Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nalan kıss menüde ne var bugün sormuştum görmedin heralde :)senin yemeklerinin sıkı takipçisiyim:)
amaaaaan eve gelıomuş onun ıcın aramış :) heuehe markete o geldıkten snr gıdıyım barı.. anahtar kullanmıo yaa dıorum kı bak dogum yakın barı su bır ayda anahtar taşı evde bayılıp kalabılırım ben sokaktayken dogum baslayabılır senın eve ugrayıp dosyamı fln alman gerekır dıorum da kıme dıorum yok almıo anahtar :))
bana fatmagulu hatırlatma yrn dogumgunu var seyredemıcem cok uzgunum (
nalan kapıyı aç yemeğe geliyom
benimki de uyudu hey yarabbi komedi dükkanına kaldırabilirsem kaldırırım olmadı bu hafta tek başıma gülücem artık :)
hee valla hiç yemek yapmazdım :roflol:Gel tatlım ya, keşke aynı apartmanda otursak ne güzel olurdu...
Kocam geldi, ensesini traş ettim, sinir oluyorum ense kılları çıkınca, şimdi yıkanıyo, bizde birazdan yeriz yemeğimizi, ay çok acıktım ben birden...
olsun tekrarını izlersin cnm artıkbana fatmagulu hatırlatma yrn dogumgunu var seyredemıcem cok uzgunum (
aa geldi mi sonunda ceyda bebek.hayırlı olsun:) siz tüm kuzenler planladınız herhalde hamile kalmayı maşallah ceyda bebeğeSelam Kızlar benim kuzen normal yolla 3.600 bir kız doğurdu 13.20 gibi doğmuş bizim Ceyda hanım...İkiside iyiymişler...Bütün sülalem beni aradı sıra sana geldi diye ama arada bir hamile kuzen daha var önce o....ben 3. sıradaydım...Darısı başımıza kızlar öptüm hepinizi...
aa geldi mi sonunda ceyda bebek.hayırlı olsun:) siz tüm kuzenler planladınız herhalde hamile kalmayı maşallah ceyda bebeğe
hadi yaa şaka gibi.Adam askerdeyken şoka girmiştir bebek benden mi diye bi anda tövbe yarabbim. ne güzel işte bir sürü bebek giriyor aileye. allah bağışlasın canımSağol asocum yok ya planlı değil hiç kimsenin birbirinden haberi yoktu hele Ceydanın hikayesi çok komik...Babası 5 aylık askere gidince annesi doğumkontrol hapını bırakmış...yemin töreni için bunlar 1 ay sonra biraraya gelince sadece o 1 gecede ceydaya hamile kalmış...tabi babası askerden gelene kadar 4 ay süreyle bu bilgiyi herkesten saklamışlar...Ben kuzene müjde vereyim dedim Hamileyim deyince o demezmi bende hamileyim diye hemde benden 2 hafta önde:)) asıl şoku ben yaşadım...
Selam Kızlar benim kuzen normal yolla 3.600 bir kız doğurdu 13.20 gibi doğmuş bizim Ceyda hanım...İkiside iyiymişler...Bütün sülalem beni aradı sıra sana geldi diye ama arada bir hamile kuzen daha var önce o....ben 3. sıradaydım...Darısı başımıza kızlar öptüm hepinizi...
gözünüz aydın canım,ömürlü olsun,darısı bize inşallah
doğurtur tabi canım
ben doktoruma güveniyorum zaten en çokta bu sebepten özelci değil öncelikli benim ve bebeğin sağlığı zaten bende en başta andeva yıldızı medikalparkı ölesine düşündüm ama baktım doktor çok önemli e bende doktorumdan memnunum niye hastaneye okdar para veriyimki üstelik yenidoğan doktoruna ihtiyacım olsa beni ambulansla tıpa şutlıycaklar yaşayanları çok duydum hele özellikle açık konuşuyum andeva hastanelerine ayrı bir gıcığım var
Ben geldim kızlar...
Sezenle konuştum 1 saat kadar önce, kayra koynunda uyuyordu, emzirirken uyuya kalmış maymun...
Boyu 50 cm miş bu arada onuda sölim, ciğerleri felan gayet ii gelişmiş, her şey yolunda yani sizlere de haber verim dedim...
Herkesin selamını ilettim, onunda herkese selamı var..
Son durum böle...