öldüm bittim yorgunluktan yaaaa...offff bitmedi işler bayilmak üzereyim mafoldumben
koca göbeğimi ekledim bende kizlar
teşekkür ederim canım :))
fatmagül başladi..
uykum geldi yorgunluktan.mutfaktan bi girdim yatakodasindan çiktim bugün..daha da banyom var temizlenecek..bi de yemek yaptim üstüne ama yemeye takatim yok.
sağol bafocum allah geride kalanlara uzun ömürler versinasocum başın sağolsun. allah sabırlar versin.
evettt başladııı yemek ye kıss doyur bebişiniii :)
Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşamÖğlen öğrendim. Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun
slm kızlar nasılsınız
fairlike nasılsın canım epeydir yoktum topikte
doğum gününe gidemedik acile gittik geldik bi koşu.. karnımın ağrısı gecmedı ve kaıslmalarım cok arttı gıttık nst ye gırdım 25 cıktı sancım, ebe hıcbısı yok dedı :S 75.80 le doguruluyomuş.. oha dedım ben buna bıle katlanamıyorum ınanılmaz sancım var gıbı gelıo dogumda netcem.. kocam da dalga gecıo ben demıstım sen normal doguramazsın dıye bak bu kadarcık sancıya ay ölüyorum diyosun fln dedıepidural yaptırcam ben kesin.. pofff... serum verelim dediler istemedim yuttum agrı kesıcıyı geldım eve.. dogum gunu de yalan oldu
Geçmiş olsun cnm aman boşver doğumgününü iyi olmuş işte yan dinlen bi güzel fatmagülünü izle sen.Benim o gittiğim zaman sancım 40a kadar çıkmıştı.Doktor bişey yok dedi o zman bana da=)doğum gününe gidemedik acile gittik geldik bi koşu.. karnımın ağrısı gecmedı ve kaıslmalarım cok arttı gıttık nst ye gırdım 25 cıktı sancım, ebe hıcbısı yok dedı :S 75.80 le doguruluyomuş.. oha dedım ben buna bıle katlanamıyorum ınanılmaz sancım var gıbı gelıo dogumda netcem.. kocam da dalga gecıo ben demıstım sen normal doguramazsın dıye bak bu kadarcık sancıya ay ölüyorum diyosun fln dedıepidural yaptırcam ben kesin.. pofff... serum verelim dediler istemedim yuttum agrı kesıcıyı geldım eve.. dogum gunu de yalan oldu
ayy prop geçmiş olsun..
benimde ağrim war bugün ama yorgunluktan oldu..seninkide doğumgününe gitmek istemediğinden mi oldu acaba :)))
geçmiş olsun d.gününe hiç gidesin yoktu zaten bi yandan ii olmuş gitmediğin allah allah canın niye o kadar acıdı ki