2010 Kasım Anneleri

Günaydın kasım anneleri...Siz ve bebişler iyisinizdir inşallah...
Sezen bebeğine kavuşmuştur galiba:)) darısı başımıza...

Kızlar sabahları ellerim felç olmş gibi uyanıyorum uyuşuk parmaklarımın bütün eklemleri ağrıyor ve yumruğumu sıkamıyorum..herşeyi elimden düşürüyorum...bu nedenle sıcak bişeyleri elime almaktan ve karnıma dökmekten çok korkuyorum en çok da yemek yaparken...sizdede böyle bir durum var mı...

...

o el uyusuklugu bende son 2 3 aydir var careside yok karpal tunel sendromu olabilir demisti doktorum cok siddetli agriyosa ilac veririrm demisti ama sukur siumdi onceki gibi uyusukluk yok seninkide dogum sonrasi duzelir az kaldi zaten doguma boshayallersmile

ayy silide madende mahsur kalan iscileri kurtariolar ne kadar zamandan sonra yeryuzundeler ay cok duygulandim aileleri ile bulusunca :gitme:

günaydın herkese..

Ay sezencim doğurmuş süper ya:asigim:

Kocamın iş yerinden arkadaşının eşide hamileydi ve hemen hemen benimle aynıydı o da 10.10.10 da normal doğum yapmış bebek küvözdeymiş ama iyiymiş boshayallersmile

günaydınn
sezen doğurmuşş Allah analı babalı büyütsün ayy ne güzel yaaa.. merak ettim bakayım dedim... ohh kurtulmuş darısı bizim başımıza inş...

busabah kalktığımda içim çok sıkıldı nedense . nefes zor aldım . havadanmıdır nedir. hayırlısı olsun

bugun ebe kontrolum var son gunlerde kasik agrilarim artti ozellikle geceleri gobgimin asagisi tas gibi oluo bunlari bi soriyim gerci normal diyecek ama yinede soruyum :kedi: iyice yaklastik artik bugun 36. haftam bitiyor eyvahedigeldismile

canım benimm ilk zamnalrını biliyorum hamiş kqlmdan önceeee

çok istiyodun ve sonuna kadar geldin aklımdasın...meleğin ve seni rabim korusun yarencimm:1hug::nazar:

çok sağol canım .. bebeğimi kucağıma almaya az kaldı .
en kısa zamanda senin bebişinde gelir hayırlısıyla dualarım seninle herzaman :1hug:

günaydın herkese..

Ay sezencim doğurmuş süper ya:asigim:

Kocamın iş yerinden arkadaşının eşide hamileydi ve hemen hemen benimle aynıydı o da 10.10.10 da normal doğum yapmış bebek küvözdeymiş ama iyiymiş boshayallersmile
Günaydıııınn
ay erken doğum mu aman iyi olsunlar da olsun. biz ne zaman doğurcaz biz biz bizmafoldumben

genel anaesteziyle 1saatte kendine geliosun bence uyanmıştır ara istersen bende çok merak içindeyim oğlu küveze girmişmi nasıllar

hllyvz benimde sabahları kalktığımda ellerim açıyor eklem yerleri,özellikle açıp kapatınca sonra gün içinde hafifliyor ama elimden birşey düşürmüyorum öyle..doktoruma sordum son gittiğimde ödemden kaynaklanıyor tuz,şeker,un'a yüklenme dedi,bende tuzu elime almadım dedim hamile kaldığımdan beri beyaz ekmekte yemiyorum dedim ama biraz tatlıya dadanmıştım kestim biraz düzeldi sanki canım ona bakarsan yüzüklerimi hala takabiliyorum ayaklarımda da hiç şişlik yok aynı ayakkabılarımı giyiyorum nasıl ödem oluyor onu da anlamadım...

bu arada herkese günaydın bende sezen için gece dua eettim yatağıma yatınca aklıma geldi çok sevindim bebeğine kavuşmuş bizede nasip olsun inşallah,ben bugün bebek sevmeye gidicem,hepinize güzel bir gün diliyorum...

Son düzenleme:
günaydın kızlar sezen doğum yapmış çok duygulandım Allah uzun ömür versin , analı babalı büyütsün. Benim daha çooookkk var kasım sonu herkez bebişini seviyor olacak ben daha beklemede hayırlısıyla doğsunda ben beklemeye razıyım :emir_bebek:

Günaydıııınn
ay erken doğum mu aman iyi olsunlar da olsun. biz ne zaman doğurcaz biz biz bizmafoldumben

ay aso bilmiyorum ne zaman doğuracaz ama ben şahsen Kasım başına kadar doğurmak istemiyorum az bir işim kaldı onları halletmem lazım bilmiyorumkismile

kızlar nalan konuştu az önce sezenle

bebeği kuvoze koymamışlar, sezenin sesi çıkmıyomuş fazla, daha narkozun etkisi devam ediyomuş. uyuşukmuş karnı şu an, kum torbası koymuşlar üstüne. 2900 doğmuş bebek, yanındaymış şu an. süt üde gelmiş, emzirmiş uyuyomuş şu an bebek yanında. aynı erenin kopyası diyo, çok saçlıymış. uyuşukmuş daha dikiş yeri, ağrı hissetmiom dedi.

öğleden sonra da ben aricam böyle işte haberler :)

Son düzenleme:
Önümüzdeki hafta artık izine ayrılıyorum..
Çarşı pazar gezecem inşallah yollarda doğurmam senelerdir gitmek isteyip de gidemediğim şu meşhur salı pazarına ve hafta içi olan tüm pazarlara gitmek istiyorum sempatiksalakcinni

bebeği kuvoze koymamışlar, sezenin sesi çıkmıyomuş fazla, daha narkozun etkisi devam ediyomuş. uyuşukmuş karnı şu an, kum torbası koymuşlar üstüne. 2900 doğmuş bebek, yanındaymış şu an. süt üde gelmiş, emzirmiş uyuyomuş şu an bebek yanında. aynı erenin kopyası diyo, çok saçlıymış. uyuşukmuş daha dikiş yeri, ağrı hissetmiom dedi.

İyi hadi çok sevindim,küveze de girmemiş bebeği..Bizden de selem söyle canım..Allah analı büyütsün bebeğini

sağlıkla büyütsün inşallah bebişini...bende çok duygulandım zaten şu sıra vara yoğa ağlıyorum niyeyse... dünden beri giremiyorum midem çok kötü gece 3'e kadar yatırmadım hem bulantı hem ekşime, bişe olmaz diye 3 gündür ilacımı almamıştım gördüm günümü akşam....

Son düzenleme:
Arkadaşlarının doğmaya başladığını duyunca benim kızımda heveslendi galiba kasığıma sancı giriyor sancı esnasında belimi doğrultamıyorum korkmalımıyım....annemle konuştuk haftaya salı yada perşembeye geliyor....artık kızımı anneannesiyle beraber beklemek kalıyor geriye...

Ama inşallah şu kpss ye gireriz ya... kızımı ikna etmeye çalışıyorum 31 ekim akşamına kadar gelme bebeğim diyorum ona...

ay cok sevindim bebegi kuveze koymamislar sezende iyiymis darisi tum hamislerin basina saglikla ve hayirlisi ile alalim bebeklerimizi kucagimiza :Saruboceq:

canim bizdende selam söyle güle güle büyütsün bebisiniboshayallersmile

X