2010 Kasım Anneleri

Evet kekide yapıp dilimleyip atıyorum buzluğa, hatta yiyeceğimiz kadar koyuyorum poşetlere mesela 4 er dilim şeklinde, sadece kocamla ben yiceksek bi poşet çıkartıyorum o çözülüyo onu yiyoruz çayın yanında, ya da alüm.folyolar var ya onlara sarıyorum, çat kapı misafir gelirse, hemen alıp fırına atıyorum folyolu olandan, hemen çözülüyo buzu çayın yanında taze pişmiş gibi oluyo, ooohhh mis gibi yiyoz öle...

Elmalı turta da çok güzel oluyo buzluktan çıkınca, aynı taze pişmiş gibi aklında bulunsun cnm..

aaa bunu öğrendiğim çok ii oldu . 2 kişi olunca kek yapmak bile istemiyorum ziyan olacak diye. yiyemediğimizi buzluğa koyarım sonra çıkarıp yeriz cokacimcoook
çok sağol canımm a.s.

Aynı Nalancım nane, limon, ıhlamur, meyve, ilaç takviyesi yapıyorum ama gece yine kötüydü : ((

Grip gibi mi yoksa mideyi mi bozmuş?

Eğer grip gibiyse eczanelerde calcium sandozlardan var ya onlar çok ii oluyo onlardan içir cnm, bi de bal zencefil limon üçlüsünü karıştır ver çok ii gelir, hatta o karışımdan hep yesin bütün kış korusun onu, sende doğurduktan sonra yersin, doğal antibiyotik gibidir o karışım haberin olsun, küçük bi kavonoz balla hazırla sabah akşam birer kaşık yiyin...

aaa bunu öğrendiğim çok ii oldu . 2 kişi olunca kek yapmak bile istemiyorum ziyan olacak diye. yiyemediğimizi buzluğa koyarım sonra çıkarıp yeriz cokacimcoook
çok sağol canımm a.s.

Reca ederim tatlım, işine yaradıysa ne mutlu bana...opuyorumnanaktan

Grip gibi mi yoksa mideyi mi bozmuş?

Eğer grip gibiyse eczanelerde calcium sandozlardan var ya onlar çok ii oluyo onlardan içir cnm, bi de bal zencefil limon üçlüsünü karıştır ver çok ii gelir, hatta o karışımdan hep yesin bütün kış korusun onu, sende doğurduktan sonra yersin, doğal antibiyotik gibidir o karışım haberin olsun, küçük bi kavonoz balla hazırla sabah akşam birer kaşık yiyin...

Grip olmuş galiba burnu falan tıkalı bal zencefil limon üçlüsünün miktarları belli mi nalan olmazsa ondan da hazırlarım akşama..

günaydın kızlar.. yenı uyandım ama sürünerek çıktım yataktan valla hala az da olsa ağrım var.. geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.. bugun bacaklarımı uzatıp yatıcam yıne yrn sbh doktor ne dıcek bakalım..offffffffff... son ay cok zormuş cok

keklerin tariflerini bende istiyim

bu arada evet nerde kaldı bu saate :S

Aman önemli bi kek tarifi değil kız biri limonlu biri portakallı olacak, ama ölçüleri verim ben sana..

Bu arada sölimde herkeslerin haberi olsun..

Carrefourre ya da Migros gibi yerlerde küçük tüplerde limon, portakal, hindistan cevizi ve daha bir çok şeyin minik tüplerde aromaları satılıyo, un reyonunda oluyo genelde, bu tüplerden alırsanız her zaman eliniz altında istediğiniz lezzet olur kızlar, 1 tüp yarım kilo un için yeterli oluyo, keklerde, kurabiyelerde, kompostolarda, pudinglerde kısacası bir çok şeyin içinde bunları kullanabiliyosunuz haberiniz olsun, ben evde her zaman bulunduruyorum, 4 lü paket alıyorum 2-4 tl arası bi şi fiyatları...

Hem bozulma derdi de yok çok uzun seneler muhafaza edebilirsiniz haberiniz olsun...

$AROMA-TUPLER.jpg

Grip olmuş galiba burnu falan tıkalı bal zencefil limon üçlüsünün miktarları belli mi nalan olmazsa ondan da hazırlarım akşama..

