2010 Kasım Anneleri

bende bi tuhafım yaaa :bbo:
1 saat yattım uyumadım ama gözümü açamadım . çok halsizim öğlenleri böyle oluyorum nıyese offff :gitme:

kızımda bugun hareketli değil çok ((

enfeksiyon kaç ay çektim ayyy inşallah geçer canım . ama bişi kullanmadan geçmezki.
ben fitil kullanmıştım öle geçmişti. 2 aydır yok. çok şükür guclubacismile

bilmiyoruum prop gece sancı çekince saba h kafamda bin tane senaryo ile uyanıyorum kocam sen bi doktora gitmeden rahat etmiceksin dedi bilemedim işte bakalım 2 hafta daha dayanabilirsem kendi doktoruma gimek en mantıklısı aslında

fıkfık kıss salı pazarı çok kalabalık olurr ezerler vallahi gitmeee kalabalıktan başın dönerr kötü olursun aman haa gitmee

yarencim bende yatsam uyurum. allahtan akşama yemek var. hemen yiy,p uzanıcam.
canım annem kaç gündür bizeydi. bugün gidiyor.
baya bir çamaşır yıkadı, ortalığı topladı, temizledi, yemeğimi yaptı, bulaşığımı yıkadı. çok rahattım valla.
bugün üzüldüm gidiyor diye. ama yine gelir. doğuma yakın bende kalır artık.
allah başımızdan eksik etmesin çok büyük nimet.

evet fınfık pazarda ne işin var o kalabalıkta.
ben büyük marketlerde alışveriş merkezlerinde bile duramıyorum daral geliyor.
pazarda bayılırım hehalde.
ayağın düzeldi değil mi?

fıkfık kıss salı pazarı çok kalabalık olurr ezerler vallahi gitmeee kalabalıktan başın dönerr kötü olursun aman haa gitmee

beni ezecekler daha anasından doğmadı koca göbeğimi bir vurdummu kim kimi eziyor görürler sempatiksalakcinni

göbek demişken gidip foto çekeyimde ekleyeyim bari kaydirigubbakcemile

klava: olan var olmayan var ne hava atıyonmafoldumben

evet fınfık pazarda ne işin var o kalabalıkta.
ben büyük marketlerde alışveriş merkezlerinde bile duramıyorum daral geliyor.
pazarda bayılırım hehalde.
ayağın düzeldi değil mi?

şaka gibi ama sadece değneksiz yürüyebiliyorum o kadar hala şiş ve üstüne bastığımda ağrıyor araştırdım gebelik ayağımın çabuk iyileşmesini engelliyormuş bilmiyorumkismile

kışlıkları çıkardım bende benim adamın giyecek gömleği yok uzun kollu ütü yapmam lazım sonra görüşürüz kıslar

klava: olan var olmayan var ne hava atıyonmafoldumben

aşkolsun niye hava atayım. sen evdesin ama işlerini yavaş yavaş yaparsın. ben 5 haftadır perişan haldeyim. evi pislik götürüyordu.

şaka gibi ama sadece değneksiz yürüyebiliyorum o kadar hala şiş ve üstüne bastığımda ağrıyor araştırdım gebelik ayağımın çabuk iyileşmesini engelliyormuş bilmiyorumkismile

çok fazla gezme pazarda filan. daha kötü şişer allah korusun.
inşallah doğuma kadar düzelir.

yemeğin varmış ohh ne güsel . yemek derdin yok bari. benım yok ne yapsam diye bi yandanda onu düşündüm :s
yatıncada iyice hasta gibi hissediyorum kendimi kalkk diyorum biraz açıldım kolanya falan döktüm . ben adet olunca böyle oluyodum. :sinifsinif:
ne güsel annen sizdeymiş her işini yapmış . valla öyle gelseler hep yapsalar ne güssel olurr... neyse doğuma da gelir.
aminnn başımızdan eksik etmesin Allah razı olsun onlardannn:asigim:

miracle kolay gelsin.
bende gideyim işimi yapayım. sıkılınca gelirim.

melodı kendımız yapıoz da hazır hızmet gormeyı kım sevmez bıze hızmet eden yok hıc, ah anacım ahhhhh... cok efkarlandım :))

amannn iş yap yap yine aynı yine aynıı :umursamaz:kafamçokkarıştı

Fınfık senden once ben koydum gobek, zaten hazırdı bu sbh evden cıkarken cekmıstım :))

sabahtan beri elektrik gidip geliyor sinir etti

sezen arkadaşımızda doğurmuş allahım yaa ne güzell allah analı babalı büyütsün sıra bize geliyor yavaş yavaşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…