2010 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun cnm aman boşver doğumgününü iyi olmuş işte yan dinlen bi güzel fatmagülünü izle sen.Benim o gittiğim zaman sancım 40a kadar çıkmıştı.Doktor bişey yok dedi o zman bana da=)

:)) kocam hemen arastırdı baktı ohooo bu ne kı dıyo 80le doguruluomus dıyo ama bu ne kisi mi var bayag bayag canım yanıo yanı :))

aaa tayin mi çikti nereyeeee???

bi sorunum çikmadi Allaha şükür..işten ayrildim zaten 1,5 ay önce rahatim o yüzden..
kilo dersen 22 kilo aldim dahada gelir galiba gibi :)))

asocum başın sağolsun canım..nur içinde yatsın dayıcığın...
propcum sana da çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine..

doğrudur canım ya inanırım yat dinlen bi güzel ii yapmışsın serum almayıp belki çok ayakta durmaktan falan da olmuş olabilir yani doğum sancımız inş. böyle bi anda gelir geçer bi kaç gün önceden başlamaz

aaa tayin mi çikti nereyeeee???

bi sorunum çikmadi Allaha şükür..işten ayrildim zaten 1,5 ay önce rahatim o yüzden..
kilo dersen 22 kilo aldim dahada gelir galiba gibi :)))

olsun kuzum gelsin bebeişin ii olsunda sen zayıftın zaten bişeycik olmaz

prop geçmiş olsun canım .
dün aynen benımde sancım çoktu . zor durdum
gerçekten buna dayanamıyosak doğum sancısında napçaz bılmem :S
Allah yardım eder canım sıkma canını . . .

ayy öle deme bi garip oldum şimdi..kiyamam walla..nolur yorma kendini uzan güzelce.
ağri kesici içme sakin dedi doktorum bana ağrin olsa bile

Melrah saolasın..

Doguma gelmıs bı kadın vardı doguruodu hatta bagırtılarnı duydum ne zmn geldı dedım 1 saat oldu dedıler nası yanı dedım :S ıkıncı dogumuymus 1 saatte acılmış doguruodu.. dedım darısı başıma, ebe de onun ıkıncı dogum o yuzden senın oyle olmaz dıyo.. ha dedım ıyı moral verdın..

ayy öle deme bi garip oldum şimdi..kiyamam walla..nolur yorma kendini uzan güzelce.
ağri kesici içme sakin dedi doktorum bana ağrin olsa bile

ben de ıcmedım ya kontrole gıtmeden.. ıcmemek gerekıo galıba nıyeyse :S sancı fln cıkmayınca parol verdıler işte..

olsun kuzum gelsin bebeişin ii olsunda sen zayıftın zaten bişeycik olmaz

aman napiim batti balik yan gider..hayatimda ilk defa bu kadar tombul gördüorum kendimi gidili filan :))))
bebişim ii olsun yeterki kilo umrumda bile diil

pok yemiş o ebe benim yengemin ilk doğumundada 1 saatte açılması oldu ikinci doğumdada aynısı oldu evde sancılandı gece 3te hastaneye vardı hemen doğurdu inş. biizmde öle olur

ikinci bebek daha zor dio herkes ilkini anlamazsin bile dio kime sorsam..
ne olacağini bilmediğin için oldu bittiye gelecek diyorlar..
hayirlisini wersin rabbim sen boşver ebeye..

ben de ıcmedım ya kontrole gıtmeden.. ıcmemek gerekıo galıba nıyeyse :S sancı fln cıkmayınca parol verdıler işte..

parol içiimmi sanci gelince dedim içme dedi..ağri kesici yok dedi.
magnezyum werdi..kramp filan olmuyo halbuki..ii gelirmiş..

sen doktor ariodun dimi???

Saol burcu agrıyo ama azaldı agrı kesıcı aldım ya etkıledı heralde bıraz..

Fairy doktor var da hastane arıodum :) niye ki? eskı hastaneme gıttım demın, ebe de doktorumu aradı konustu fln cok severdık ayrılmasaydı keske fln dedıler ahhh keskeeee dedım

Asoşum başınız sağ olsun canım, mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara uzun ömür versin...

Propcum sanada geçmiş olsun canım, zor bi gece geçiriyosun annadığım kadarıyla, umarım bebeğin zamanında gelir, Allah bi avazda kurtarsın inşallah, sıkma canını..

ay kızlar şimdi kocamla konuşuoduk da hurma yüzünden olmuş olmasın sakın bu sancılar :S yarım kiloyu bitirdim 3 günde malum :S eger oyleyse valla sevınırım de ıse yarıomuş dıye :)

av.yakasinda oturuyosun sen..medical park bahçelievler uzakmi sana??
bi ark.doğum yapti orda çok memnun kaldi..
bende gözepe medical park ta doğum yapicam.

doktorum hastanenin eski doktoru doğuma oraya gelecek.

şu an bi hasataneye bağli çalişmio.muaynanesinde bakio sadece.yeri fulyada.yeni açilan acibademin karşisinda

hizmet olmazsa medıcal parka bakıcam zatne cnm ıkıncı secenegım orası..

saol nalancım dun gecem ve butun gunum kabustu bugun, işalla bu gece rahat etcem..

Haklısın hurmadan olabilir kız çok yemişsin hurmayı, bi süre yeme istersen vücudun dinlensin biraz, çok erken doğmasın demir yazık, karnında ne kadar durursa o kadar ii...

Süt ısıt içine biraz bal koy iç mis gibi uyursun tatlım, hemen iğrenç içmem felan diye itiraz etme, abla sözü dinle biraz...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…