2010 Kasım Anneleri

öfffff tecrübeli biri olsa aramızda gobegın ınıp ınmedıgını anlasa ne guzel olurdu :)

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun hakkında dokorunla beraber karar ver bencede Allahım sende haftaya hayırlısıyla alacaksın kuzunu kucağına

hoş geldin ve geçmiş olsun.
ben çıkıyorum. biraz televizyon izleyeyim. görüşürüz.

of evet ya anestezistde öyle dedi daha ağrılı oluyormuş kafam karıştı gene neyse ben bunu epeeeyy düşünürüm artık

canım hayırlısı olsun hakkında dokorunla beraber karar ver bencede Allahım sende haftaya hayırlısıyla alacaksın kuzunu kucağına

yok bebişim haftaya karar vericek inşallah gününe daha demez heralde 25 ile 5 i arası demişti bakalım kesin gün diycekmi

sağol prop şu günümde bi belli olsa içim rahat dursam
bakarmışım benim sıpa sezryan olmadan haayyyt ben geldim açılın dermiş valla inşallah hepimiz şöööyle rahat bir doğum yaparız

anammm ben de yarın yapıcam bu işleri :S
malesef ben belimdeki diskler alındığı için genel anestezi olucam ama onu da dr la halletik. uyanma odasında 2 ağrı kesici vurdurcak bana o zaman çok hissetmezsin, serumla da sürekli agrı kesici veririz dedi..

öte yandan geçen gün doğuran arkadaşım da genel anestezili sezeryandan çıktı. hemşire geldi ağrı kesici vurmaya odaya, o da şimdi ağrım yok olunca çağırayım öyle vurun dedi.şaşırdım kaldım. ya ötekiler abartıyor ya bu arkadaş hissiz ya da dr ların eli ile ilgili bişey :S

ben çıkıyorum,bi koşu gidip NSTye girip geleyim kaydirigubbakcemile3 görüşürüz akşama

sorma canım benimde kafam karıştı nst deki ebede dediki ağrı eşiğiyle alakalı bencede öle ama benim ağrı eşiğim nasılki acaba bilemedim bilmiyorumkismile benim spinaldeki korkum uyanık olucamya heyecandan bayılıp kalırmıyım diye aslında ben normal doğum yapmış karıyım ama üffff sabaha kadar kendi kendime konşur dururum artık

sen olsaydın napardın eğer imkanın olsaydı belinle ilgili problem olmasaydı yine sezeryanmı düşünürdün

arkadaslar bişi sorcam.. sizler hangi markanın şampuanını ve kremlerini aldınız... avent ürünleride varmış.. yeni gördüm.. sebamed alıcaktim ben.. acaba avent daha mi iyidir.. düsünüyorum şimdi..

selamlar nasılsınız anneler takvimden bir yaprak daha kopmak üzere...her geçen dakika bizi bebişlerimize yaklaştırıyor...

Bebekler ne kadar büyümüş maşallah yarın bizimde randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz...3 gündür kasıklarımdan yukarı doğru sancılar vuruyor adet sancısı gibi...birde dün gece kızımın hareketleri aşırı arttı bir ara kordona dolandığını bile düşündüm nerdeyse hiç uyutmadı gece beni...Hayırlısıyla bi doğsalardı da bitseydi bu belirsiz bekleyiş...eşim telefon etti doğurmadınmı sen daha diyor yaaaaa...

Kolay sanıyor doğurmayı:)) neyse kızlar hepinize iyi akşamlar...ben yine dersin başına gidiyorum bye

ben sebamed aldım canım.
şampuan+vücüt şampuanı
losyon, yağ ve pişik kremi almadım.
pişik pek olmaz olursa dr. önerisine göre alırım.
yağ ve klosyon yeni doğmuş bebeğe kullanılmıyor.
gerektiği zaman alırım diye düşünüyorum.

ya evet bide o var.. ne alacağımıda bilemiyorum.. kafa ve vücut şampuanı aynı dimi? bende şampuan, yağ ve sabun alacaktım.. yağ kullanılmıyo demek.. hmm... ya hiç araştırmamışım.. şimdi almaya kalkınca bakıyorum böle.. bişiden hbrim yok..

bende hepsini alacaktım. iş yerinden arkadaşım var 6 aylık bebeği var. onunla konuşurken söyledi. alma boşuna yeni doğmuş bebeğe kullanılmaz cildi çok hassas olur dedi.
pişik kremi de iyi gelir mi bilmeden almamak lazım. dr. önerisini dinleriz. her bebeğin cildi farklı. benimkine iyi gelen seninkine gelmeyebilir.
hem sigortadan faydalanıyorsan yazdırırsın. bir sürü para bayılmaya gerek yok.
canım şampuan saç için ayrı.
vücut için banyo köpüğü deniyor. sabundan daha pratikmiş.
poposunu yıkamak için verecekti kozmetikteki kız.
annem 2 tane dalinin sabununu almış. gerek görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…