ben geldim
selam
8 den 2:30 a kadar hastanedeydim tabi arada mola verdik bi özdilek yaptık bebişin arabasına karar verdik nihayet ama şimdi almıycam 1 ay sonra filan
4 tüp,kan,idrar,ekg,nst,anestezi derken in çık canım çıktı kafamçokkarıştı ve sonuç olarak işlerimi hallettim anestezi onayımı aldım doktorumda haftaya gününü ayarlarız dedi hadi bakalııım
bu arada bijooooooo haklıymışsın bacım spinal ve epidural yapıyolarmış devlette ama ben hala nerden duydum yapmadıklarını hatırlıyamadım
anestezist spinal önerdi epidural önermiyorum dedi geneldede ağrın çok olur uyanınca dedi spinalde çok rahat edersin dedi işte anlattı anlattı kafamı karıştırdı bende dosyaya genel-spinal yazın son dakkada karar veriyim dedim bide haftaya doktorumla konuşucam onun görüşlerini alıcam
çoook koşturmalı bir gün geçirdim ve yoruldum azıcık geçmişi okuyum kafam dağılsın
ben geldim
selam
8 den 2:30 a kadar hastanedeydim tabi arada mola verdik bi özdilek yaptık bebişin arabasına karar verdik nihayet ama şimdi almıycam 1 ay sonra filan
4 tüp,kan,idrar,ekg,nst,anestezi derken in çık canım çıktı kafamçokkarıştı ve sonuç olarak işlerimi hallettim anestezi onayımı aldım doktorumda haftaya gününü ayarlarız dedi hadi bakalııım
bu arada bijooooooo haklıymışsın bacım spinal ve epidural yapıyolarmış devlette ama ben hala nerden duydum yapmadıklarını hatırlıyamadım
anestezist spinal önerdi epidural önermiyorum dedi geneldede ağrın çok olur uyanınca dedi spinalde çok rahat edersin dedi işte anlattı anlattı kafamı karıştırdı bende dosyaya genel-spinal yazın son dakkada karar veriyim dedim bide haftaya doktorumla konuşucam onun görüşlerini alıcam
çoook koşturmalı bir gün geçirdim ve yoruldum azıcık geçmişi okuyum kafam dağılsın
iyi hadi geçmiş olsun bakalım,halletmişsin hepsini. Bencede spinali düşün canım,genel anestezide ağrı daha fazla oluyomuş. Bende eğer yapıyolarsa spinal istiycem yoksa epidural.Genel istemiyorum.
Bakalım doğum tarihi ne olacak bebeğinin,hayırlısı
canım hayırlısı olsun hakkında dokorunla beraber karar ver bencede Allahım sende haftaya hayırlısıyla alacaksın kuzunu kucağına
anammm ben de yarın yapıcam bu işleri :Sben geldim
selam
yok bebişim haftaya karar vericek inşallah gününe daha demez heralde 25 ile 5 i arası demişti bakalım kesin gün diycekmi
anladım canım bende haftaya doğurcan sandım :)))hadi canım hayırlsıı olsun hakkınızda..
anammm ben de yarın yapıcam bu işleri :S
malesef ben belimdeki diskler alındığı için genel anestezi olucam ama onu da dr la halletik. uyanma odasında 2 ağrı kesici vurdurcak bana o zaman çok hissetmezsin, serumla da sürekli agrı kesici veririz dedi..
öte yandan geçen gün doğuran arkadaşım da genel anestezili sezeryandan çıktı. hemşire geldi ağrı kesici vurmaya odaya, o da şimdi ağrım yok olunca çağırayım öyle vurun dedi.şaşırdım kaldım. ya ötekiler abartıyor ya bu arkadaş hissiz ya da dr ların eli ile ilgili bişey :S
ben sebamed aldım canım.
şampuan+vücüt şampuanı
losyon, yağ ve pişik kremi almadım.
pişik pek olmaz olursa dr. önerisine göre alırım.
yağ ve klosyon yeni doğmuş bebeğe kullanılmıyor.
gerektiği zaman alırım diye düşünüyorum.
ya evet bide o var.. ne alacağımıda bilemiyorum.. kafa ve vücut şampuanı aynı dimi? bende şampuan, yağ ve sabun alacaktım.. yağ kullanılmıyo demek.. hmm... ya hiç araştırmamışım.. şimdi almaya kalkınca bakıyorum böle.. bişiden hbrim yok..