 2 de tekrarlayalım nst yi hem de anestei uzmanıyla görüşürsün dedi. 10 gün beklemez mi dedim beklemeyebilir bakalım 2 den sonra dedi :S

elındekı kagıtta kac yazıyo anacım, o egrılerın en ust sevıyesı kac mesela ?

strese girme canım ya çok şiddetli olsa hissetmezmiydin ki sancını hayırlısı olsun bu küçük adamların keyfine kaldık artık hangisinin ne zaman geleceği belli değil

Ben geldim, bi tepsi pişti şimdi ikinci tepsi pişecek, oh bu işide hallettim ya...

Poğaça ve börek kaldı sadece...Onlarıda haftaya artık..

bijocum en fazla dogurursun artık dont panıc :) ama ben boyle dıorum sız benı gorcektınız aksam acıle gıderken lan ya doguruosam dedım bacaklarım kıllı ev pıs allaaahhhh dedım :) heueheueh o an en son dusuncegım seylerı dusundum galıba:)

Anlaşılan doğumun son ayına girince burdakilerin karınları hep aşaya indi.. Bunun olması doğal zaten.. Bebek kanala yerleşmezse doğum nasıl olacak..

:) Bizim yaramaz kızımız da makat gelişindeymiş.. Dönmeyecek gibi..Doktor sezeryan dedi..İnşaAllah sağlıklı kusursuz doğarlar da, gerisi hep geçiyor, unutuluyor zamanla..Artık kontrol günleri de sıklaştı..10 gün sonra doktor ne diyecek bakalım..:) Bayramı beklemeyecek gibi..Yine de hoşgelecek miniğim....

Sezen kardeşimizi tanımasam da yine de geçmiş olsun diyelim.. :)

Geçmiş olsun bijucum, peki sancı bi kere başladımı geçmiomuymuş, yani sancı sürekli artıyo mu onu merak ettim, ay ne heycanlı kız sende mi doğuruyon ne iş...

Hani aynı gün doğurcaktık, ay ben tek mi kalcam, benimkide erken gelir mi acaba, ay heycan yaptım şimdi birden...

X