2010 Kasım Anneleri

ay gerçekten de küçükmüş. millet 100 bedenden falan bahsediyor

ay o millet benim deme öyleeeakannehir ben normalde 85c fln gıyıyodum nasıl 100 oldu anlamadım valla.. ama bence bu lohusa sutyenlerının olculendırmesı farklı o yuzden boyle oluo yoksa o kdr buyumus olamaz yanı :)

benimde küçüktür memişler,75a tam oluyodukaydirigubbakcemile3 birazcık büyüdüler,sütyenden hafif taşıyolar şimdi.ben emzirme sütyenlerimin birini 80b birinide 85b aldım artık hangisi uyarsa

ay o millet benim deme öyleeeakannehir ben normalde 85c fln gıyıyodum nasıl 100 oldu anlamadım valla.. ama bence bu lohusa sutyenlerının olculendırmesı farklı o yuzden boyle oluo yoksa o kdr buyumus olamaz yanı :)

yaa nasıl farklı, kaç beden alıcam ben şimdi lohusa sütyenimi? hem boşver büyümüşse büyümüş nooolcak ki?

yaa nasıl farklı, kaç beden alıcam ben şimdi lohusa sütyenimi? hem boşver büyümüşse büyümüş nooolcak ki?

Lohusa sütyenini 36. haftadan sonra almak uygundur.

Ölçüyü üzerinizde dolgusuz bir sütyen varken alın.

Mezurayı gövdenize dolayıp memelerinizin hemen altından ölçü alın. Çıkan sonuca 12 ekleyin, bu göğüs ölçünüzdür. (Çıkan sonuç 78 se göğüs ölçüsü 90)

Mezurayı yine gövdenizden dolayıp bu kez tam meme uçlarınızdan geçecek şekilde bir ölçü alın. Çıkan değer ilk sonuçla aynıysa A, ilk sonuçtan 2.5 cnm fazlaysa B, 5 cm ya da daha fazlaysa C beden sütyen almalısınız.

Son düzenleme:
en iyisi 90 beden alayım ben. olmadı içine pamuk doldururum sırnaşık şey

Mezurayı gövdenize dolayıp memelerinizin hemen altından ölçü alın. Çıkan sonuca 12 ekleyin, bu göğüs ölçünüzdür. (Çıkan sonuç 78 se göğüs ölçüsü 90)

Mezurayı yine gövdenizden dolayıp bu kez tam meme uçlarınızdan geçecek şekilde bir ölçü alın. Çıkan değer ilk sonuçla aynıysa A, ilk sonuçtan 2.5 cnm fazlaysa B, 5 cm ya da daha fazlaysa C beden sütyen almalısınız.

aa bak bunu bilmiyodum,benimkiler kesin olur bana,öyle çok büyüyeceklerini zannetmem

iyi o zaman bir hafta daha bekleyeyim.

kızlar benim göbeğim küçülmüş :S aşağı inince fln küçülüo mu acaba göbekler.. ya ben en son ölçtüğümde 111 cm değil miydi? 107 cm olmuş :S

Son düzenleme:
ben geldim
selam
8 den 2:30 a kadar hastanedeydim tabi arada mola verdik bi özdilek yaptık bebişin arabasına karar verdik nihayet ama şimdi almıycam 1 ay sonra filan
4 tüp,kan,idrar,ekg,nst,anestezi derken in çık canım çıktı kafamçokkarıştı ve sonuç olarak işlerimi hallettim anestezi onayımı aldım doktorumda haftaya gününü ayarlarız dedi hadi bakalııım

bu arada bijooooooo haklıymışsın bacım spinal ve epidural yapıyolarmış devlette ama ben hala nerden duydum yapmadıklarını hatırlıyamadım

anestezist spinal önerdi epidural önermiyorum dedi geneldede ağrın çok olur uyanınca dedi spinalde çok rahat edersin dedi işte anlattı anlattı kafamı karıştırdı bende dosyaya genel-spinal yazın son dakkada karar veriyim dedim bide haftaya doktorumla konuşucam onun görüşlerini alıcam

çoook koşturmalı bir gün geçirdim ve yoruldum azıcık geçmişi okuyum kafam dağılsın

sağlık ocağındaki hemşire tespite çıkmış hamile ya da küçük bebek var mı diye bende kadını kahveye çağırdım girdi içeri ayaküstü muayene etti beni göbeğim doğuma yakın duruyomuş daha da iner aşağıya bebek normal doğum pozisyonunda inmiş baya dedi dokorum 25ine kadar yok acil bişey olursa napıcam ben dedim en sağlamı devlet hastanesi özellikle gece bişey olursa devlete git mutlaka kadın doğumcu oluyor dedi

kızlar benim göbeğim küçülmüş :S aşağı inince fln küçülüo mu acaba göbekler.. ya ben en son ölçtüğümde 111 cm değil miydi? 107 cm olmuş :S

ayy elimde mezura habire ölçüyorum. göğüsten sonra göbüşümü de ölçtüm. bende bir değişiklik yok yine 100 cm çıktı. aşağı inince küçülüyor mu bilmiyorum.

ben geldim
selam
8 den 2:30 a kadar hastanedeydim tabi arada mola verdik bi özdilek yaptık bebişin arabasına karar verdik nihayet ama şimdi almıycam 1 ay sonra filan
4 tüp,kan,idrar,ekg,nst,anestezi derken in çık canım çıktı kafamçokkarıştı ve sonuç olarak işlerimi hallettim anestezi onayımı aldım doktorumda haftaya gününü ayarlarız dedi hadi bakalııım

bu arada bijooooooo haklıymışsın bacım spinal ve epidural yapıyolarmış devlette ama ben hala nerden duydum yapmadıklarını hatırlıyamadım

anestezist spinal önerdi epidural önermiyorum dedi geneldede ağrın çok olur uyanınca dedi spinalde çok rahat edersin dedi işte anlattı anlattı kafamı karıştırdı bende dosyaya genel-spinal yazın son dakkada karar veriyim dedim bide haftaya doktorumla konuşucam onun görüşlerini alıcam

çoook koşturmalı bir gün geçirdim ve yoruldum azıcık geçmişi okuyum kafam dağılsın

iyi hadi geçmiş olsun bakalım,halletmişsin hepsini. Bencede spinali düşün canım,genel anestezide ağrı daha fazla oluyomuş. Bende eğer yapıyolarsa spinal istiycem yoksa epidural.Genel istemiyorum.
Bakalım doğum tarihi ne olacak bebeğinin,hayırlısı

acısından değilki prop,söyletme şimdi beni :kedi: sütler fışkırır durur yüzlerine gözlerinedelikafadulden -töbe töbee

pompayla zor sağılıyo dokunmayla sut mu fıskırcak zannedıosun :S hele emzırdıkten snr fln bombos kalmış oluo içi.. sadece acısı problem olur bence, cok acıomuş ya ekım annelerı yazmış hep ölüom diye.. hayırlısı olsun

X