2010 Kasım Anneleri

öldüm bittim yorgunluktan yaaaa...offff bitmedi işler bayilmak üzereyim mafoldumben

koca göbeğimi ekledim bende kizlar

uff yaa paylaşımlara cevap verirken alakasız resimler çıkıyor istemediğim halde neden acaba yaa?

fatmagül başladi..
uykum geldi yorgunluktan.mutfaktan bi girdim yatakodasindan çiktim bugün..daha da banyom var temizlenecek..bi de yemek yaptim üstüne ama yemeye takatim yok.

aso başın sağolsun canım allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır sağlık versin

doğum gününe gidemedik acile gittik geldik bi koşu.. karnımın ağrısı gecmedı ve kaıslmalarım cok arttı gıttık nst ye gırdım 25 cıktı sancım, ebe hıcbısı yok dedı :S 75.80 le doguruluyomuş.. oha dedım ben buna bıle katlanamıyorum ınanılmaz sancım var gıbı gelıo dogumda netcem.. kocam da dalga gecıo ben demıstım sen normal doguramazsın dıye bak bu kadarcık sancıya ay ölüyorum diyosun fln dedı epidural yaptırcam ben kesin.. pofff... serum verelim dediler istemedim yuttum agrı kesıcıyı geldım eve.. dogum gunu de yalan oldu

slm kızlar nasılsınız
fairlike nasılsın canım epeydir yoktum topikte

ayy prop geçmiş olsun..
benimde ağrim war bugün ama yorgunluktan oldu..seninkide doğumgününe gitmek istemediğinden mi oldu acaba :)))

geçmiş olsun d.gününe hiç gidesin yoktu zaten bi yandan ii olmuş gitmediğin allah allah canın niye o kadar acıdı ki

Geçmiş olsun cnm aman boşver doğumgününü iyi olmuş işte yan dinlen bi güzel fatmagülünü izle sen.Benim o gittiğim zaman sancım 40a kadar çıkmıştı.Doktor bişey yok dedi o zman bana da=)

ayy prop geçmiş olsun..
benimde ağrim war bugün ama yorgunluktan oldu..seninkide doğumgününe gitmek istemediğinden mi oldu acaba :)))

geçmiş olsun d.gününe hiç gidesin yoktu zaten bi yandan ii olmuş gitmediğin allah allah canın niye o kadar acıdı ki

kocam da gıtmek ıstemıodun bahane uydurdun dımı dıyo.. cok sancım var kızlar cokkkk..bana oyle gelıo en aızndan.. ama ebe hiiiiç bişi yok dedi .. ama serum fln almak ıstemedım cunku sancı kesıcı fln koyuyolar ıcıne malum .. belkı dogumum baslıcaktır bugun yrn mudahele olsun ıstemedım.. amaaaannnnnnn...

iyiyim bende canım vallahi tayinimiz cıktı ev tasıdık yeni yerimizdeyız artık tatil yaptık eve geldik bir aydır evdeyım neti yeni baglattık anca girebıldım az kalmış senınde hadi bakalım nasıl gecti hamılelık anlat birazcık kaç kılo oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…