2010 Kasım Anneleri

bebeğimin odasi ayin 25 inde gelecek..
minik beşiği geldi az önce büyüyen beşiği odayla beraber gelecek..
beşik uyku setide geldi yikiim hazirliim hepsini.
daha hali ve avize alamadim aslinda odasi gelmeden almakta istemiorum halisini.

kalkiim biraz ewi filanda toparliim yarin arkadaşlarim gelicek
hiç içimden gelmio gerçi ohaoldumsmile

ooo çok iyi hadi bakalımmm çok zevkli oluyor yerleştirmesi :) vallahi işin başına geçene kadar o uyuzlukk sonra geçiyorr hadi bakalım kalk git işinin başına :)

doktordan geldik. doktor herşey çok güzel sen kolay doğuracaksın gibi gözüküyor dedi. 2.800 olmuş bebeğim. kafası tam aşağıdaydı. hatta yüzünün resimini bile çekemedi o yüzden çok gömülü dedi. haftaya nst, bir daha ki hafta ultrasona giricem. haberler böyle.

ay ben de giyiyorum kocamın eşofmanlarını. hatta şu an üzerimdeler. kollar ve paçalar kıvrık kıvrık. ama düşünmüyor da değilim; ya bu haldeyken başlarsa doğum. böyle gitmek zorunda kalırsam hastaneye :kedi:

güselimmm hastaneye giderken ve çıkarken giymek için eşortman bakabilirsinnn öyle rahat kıyafetin yok mu giyecekk

selam kızlar nasılsınız?
kıyafetlerden konuşmuşsunuz. bende hamile elbisesi almadım. sadece büyük beden aldım rahat oldu. şimdi havalar serinledi. tayt ve tunikle idare ediyorum.
birde triko elbisem var çok rahat oluyor.
ama göbeğim kocaman oldu. daha da büyürse napıcam? akannehir

doktordan geldik. doktor herşey çok güzel sen kolay doğuracaksın gibi gözüküyor dedi. 2.800 olmuş bebeğim. kafası tam aşağıdaydı. hatta yüzünün resimini bile çekemedi o yüzden çok gömülü dedi. haftaya nst, bir daha ki hafta ultrasona giricem. haberler böyle.

maşallah ikinizede ccanım :nazar:

gözünaydın canım :) maşallah bebişineee

aynen öyle büyük haksızlık mecbur ücretsiz izne ayrılacam ikinci dönem ama nefret ediyorum doktora gidip rapor falan almaktan ilk dönem nerdeyse bir ay rapor almak zorunda kalacam hayırlısı oslun hakkımızda artık yapacak bişey yok malesef...ama çok üüzlüyorum arkadaşım sözleşmeli ücretsiz izne de ayrılamıyor temmuzda doğum yaptı iizn falan da kullanamadı doğrudürüst ne güzel emen bebeği mecbur mamaya başlamış sağdığım yeişmiyor aç kalıyor diyor devletimiz gurur duysun işte

ahhh ah ben de şimdiye kadar gereksiz bir kere bile rapor, izin falan kullanmadım. Ama mecbur bırakıyorlar, ne yapalım :umursamaz: sözleşmelilere ben de üzülüyorum. onların işi çoookkk zor çok.

allahtan hamileliğimizin çoğu güzel havalara denk geldi ben hep elbise giydim uzun,mini o elbiseleri bu yaz bile giyerim çok bol almadım çünkü şimdi de eşofman ve düşük bel kotlarımın bazılarını giyebiliyorum bu saatten sonra birşey almam artık,çoğu tişörtüm de oluyor son haftalar idare ederim...

maşallah:nazar:

bende kendi kıyafetlerimi giyiyorum hiç eşiminkileri giymedim :))
kotlarımı geçen ay denemiştim oluyor ama giymem tabiiki ...
3 hamile pantolonuyla geçirdim hamileliğimi . üstüme bikaç bişey aldım o kadar.
1 tanede elbise var onu hiç giymedim .
bende çok yiyorum .. beni görende hiç yemiyomusun diyor az kilo aldığım için .
yediklerimi görseler naparlar bilmem :KK1:

birisi maşallah bebeğinee :nazar:

melodi sende göbeğinin resmini koysana :emir_bebek:

selam kızlar nasılsınız?
kıyafetlerden konuşmuşsunuz. bende hamile elbisesi almadım. sadece büyük beden aldım rahat oldu. şimdi havalar serinledi. tayt ve tunikle idare ediyorum.
birde triko elbisem var çok rahat oluyor.
ama göbeğim kocaman oldu. daha da büyürse napıcam? akannehir

az kaldı kıss benimde öyle ilk zamanlar aldığım hamile kıyafetlerine giremiyorumm, ben eşortman altı alıcamm bir tanede bol kazakk hastaneye giderken giymek için sende izmirde bulursun uygun bişiler, lcw de ucuz eşortman altları

benimde eşofmanım yok almam lazım.
pijamalarımdan birinin bel lastiğini değiştirdim, üstüyle rahat oluyor.
kocişin eşofman üstünü giyiyorum şimdilik.

güselimmm hastaneye giderken ve çıkarken giymek için eşortman bakabilirsinnn öyle rahat kıyafetin yok mu giyecekk

var canım olmaz mı. bir tane de hastane çantama koydum. diğerleri kirli. Yıkadığım için eşiminkileri giymek zorunda kaldım. ya kurumazsa ve çok acil çıkmak zorunda kalırsam diye dedim. ay çok komik olur herhalde kaydirigubbakcemile3

var canım olmaz mı. bir tane de hastane çantama koydum. diğerleri kirli. Yıkadığım için eşiminkileri giymek zorunda kaldım. ya kurumazsa ve çok acil çıkmak zorunda kalırsam diye dedim. ay çok komik olur herhalde kaydirigubbakcemile3

aynen canımmm benimkilerde kirlendiği zaman eşiminkini giymek zorunda kalıyorum :)

az kaldı kıss benimde öyle ilk zamanlar aldığım hamile kıyafetlerine giremiyorumm, ben eşortman altı alıcamm bir tanede bol kazakk hastaneye giderken giymek için sende izmirde bulursun uygun bişiler, lcw de ucuz eşortman altları

evet eşofman altı alırım bende. çarşıda bulurum L-Xl bedeni olur.
lcw de kıyafet beğenemedim ben.

maşallah bebişine. :nazar:

X