Geçmiş olsun cnm aman boşver doğumgününü iyi olmuş işte yan dinlen bi güzel fatmagülünü izle sen.Benim o gittiğim zaman sancım 40a kadar çıkmıştı.Doktor bişey yok dedi o zman bana da=)
iyiyim bende canım vallahi tayinimiz cıktı ev tasıdık yeni yerimizdeyız artık tatil yaptık eve geldik bir aydır evdeyım neti yeni baglattık anca girebıldım az kalmış senınde hadi bakalım nasıl gecti hamılelık anlat birazcık kaç kılo oldun
kocam da gıtmek ıstemıodun bahane uydurdun dımı dıyo.. cok sancım var kızlar cokkkk..bana oyle gelıo en aızndan.. ama ebe hiiiiç bişi yok dedi .. ama serum fln almak ıstemedım cunku sancı kesıcı fln koyuyolar ıcıne malum .. belkı dogumum baslıcaktır bugun yrn mudahele olsun ıstemedım.. amaaaannnnnnn...
aaa tayin mi çikti nereyeeee???
bi sorunum çikmadi Allaha şükür..işten ayrildim zaten 1,5 ay önce rahatim o yüzden..
kilo dersen 22 kilo aldim dahada gelir galiba gibi :)))
kocam da gıtmek ıstemıodun bahane uydurdun dımı dıyo.. cok sancım var kızlar cokkkk..bana oyle gelıo en aızndan.. ama ebe hiiiiç bişi yok dedi .. ama serum fln almak ıstemedım cunku sancı kesıcı fln koyuyolar ıcıne malum .. belkı dogumum baslıcaktır bugun yrn mudahele olsun ıstemedım.. amaaaannnnnnn...
ayy öle deme bi garip oldum şimdi..kiyamam walla..nolur yorma kendini uzan güzelce.
ağri kesici içme sakin dedi doktorum bana ağrin olsa bile
olsun kuzum gelsin bebeişin ii olsunda sen zayıftın zaten bişeycik olmaz
Melrah saolasın..
Doguma gelmıs bı kadın vardı doguruodu hatta bagırtılarnı duydum ne zmn geldı dedım 1 saat oldu dedıler nası yanı dedım :S ıkıncı dogumuymus 1 saatte acılmış doguruodu.. dedım darısı başıma, ebe de onun ıkıncı dogum o yuzden senın oyle olmaz dıyo.. ha dedım ıyı moral verdın..
Melrah saolasın..
Doguma gelmıs bı kadın vardı doguruodu hatta bagırtılarnı duydum ne zmn geldı dedım 1 saat oldu dedıler nası yanı dedım :S ıkıncı dogumuymus 1 saatte acılmış doguruodu.. dedım darısı başıma, ebe de onun ıkıncı dogum o yuzden senın oyle olmaz dıyo.. ha dedım ıyı moral verdın..
ben de ıcmedım ya kontrole gıtmeden.. ıcmemek gerekıo galıba nıyeyse :S sancı fln cıkmayınca parol verdıler işte..
Saol burcu agrıyo ama azaldı agrı kesıcı aldım ya etkıledı heralde bıraz..
Fairy doktor var da hastane arıodum :) niye ki? eskı hastaneme gıttım demın, ebe de doktorumu aradı konustu fln cok severdık ayrılmasaydı keske fln dedıler ahhh keskeeee dedım
av.yakasinda oturuyosun sen..medical park bahçelievler uzakmi sana??
bi ark.doğum yapti orda çok memnun kaldi..
bende gözepe medical park ta doğum yapicam.
doktorum hastanenin eski doktoru doğuma oraya gelecek.
şu an bi hasataneye bağli çalişmio.muaynanesinde bakio sadece.yeri fulyada.yeni açilan acibademin karşisinda
saol nalancım dun gecem ve butun gunum kabustu bugun, işalla bu gece rahat etcem..