asenam çok sevindim bebişinin iyi olmasına, maaşallahh subhanallahslm kızlar ben geldim...
bugun doktor a gıttık. bebegımı gördum.. çok tatlı bakıyordu.. poz verıyordu sankı.... allaha şukur kılosu düzene gırmış.. karın bölgesınde zayıflık vardı.. bol bol beslenıp hıç iş yapmayınca bebek bol vıtamın almış.. için rahatladı.. dönmuş bebegım sonunda.. böyle giderse normal dogum olur dedı doktor..
allahım inşallah sorun çıkmaz...
bafo canım maaşallahh subhanallahhmerhaa,
dr dan geldik bugun. kızımın keyfı yerınde cok sukur haftaya kadar sanmıyorum dogum olacagını dedı.
haftaya allah kerım
sezen demek yarın doguma gırıyor hadı allah hayırlısı ıle kurtarsın ınsallah
günaydın canım, çok güzel bir haber vermişsin çok sağol.. yerim ben onu yerimmmmm ne güze mis gibi kokuyordur şimdi.. çok heyecanlı.. Allah bizlere de hayırlısıyla doğum yapabilmeyi nasip etsin inşallah...Kızlar günaydınnnn:)
Sezeni aradım annesiyle bebeği sağlıkla dünyaya gelmiş şu an bebği temizliyorlarmış her şey güzelmiş problem yok:)
kızlar nalan konuştu az önce sezenle
bebeği kuvoze koymamışlar, sezenin sesi çıkmıyomuş fazla, daha narkozun etkisi devam ediyomuş. uyuşukmuş karnı şu an, kum torbası koymuşlar üstüne. 2900 doğmuş bebek, yanındaymış şu an. süt üde gelmiş, emzirmiş uyuyomuş şu an bebek yanında. aynı erenin kopyası diyo, çok saçlıymış. uyuşukmuş daha dikiş yeri, ağrı hissetmiom dedi.
öğleden sonra da ben aricam böyle işte haberler :)
bebeği kuvoze koymamışlar, sezenin sesi çıkmıyomuş fazla, daha narkozun etkisi devam ediyomuş. uyuşukmuş karnı şu an, kum torbası koymuşlar üstüne. 2900 doğmuş bebek, yanındaymış şu an. süt üde gelmiş, emzirmiş uyuyomuş şu an bebek yanında. aynı erenin kopyası diyo, çok saçlıymış. uyuşukmuş daha dikiş yeri, ağrı hissetmiom dedi.
o el uyusuklugu bende son 2 3 aydir var careside yok karpal tunel sendromu olabilir demisti doktorum cok siddetli agriyosa ilac veririrm demisti ama sukur siumdi onceki gibi uyusukluk yok seninkide dogum sonrasi duzelir az kaldi zaten doguma boshayallersmile
Kızlar günaydınnnn:)
Sezeni aradım annesiyle konuştum bebeği sağlıkla dünyaya gelmiş şu an bebği temizliyorlarmış her şey güzelmiş problem yok:)
Kızlar Kuzenim doğuma gitmiş benden 2 hafta öndeydi...35 haftalıkken erken doığum riski atlatmıştı şimdi 38+4 de dualarınızı bekliyorum...ben çok heyecanlandım...hamilenin duası kabul olurmuş en iyisi hepimiz birbirimize kolay VE SAĞLIKLI DOĞUMLAR YAPABİLMEMİZ İÇİN DUALAR EDELİM...
En kısa zamanda minik ceydanın doğduğunu müjdeleyen telefon gelir inş...
ne güzel bir haber bu, Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallahhh... Sağlıkla kavuşsun yavrusuna..
Kızlar Kuzenim doğuma gitmiş benden 2 hafta öndeydi...35 haftalıkken erken doığum riski atlatmıştı şimdi 38+4 de dualarınızı bekliyorum...ben çok heyecanlandım...hamilenin duası kabul olurmuş en iyisi hepimiz birbirimize kolay VE SAĞLIKLI DOĞUMLAR YAPABİLMEMİZ İÇİN DUALAR EDELİM...
Allah yardımcısı olsun,sağlıkla bebeğine kavuşsun
Günaydın kasım anneleri...Siz ve bebişler iyisinizdir inşallah...
Sezen bebeğine kavuşmuştur galiba:)) darısı başımıza...
Kızlar sabahları ellerim felç olmş gibi uyanıyorum uyuşuk parmaklarımın bütün eklemleri ağrıyor ve yumruğumu sıkamıyorum..herşeyi elimden düşürüyorum...bu nedenle sıcak bişeyleri elime almaktan ve karnıma dökmekten çok korkuyorum en çok da yemek yaparken...sizdede böyle bir durum var mı...
Bebeğimin odası geldi eşim beşiğini kurunca temizleyip yerleştireceğim inş.
Cuma doktor kontrolümüz var ne çabuk geçti 15 gün...İnşallah kızımdan güzel haberler alırız eşim sabırsız artık söylesin şu gün doğacak desin diyor:)) ancak sezeryen olursam o dediği olabilir...normal doğumsa son ana kadar ne zaman doğacağını bilemneyeceğiz hayırlısı bakalım...
Canah arkadaşımızdan haber gelmiş Rabbim onun ve bebeğinin yardıumcısı olsun...