- 30 Mayıs 2010
- 1.592
- 0
birisicim masallah bebegine
selam kizlar
bende dun ebeye gittim bebegimin kafasi asagidaymis yavas yavas dogum kanalina giriyo dedi ay cok heyecanlandim hemen dogurasim var hayirlisi bakalim
kilomda 76 olmus toplam 23 kilo oldu 80 i bulurum ben doguma kadar kafamçokkarıştı
ik hafta sonra tekrar kontrola gitcem ve suda dogurmak istiyorum dedim hastanedeki ebe ile gorusursun uygun bulursa suda dogum yapabilirsin dedi kaydirigubbakcemile2
Geçmiş olsun Fınfık...Umarım şimdi daha ii dir..
Bilmem ki şeker belki 28 inde de doğurabilirimyavrum ben ıstıom kı okulda partı yapsınlar arkadasları hedıyeler alsın onlara.. 29 ekımde torenden snr herkes evıne gıdıo kutlama yapılmaz.. sen 28 ekimde doğur hadi :) ben de 28 ekimde dogurcam içime oyle doguyodu 4 ay once aynı gun dogurmus olalım :))
selam kizlar
bende dun ebeye gittim bebegimin kafasi asagidaymis yavas yavas dogum kanalina giriyo dedi ay cok heyecanlandim hemen dogurasim var hayirlisi bakalim
kilomda 76 olmus toplam 23 kilo oldu 80 i bulurum ben doguma kadar kafamçokkarıştı
ik hafta sonra tekrar kontrola gitcem ve suda dogurmak istiyorum dedim hastanedeki ebe ile gorusursun uygun bulursa suda dogum yapabilirsin dedi kaydirigubbakcemile2
selam kizlar
Hazalcım işalla suda doğurursun sefan olsun...
Ya kızlar ben hıc sevmem ozel gunlerın cakısmasını snr aradan cıkartılıverır ıkısı bır arada fln cok buyuk haksızlık..
28 ekım yarım gun muydu ya :S ben hıc hatırlamıorum unıversıtede oyle bısı olmuyodu :)
ay bende hemen doğurmak istemiyorum izne çıktıktan sonra biraz gezeyim yaaaabilmiyorumkismile 39 falan doğsun opuyorumnanaktan
iyi de yavrum herkesin durumu farklı :)) ben doydum gezmeye gelsın ıstıyom, sen gezmek ıstıyon, bırı ıznı yanmasın dıye beklesın ıstıyo, ohoooooo her telden calıyoruz vallahı :)
iyi de yavrum herkesin durumu farklı :)) ben doydum gezmeye gelsın ıstıyom, sen gezmek ıstıyon, bırı ıznı yanmasın dıye beklesın ıstıyo, ohoooooo her telden calıyoruz vallahı :)
lkya paylaştığın bilgi için çok sağol canım.
bilerek doğuma girmek bizim için iyi olur.
hemen bir çıktısını alacağım.