- 30 Nisan 2007
- 3.171
- 4
kızlar benim göğüslerim neredeyse hiç büyümedi,zaten küçüklerdi..fisfisfis
Sütüm olur mu diye düşünüyorum ama büyüklükle küçükle alakası yok diyorlar..Var mı aynı durumda olan
rica ederim bunlar bizim için önemli şeyler
doğum sırasında bağırıp,çağırmak bebeği korkutuyormuş ve doğum süresini uzatıyormuş,bebeğe yararı olan tek şey ıkınmakmış
ha birde aklımdayken söyliyim kızlar sancılarınız başlar başlamaz sıcak bir duş alıp öyle hastaneye gidin bunu ebe söyledi,damarları açıyor ve kolay doğum olmasını sağlıyormuş aklınızda bulunsun.....):CüvCüv:
Sütüm olur mu diye düşünüyorum ama büyüklükle küçükle alakası yok diyorlar..Var mı aynı durumda olan
benim ilk aylar büyüdü sonra durdu çok şükür zaten çok küçük değillerdi ama göğsümün ucunda falan kabuklanma beyazlık falan hiç bişey yok gelir inş. sütümüz
O dediğin oluyor,banyoda farkediyorum...
Yok fınfık almadım,ablam da var,gerekirse onunkini kullanacağım..Evdeyim,ikizler bir de bilmiyorum gerekir mi acaba
Ay hadi inşallah..Herkeste olacak diye bişey de yoktur canım,süt bir şekilde oluoyr aslında..Stres olmazsa süpero işte süt geleceğinin belirisymiş nette okumuştum sakın oynamayın sıkmaya çalışmayın falan diyodu olmadı bende anlamadım ama olur inş. süt
Artık bu havalara alışmamız lazım nalanOy bu ne kasvetli bi gün ya...
Valla göğüs pompasını şimdi sadece çalışanlar almıyor evde olanlar da kullanıyor dün doğuranlara bir baktım şöyle göğüs ucu yara olanlar, emmeyi beceremeyen bebeklerde falan çok faydalı..
Ben eltimden biliyorum bebek beceremedi emmeyi kızın göğüsleri taş gibi doldu sütten ay birde sancısı oluyormuş onun :S
maşallah hazalcım kız ana oğul tosuncuk olmuşsunuz sizayy hazal öyle bir seçeneğin varsa suda doğumla ilgili çok güzel şeyler okudum bende hayırlsıı olsun inş.
Bilmem ki şeker belki 28 inde de doğurabilirimŞaka bir yana ;doktoruma sordum ikiz gebeler enfazla ne kadar dayanıyo diye:38 hafta dedi.Ama genelde 37. haftada alıyorlarmış,daha çok anne için zaten..Yani en iyi ihtimalle 2 haftam kaldıeyvahedigeldismile
Ay kız suda mı doğuracan:1shok:Orlarda yaygındır tabi
Hazalcım işalla suda doğurursun sefan olsun...
Ya kızlar ben hıc sevmem ozel gunlerın cakısmasını snr aradan cıkartılıverır ıkısı bır arada fln cok buyuk haksızlık..
28 ekım yarım gun muydu ya :S ben hıc hatırlamıorum unıversıtede oyle bısı olmuyodu :)
ikinize de kocaman maşallahsuda doğum çoook rahat diye okumuştum ben de. inşallah istediğin gibi olur herşey.
Benim göğüslerim şu anda 36B, kaç beden emzirme sütyeni almam gerekiyor, bilen var mı?
36 b sutyen hayatımda duymadım nasıl ölçü o :S
propp senin randevun cumartesi saat kaçta
Ne biliiim ben çamaşırlarımı hep marks&spencer'dan alırım. uk36b yazıyor işte. hamilelikten önce de 34a'ydı mesela. ama kaça denk geldiğini bilmiyorum.