aynen ya benim arkadaşım sez olmuş. anlatıyor işte bir gün önce gittim kuaför işlerimi hallettim, sabah kalktım duşumu aldım aldım çantamı elime doğruuu hastaneye diye:) oh valla benimki sez olcağı belli olursa ben de öyle yapcam:))))))))zaten sezeryanda kıskandığım tek şey bu planların yapılabilio olması etrafını kendini herşeyini o güne göre hazırlayabiliyosun, normalde de allah kerim :))
nalancım ütün için limon tozlu su yap içine dök birkaç saat sonra geri boşalt, boşlatamıyosan buharını ac çıksın, kireçleri çözer :)
semacım çamaşır makinenin üstündekileri fırlatıyosa sadece ayak ayarı yapılması lazım bu kadar basit :)
bafocum doğum yakın gibi sen dr.a yine pek güvenme çok biliyorum dr. bu daha durur dedi ama bebek gelmek istedi :)
aklımda kalanlar bunlar kızlar, sezen de gelmemiş :bbo: of ararım olmadı 8 bucuk 9 gibi.. çok merak ediyorum onu..
nalan rüyamda gördüm seni anlatırım gelince, ayrıca sezeni ve kayrayı da gördümmm :))
ayyyy şoklardayım daha akşam sohbet edioduk arkadaşla 37+2de bugün gece ''ehueeee.. suyum geldi... bebişim geliyooooooo... 8) '' yazmış saat 4de ... doğurcak karı :)) ayyyyy çok süper çokkkk
günaydın kızlar
Kızlar günaydınnnn:)
Sezeni aradım annesiyle konuştum bebeği sağlıkla dünyaya gelmiş şu an bebği temizliyorlarmış her şey güzelmiş problem yok:)
selam kızlar
çok özledim sizi , annemde kalıyorum annemlerde de net yoktu dün bağlandı
yaklaşıyoruz doğuma eyvahedigeldismile doğuran yok demi :1ninca:
sezen doğum yaptı canım bu sabah:)selam kızlar
çok özledim sizi , annemde kalıyorum annemlerde de net yoktu dün bağlandı
yaklaşıyoruz doğuma eyvahedigeldismile doğuran yok demi :1ninca:
tamam canim simdi anladim bende tickerimi sata göre ayarladim bugün hastanade belli olur belki dogum tarihi bende yumurtlama günümü biliyorum ama bebeklerin cani nezaman isterse ozaman tesrif ediyorlar kizimada 16nisan demislerdi 21nisanda dogmustu isin garibi kizimdada kurban bayraminin ücüncü günü hastaneye gittim dördüncü günü dogdu eger zamanina yakin dogarsa oglumda kurban bayraminda dogmus olucak insallahkaydirigubbakcemile5
:)) yuh ya tesadüfe bak süper olur.. orda nasolsa bayram teleşesi de olmaz hastanelerde fln gıt bayramda dogur anasını satayım :)
Kızlar günaydınnnn:)
Sezeni aradım annesiyle konuştum bebeği sağlıkla dünyaya gelmiş şu an bebği temizliyorlarmış her şey güzelmiş problem yok:)
sezen dogurdu canım bu sabaaaaah
sezen doğum yaptı canım bu sabah:)
kayra bebek geldi ne güzel,çok heyecanlandım yaa,küvez gerekmicek galiba hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah:Saruboceq:Kızlar günaydınnnn:)
veda partisi var desene,arkadaşlarına dersin artık gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacaksositosositoyrn aksam son kez arkadaşlarımla olucamsonra uzunca bi süre dogumdan sonra ne kımsenın dogumgunune davet edilirim ne de gidebilirim heralde.. hamılelıgımın basından berı ılk defa erken oldugu duygusunu yaşadım bıraz once ne garip..