- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 44
asoşum Allah mekanını cennet etsin, geride kalanlara uzun ömür versin senağlama çook çok zor..
günaydınn,
eşimi yolladım size bi bakim dedim 9 gibi çıkıcam hastaneye. artık ne zaman dönerim allah kerim. 4 te de annemler gelicekler inş, eve gelip yemek yapmam lazım. hastaneye aç gitmem lazım ya inadına gece 2 den beri midem kazınıyo valla billa ya püff. şu anda bir açım anlatamam hiç böyle olmamıştı, psikolojik midir nedir :S
niye ağrı kesici içmiyosunuz anlamadım. benim dr um hiçbir problem yok rahat rahat parol içebilirsin kendine işkence çektirme boşa dedi. ayrıca da normal doğum isteyenlere magnezyumu son zamanlarda kesiyolar diye biliyorum kasılmaları engellediği için..
hurma yüzünden kesin. meryem suresinde geçiyo hatta baya. her oraya gelişimde de sen aklıma geliyosun kaydirigubbakcemile3ay kızlar şimdi kocamla konuşuoduk da hurma yüzünden olmuş olmasın sakın bu sancılar :S yarım kiloyu bitirdim 3 günde malum :S eger oyleyse valla sevınırım de ıse yarıomuş dıye :)
aradım canım ben akşam. kayra bebekte kan uyuşmazlığı olmuş. sarılıkmış ama bu nedenden dolayı biraz fazlaymış sarılık değerleri. ışık vermeye başlamışlar ama aynı odada sezenin yanındaymış yine. ona canı sıkkındı. 2 gün ışık alması lazımmış sezen de onunla kalıcakmış orada çıkmicakmış. hiç canını sıkma ışıkla iyi olur dedim, morale ihtiyacı vardı..Ben bugün sezeni hiç aramadım ya, acaba nasıllar, yarın taburcu oluyolar, zeynep aricaktı belki o konuşmuştur yarın haber verir, hemen gelsede kayra nın fotolarını koysa...
günaydınn,
eşimi yolladım size bi bakim dedim 9 gibi çıkıcam hastaneye. artık ne zaman dönerim allah kerim. 4 te de annemler gelicekler inş, eve gelip yemek yapmam lazım. hastaneye aç gitmem lazım ya inadına gece 2 den beri midem kazınıyo valla billa ya püff. şu anda bir açım anlatamam hiç böyle olmamıştı, psikolojik midir nedir :S
niye ağrı kesici içmiyosunuz anlamadım. benim dr um hiçbir problem yok rahat rahat parol içebilirsin kendine işkence çektirme boşa dedi. ayrıca da normal doğum isteyenlere magnezyumu son zamanlarda kesiyolar diye biliyorum kasılmaları engellediği için..