2010 Kasım Anneleri

nalancım hurma kalmadı zaten yiyecek :))
ayıcana balı sütün nesi iğrenç içerim tabi :) hurmayı doktor 25ınden once baslama demıstı demek kı boyle cok yıyınce cıdden etkı edıo.. 25ınde tekrar baslarım artık yemeye..

offff sağ tarafıma ağrı giriyor. sanki bıçak saplanıyor gibi. göbek deliğimin hizasında .
kızımda kıpır kıpır çıkçam mı diyor ne diyor . o da sıkıldı tabi ...
bu ağrı çok beter ama yaaaaa :gitme:

25 ine kadar alma hurma falan aman nolur nolmaz, alınca yiyosun sen çünki, ben sana sölicektim ama işine karışmak gibi olmasın diye bi şi demedim, sen aynı benim eşim gibisin, tatlı görünce bitirinceye kadar rahat etmiyonuz siz, sende öle yapıyon hep...

Ama sütü iç tatlım, hem rahatlatır hem daha iyi uyumanı sağlar

Benim kızım pek bi sakin bugün, azar azar hareket edio, benim oturmama alışık değil çocuk tabi yadırgadı ben bütün gün oturunca...

kız prop konuşuyoruz diye sürekli çok az kaldı zannediyoruz ama şaka değil daha 4 haftan var benimde öyle doğru söylüyor nalan karnında ne kadar kalırsa demir için o kadar iyi şimdi doğsa 2700 gr.falan anca olur Allah bize sabır versin de adam akıllı bekleyelim şu çocukları acleye getiriyoruz çünkü bende yiyorum hurma falan canım acıya acıya yüüryüş yapıorum normal doğum olsun diye

evet tatlı delisiyim biraz :S ben de yemek ıstemedım ama kendıme engel olamadım nalannnn napıyım :)

ılgınıze teşekkür ederim kızlar. hiç istemesem de gidip yatmak zorundayım şimdi cunku uyku yaptı bu agrı kesıcı.. herkese ıyı geceler sbh gorusuruz

Ben bugün sezeni hiç aramadım ya, acaba nasıllar, yarın taburcu oluyolar, zeynep aricaktı belki o konuşmuştur yarın haber verir, hemen gelsede kayra nın fotolarını koysa...

iyi geceler prop..umarim ii ve ağrisiz bi gece geçirsin..

ayy sezen doğurdu dimiiii çok heyecanliiii..
bende doğurmak istiorum bi an önce yaaaa

Afiyet olsun tatlım, napalım yemişsin artık yapılcak bi şi yok, bundan sonra dikkat edersin biraz daha olur biter, ii geceler ii uykular bebişim, umarım deliksiz güzel bi uyku çekersin bu akşam...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
iyi geceler prop..umarim ii ve ağrisiz bi gece geçirsin..

ayy sezen doğurdu dimiiii çok heyecanliiii..
bende doğurmak istiorum bi an önce yaaaa

he evet doğurdu kız, koynunda uyuyordu kayra dün, emerken uyuya kalmıştı, oy maşallah ona ya...

bende bende bende doğurmak istiiimmmmm.....:dance:

ayyy maşallah yaaa

ayin 25 inden sonra beklicekmişiz dr öle dedi taa ki kasim sonuna kadar hemdeeeee :çok üzgünüm:

Hadi ben kaçar kızlar, ii geceler tatlı sohbetler hepinize, uzanayım da kızım rahat etsin biraz...

İyi bakın kendinize ve kuzularınıza...

propcum gecmis olsun canim dikkat et kendine hemen dogurma beni bekleolumunekankayizsmile

aso Allah rahmet eylesin cnm kalanlara sabır versin

prop çok geçmiş olsun cnm acaba ağrı eşiğin mi düşük senin sonuçta dedikleri gibi doğum sancısı dün çektiğinin kat kat fazlası 20 nerde, 80 nerde yani ama belkide kuru sancı olduğu için bu kadar çok canın yanmıştır sonuçta sancı olmuş ama açılma olmamış
aman dikkat et kendine cnm c.tesi günü sorarsın doktoruna zaten muhtemelen bende hurmadan kaynaklandığını düşünüyorum Allah çok rahat bir şekilde doğum yapmanı nasip etsin cnm

Bu arada bebeğini gören herkese kocaman maşallah büyüyorlar artık

Bu arada hani dün evlilik yıldönümümüzdü ya bizim.ben eşime bu sefer bişey almadım onunda alacağını iç düşünmüyordum
tek taş yüzük almış pırlantacıdan ama pırlanta değil beyaz altın, parası buna yetmiş

buna şükürdiyelim ne gzl unutmuştum diyor facebooka giriyorum orda karşıma çıkıyor, mesajlar sürekli hatırlatıyor, falan filan dedi.

neyse ben biraz daha uyumaya çalışayım sabaha grş. kısmetse kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…