2010 Kasım Anneleri

Diloş benim zaten küçük değildi ama büyümedi aynı yani şuan ilk zamanlar büyüdü gibi geldi bana ama yok hala sütyen boyutlarım aynı :S

inşallah kendimi tutatrım. aklıama bebişimin korkacağını getireyim.
bende sıcak duş almayı düşünüyorum.
hatta küveti olanlar küvette sıcak suya yatabilirmiş.

ay benimkiler kocaman oldu.
olur sütün merak etme. benim annemin komşusunun göğüsleri küçüktü. emzirdi bebişini.

benim ilk aylar büyüdü sonra durdu çok şükür zaten çok küçük değillerdi ama göğsümün ucunda falan kabuklanma beyazlık falan hiç bişey yok gelir inş. sütümüz

Benim de ilk zamanlar büyüyodu diye seviniyordum ama söndü gariplerboshayallersmileBakalım görücez süt dolacak mı içleri

Yok fınfık almadım,ablam da var,gerekirse onunkini kullanacağım..Evdeyim,ikizler bir de bilmiyorum gerekir mi acaba

Yok fınfık almadım,ablam da var,gerekirse onunkini kullanacağım..Evdeyim,ikizler bir de bilmiyorum gerekir mi acaba

Valla göğüs pompasını şimdi sadece çalışanlar almıyor evde olanlar da kullanıyor dün doğuranlara bir baktım şöyle göğüs ucu yara olanlar, emmeyi beceremeyen bebeklerde falan çok faydalı..
Ben eltimden biliyorum bebek beceremedi emmeyi kızın göğüsleri taş gibi doldu sütten ay birde sancısı oluyormuş onun :S

benim göğüslerim de çok büyümedi. ama zaten büyüklükle, küçüklükle ilgisi yokmuş süt miktarının. emzirdikçe sütün artacağını biliyorum.

o işte süt geleceğinin belirisymiş nette okumuştum sakın oynamayın sıkmaya çalışmayın falan diyodu olmadı bende anlamadım ama olur inş. süt
Ay hadi inşallah..Herkeste olacak diye bişey de yoktur canım,süt bir şekilde oluoyr aslında..Stres olmazsa süper
Oy bu ne kasvetli bi gün ya...
Artık bu havalara alışmamız lazım nalan

O acıya ben de şahit oldum,acıdan ağlayanı biliyorum..
Uzun süre dışarı çıkamıyorsun yalnızsan,göğüsler hemen doluyor..Mecbur pompayı da yanında götürücen ya da bebeği

Benim göğüslerim şu anda 36B, kaç beden emzirme sütyeni almam gerekiyor, bilen var mı?

maşallah hazalcım kız ana oğul tosuncuk olmuşsunuz sizayy hazal öyle bir seçeneğin varsa suda doğumla ilgili çok güzel şeyler okudum bende hayırlsıı olsun inş.

cnm ben tam bi tosuncuk oldumda oglumun kilosundan haberim yok ama oda almistir buyuk ihtimal cunku gobegim bu ayda kocaman oldu dun arkadaslarda dedi gobegin bu son ayda dahada buyumus ve asagiya inmis dediler kaydirigubbakcemile2

evet cnm suyun icinde dogurmak istiyorum hastanedede bia aksilik cikmazsa normal dogum ile ilgili suda dogurcam azda olsa agri sancilar hafiflermis

saol propcum insallah suda kolay dogururum

ikinize de kocaman maşallah suda doğum çoook rahat diye okumuştum ben de. inşallah istediğin gibi olur herşey.

saol cnm evet burda arkadasimda suda dogurmustu ve rahat dodum yaptim dedi sancilar oluo olmuyo deil ama sancilarin az olmasina etki edio su hayirlisi bakalim yaa insallah istedigim gibi olur :Saruboceq:

Ne biliiim ben çamaşırlarımı hep marks&spencer'dan alırım. uk36b yazıyor işte. hamilelikten önce de 34a'ydı mesela. ama kaça denk geldiğini bilmiyorum.

:)) küçükmiş senin, 36b=80b oluomuş, kendı marks&spencer sütyenimden baktım geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…