Şu bimde satılan küçük kavonoz ballara bir liom sıkıyorum ben, yaklaşık bir çorba kaşığıda toz zencefil koyuyorum, biraz acılık ve ekşilik gelio ağıza ama zencefil çok faydalı, biz son 3 kış doğru düzgün hastalanmadık desem yeridir, tolga geçen sene yakalanır gibi oldu ama yakalanmadı, vücut direncini arttırıyo baya, biz çok faydasını gördük valla..

Ben normalde her dakka hastalanırım kışın, bana bile yaradıysa herkese ii gelir bence, hemide doğal, ama düzenli tüketin unutmayın...kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.. yenı uyandım ama sürünerek çıktım yataktan valla hala az da olsa ağrım var.. geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.. bugun bacaklarımı uzatıp yatıcam yıne yrn sbh doktor ne dıcek bakalım..offffffffff... son ay cok zormuş cok

Heh geldin mi, günaydın, bende seni merak ettim kız, ii doğurmamışsın...sempatiksalakcinni

Evet bencede bugün uzat ayaklarını dinlen, sen kendin zorlaştırdın son ayını, ne yiyip duruyon hurmaları çatlak, o sölediğin çayıda alma sakın ahududu mu neydi, 25 ekimden sonra alırsın onuda...

Heh geldin mi, günaydın, bende seni merak ettim kız, ii doğurmamışsın...sempatiksalakcinni

Evet bencede bugün uzat ayaklarını dinlen, sen kendin zorlaştırdın son ayını, ne yiyip duruyon hurmaları çatlak, o sölediğin çayıda alma sakın ahududu mu neydi, 25 ekimden sonra alırsın onuda...

kızımmmm ben yemek için almadıydım haır dursun dıye aldıydım dayanamadım yedım 1-2 derken baktım bıttı yarım kılo :KK43: o cayı da zaten bulamadım, almıcam...

sızden once dogurmaya nıyetım yok nalancım :) hele kı evde kımse yokken dogurmaya hıc nıyetım yok daha kayınvalıdem bıle gelmedı.. pöfff...

Ben gidim yavaştan başlim şu kek işine, nedense bugün canım bi şi yapmak istemio, ay noluyo bana ya...

Fınfık aklımdasın tatlım yazcam sana özelden tarifi, şu işleri bi halledim...

demek eren sezenin bebişi sarılık olmuş işallah en kısa zamanda atlatır.acaba hemen sütü gelmemişmi?hemen emzirebilse olmazdı sanırım sarılık.

Fınfık saat 10daymış randevum yavrum...

Sezen ın bebişine de acil şifalar diliyorum ama butun bebekler sarılık oluo az ya da cok endıselenıcek bı durum yok yanı maşallah ona başka sorunu olmasın..

kızımmmm ben yemek için almadıydım haır dursun dıye aldıydım dayanamadım yedım 1-2 derken baktım bıttı yarım kılo :KK43: o cayı da zaten bulamadım, almıcam...

sızden once dogurmaya nıyetım yok nalancım :) hele kı evde kımse yokken dogurmaya hıc nıyetım yok daha kayınvalıdem bıle gelmedı.. pöfff...

Doğurma kız bizden önce, zamanını bekle aceleci hatun seni... :eek:klava:

Biliyorum sonrası için aldığını da sen diyodun hep ay şu kadar yedim bu kadar yedim diye, heh dedim bu kesin bitirecek bunları öle rahat edecek, aynende öle yaptın ha, doğumu tetikleyecek bi şi alma eve artık, sen dayanamiyon yiyon her şeyi, çatlaksın valla..:lepi:

Kayınvalden gelince yersin istediğini..

dün doğum gününe de gidemedim fatmagül ü de seyredemedim :) yarısından azını seyredebıldım yanı, ben gıdıp basını seyredecem sımdı gorusurz snr kızzzlarrr...

Ben gidim yavaştan başlim şu kek işine, nedense bugün canım bi şi yapmak istemio, ay noluyo bana ya...

Fınfık aklımdasın tatlım yazcam sana özelden tarifi, şu işleri bi halledim...

Tamam nalancım bu arada zencefil bal tarifinide yapayım yarın bir de şu aromalara bakayım markete bende kek neyim yapıp atayım buzluğa lazım olacak doğumdan sonra boshayallersmile

Fınfık saat 10daymış randevum yavrum...

Sezen ın bebişine de acil şifalar diliyorum ama butun bebekler sarılık oluo az ya da cok endıselenıcek bı durum yok yanı maşallah ona başka sorunu olmasın..

Doktora söyleme o kadar hurma yediğini : ))

Bende öğleden sonra gidecem yüksek ihtimalle yarın..

X