2010 Kasım Anneleri

asoşum Allah mekanını cennet etsin, geride kalanlara uzun ömür versin senağlama çook çok zor..

ay kızlar şimdi kocamla konuşuoduk da hurma yüzünden olmuş olmasın sakın bu sancılar :S yarım kiloyu bitirdim 3 günde malum :S eger oyleyse valla sevınırım de ıse yarıomuş dıye :)
hurma yüzünden kesin. meryem suresinde geçiyo hatta baya. her oraya gelişimde de sen aklıma geliyosun kaydirigubbakcemile3

Ben bugün sezeni hiç aramadım ya, acaba nasıllar, yarın taburcu oluyolar, zeynep aricaktı belki o konuşmuştur yarın haber verir, hemen gelsede kayra nın fotolarını koysa...
aradım canım ben akşam. kayra bebekte kan uyuşmazlığı olmuş. sarılıkmış ama bu nedenden dolayı biraz fazlaymış sarılık değerleri. ışık vermeye başlamışlar ama aynı odada sezenin yanındaymış yine. ona canı sıkkındı. 2 gün ışık alması lazımmış sezen de onunla kalıcakmış orada çıkmicakmış. hiç canını sıkma ışıkla iyi olur dedim, morale ihtiyacı vardı..

günaydınn,
eşimi yolladım size bi bakim dedim 9 gibi çıkıcam hastaneye. artık ne zaman dönerim allah kerim. 4 te de annemler gelicekler inş, eve gelip yemek yapmam lazım. hastaneye aç gitmem lazım ya inadına gece 2 den beri midem kazınıyo valla billa ya püff. şu anda bir açım anlatamam hiç böyle olmamıştı, psikolojik midir nedir :S

niye ağrı kesici içmiyosunuz anlamadım. benim dr um hiçbir problem yok rahat rahat parol içebilirsin kendine işkence çektirme boşa dedi. ayrıca da normal doğum isteyenlere magnezyumu son zamanlarda kesiyolar diye biliyorum kasılmaları engellediği için..

aslıcım güle güle kullan yüzüğünü ne güzel moral olmuştur sana :)

günaydın kızlar. 1 gibi uyudum 6 gibi uyandım. tabi arada da 2 kere kalktım. uykusuzluğu alışıyoruz artık herhalde.

günaydın.. son haftalara girdiğimiz için şikayetler arttı. benim de dün akşamdan beri sol yanım (böğrüm?) ve sol omuzum çok ağrıyor tutulmuş gibi. durup duruken başladı. sanırım bebeğin pozisyonundan. o tarafta ayakları var normaldir dedi doktor. arada geçiyor sonra çok şiddetleniyor yürüyemeyecek kadar. nedir çok tuhaf anlamadım belki bir organa baskı yapıyor dalak malak ne biliyim.

günaydın.. son haftalara girdiğimiz için şikayetler arttı. benim de dün akşamdan beri sol yanım (böğrüm?) ve sol omuzum çok ağrıyor tutulmuş gibi. durup duruken başladı. sanırım bebeğin pozisyonundan. o tarafta ayakları var normaldir dedi doktor. arada geçiyor sonra çok şiddetleniyor yürüyemeyecek kadar. nedir çok tuhaf anlamadım belki bir organa baskı yapıyor dalak malak ne biliyim.

artık sığamıyorlar. nereye vuracaklarını şaşırdılar. benimki de geceden beri dönmeye çalışıyor. sürekli hareket......

günaydin kizlar hayirli cumalar aslicim yüzügünü güle güle kullan

günaydın kısslarrr
bugün uyumadım . yemeğim pişiyoor :))
bugun evde durcağımı sanmıyorum kaç gündür gezmiyorum bugun gitmem lazım biyerlere sıkıldım çok boshayallersmile
benim kızımda yamulup duruyor sağ tarafıma doğru napar bılmem içim bi tuhaf oluyor.
bugun 36 haftalık olmuşuz :nazar: yawrum bnm kıyamam ona

Günaydınn Herkese..

Propp bravo sana yediğin hurmalar tırmalamış seni resmen yavrum
Ya tamam çok sıkılmış olabilirsin artık demire kavuşmak istiyor olabilirsin ama biraz daha zamanı var bence dikkat et şu 37 bitsin bari ..

günaydınnn hayırlı cumalar,

aslı güzel günlerde kullan yüzüğünü,

sezenin bebişi de biran önce atlatır inşallah sarılığı yeğenimde de olmuştu 1 gün kaldı hastanede sonra da çıktı çoğu bebeklerde olabiliyor.. Allah nazarlardan korusun inş.

prop. geçmiş olsun hurmalar fazla kaçtı sancı başladı demek, evet işe yaraması güzel ama zamanlama yanlışmış. doktorunu dinleseydin keşke..

ben de kahvaltımı yapıp duş alıp çıkıcam nst ye giricem annemle babam da gelicek, belki birlikte döneriz eve belli mi olur :) rüyama bile girdi sancım 40 lara çıkıyormuş açılmam olmuş 1 cm eve gidicem evde çekicem diye tuttturuyordum :) Hayırlar olsun inşallah...

ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere...

günaydınlar,
brc 80 bizimbebekler aynı günde doğacaklar mı acaba?
benim kızım da kıpır kıpır tombik poposu sığamıyor artık, çok farklı hareketler yapmaya başladı, büyüdüler artık, bakıyorum da günler nasıl geçmiş, biz artık kıdemli hamilelerdeniz, doğumumuza ne kaldı şurada alkisalkisalkis
benim de uyku düzenim bozuldu artık geceleri kalkıp bir daha uyuyamıyorum, gündüz de yorgun hissediyorum

rüyamda erkek bebek emziriyodum saklı saklı :sm_confused:

aradım canım ben akşam. kayra bebekte kan uyuşmazlığı olmuş. sarılıkmış ama bu nedenden dolayı biraz fazlaymış sarılık değerleri. ışık vermeye başlamışlar ama aynı odada sezenin yanındaymış yine. ona canı sıkkındı. 2 gün ışık alması lazımmış sezen de onunla kalıcakmış orada çıkmicakmış. hiç canını sıkma ışıkla iyi olur dedim, morale ihtiyacı vardı..

günaydınn,
eşimi yolladım size bi bakim dedim 9 gibi çıkıcam hastaneye. artık ne zaman dönerim allah kerim. 4 te de annemler gelicekler inş, eve gelip yemek yapmam lazım. hastaneye aç gitmem lazım ya inadına gece 2 den beri midem kazınıyo valla billa ya püff. şu anda bir açım anlatamam hiç böyle olmamıştı, psikolojik midir nedir :S

Anaaaa sarılık mı olmuş, peki eşiyle arasında kan uyuşmazlığı mı varmış, ay her şey yolundaydı ne güzel ya, neyse ben öğlene doğru bi arar konuşurum, hay allah ya üzüldüm bak şimdi...,

Sanada kolay gelsin tatlım bugün, gelince bi haber ver neler yaptığını bugün...:)))))))))

çok merak ediorum hemde nalancim..çok heyecanli bi bekleyiş bu..
annem göbeğime bakti dün en az 15-20 günün daha war dedi..

Seninde bi şi kalmamış o zaman fairy, yakında geri sayıma başlican valla, sen normal doğurcan herhalde, senin bekleme süren daha bi heycanlı geçecektir, bizim belli olduğu için o tarih yaklaştıkca heycan yapıcaz..

Bu arada hani dün evlilik yıldönümümüzdü ya bizim.ben eşime bu sefer bişey almadım onunda alacağını iç düşünmüyordum
tek taş yüzük almış pırlantacıdan ama pırlanta değil beyaz altın, parası buna yetmiş

buna şükürdiyelim ne gzl unutmuştum diyor facebooka giriyorum orda karşıma çıkıyor, mesajlar sürekli hatırlatıyor, falan filan dedi.

neyse ben biraz daha uyumaya çalışayım sabaha grş. kısmetse kızlar

Aferin valla eşine tebrik ederim, ufak da olsa gitmiş hediyesini almış adam bak ne güzel, güle güle kullan canım, parmağında paralansın, ilerde daha iyilerini almak nasip olsun inşallah...

Son düzenleme:
Herkese Günaydın...

İstanbul da hava yine yağmurlu karanlık ve kasvetli...

Bugün kek yapıp buzluğa atmak istiyorum, dün yapacaktım popomu kaldırıp yapamadım bi türlü, bugün üşenmeyip yapim da bulunsun buzluğumda, haftaya da poğaça ve börek atarım birileri geldiğinde ya da kendi canımız istediğinde çıkartıp yeriz..

C.tesi günü dr. kontrolüm var, muhtemelen son kontrolüm, bi daha ki sefer kızımı ultrason ekranında değil kollarımda görcem inşallah, ay çok heycan verici...

bende yapıp buzluğa koymayı düşünüyorum nalancm ii olur gerçekten .
kekide mi yapıp buzluğa koyuyorsun . ben hiç öyle yapmadımda .

Nedense uykum var, aslında canım uyumak istiyo ama yattığım zamanda uyuyamıyorum gündüzleri nedense..

Sabah korna sesiyle fırladım yataktan, zaten bi gün birisinin dötüne sokucam o kornayı ama ne zaman, bi de sabahın köründe dibine kadar basıyolar ya kornanın sinirlerim zıplıyo resmen...

bende yapıp buzluğa koymayı düşünüyorum nalancm ii olur gerçekten .
kekide mi yapıp buzluğa koyuyorsun . ben hiç öyle yapmadımda .

Evet kekide yapıp dilimleyip atıyorum buzluğa, hatta yiyeceğimiz kadar koyuyorum poşetlere mesela 4 er dilim şeklinde, sadece kocamla ben yiceksek bi poşet çıkartıyorum o çözülüyo onu yiyoruz çayın yanında, ya da alüm.folyolar var ya onlara sarıyorum, çat kapı misafir gelirse, hemen alıp fırına atıyorum folyolu olandan, hemen çözülüyo buzu çayın yanında taze pişmiş gibi oluyo, ooohhh mis gibi yiyoz öle...

Elmalı turta da çok güzel oluyo buzluktan çıkınca, aynı taze pişmiş gibi aklında bulunsun cnm..

Son düzenleme:
Prop nirde merak ettim, umarım gece yine sancılanmamıştır...

Ben on gibi kalkıcam keklerimi yapmaya başlicam inşallah gelir o saate kadar...

X