2010 Kasım Anneleri

ben de ortalığı toplıyım, kuruyan çamaşırlarımı kaldırayım

hoff bebenin odası yanlış geldi :umursamaz:
kopkoyu bi kahve mobilya
ne bu ya ben bunu istemedim dedim geri gitti 10 güne kadar açık rengi gelicik
doğurmam inş 10 güne kadar laelaelaelaelae

ben geldim.. idrar tahlilimde yine bakteri çıktı yine bakteri çıktı :S doktor yıne antııyotık verırse ıcmıcem artık yeter dıcem ulan ıctım yıne gecmemıs :S pöffffffffffffff

kızlar nalan konuştu az önce sezenle

bebeği kuvoze koymamışlar, sezenin sesi çıkmıyomuş fazla, daha narkozun etkisi devam ediyomuş. uyuşukmuş karnı şu an, kum torbası koymuşlar üstüne. 2900 doğmuş bebek, yanındaymış şu an. süt üde gelmiş, emzirmiş uyuyomuş şu an bebek yanında. aynı erenin kopyası diyo, çok saçlıymış. uyuşukmuş daha dikiş yeri, ağrı hissetmiom dedi.

öğleden sonra da ben aricam böyle işte haberler :)

şükür sağsağlim kavuşmuş bebişine. allah sağlıkla analı babalı büyütmayi nasip etsin.
bijocum selamlarımızı iletiver lütfen.

Hoşgelmişsin prop..Bu bakteri de ne geçmez şeymiş..Niye geçmemiş ki yaa
Benim de kaşıntı geçmeyince bir ilaç vardı,onu yazdı doktor.Aman bir de onu kullanmak varbenneyaptımki

Bugün niye ıssız buralar,yoksa haberimiz olmadan başka arkadaşlar da mı doğuro ki:KK1:

Hoşgelmişsin prop..Bu bakteri de ne geçmez şeymiş..Niye geçmemiş ki yaa
Benim de kaşıntı geçmeyince bir ilaç vardı,onu yazdı doktor.Aman bir de onu kullanmak varbenneyaptımki

valla dilemma anlamadım ki yapıştı kaldı :S antıbıyotıgımı kullandım cuma gunu bıttı bugun tekrar tahlıl verdım antıbıyotık oncesı de az mıktarda bakterı goruldu yazıodu sonrasında da oyle yazıo.. bebeme de yazık yanı bu kdr antıbıyotık.. cıdden verırse tekrar kullanmak ıstemedıgımı soylıcem mafoldumben

Süt içiyorum ama pek te hoşuma gittiği söylenemez:sinifsinif:

Son düzenleme:
ya kızlar doktorum 25 ekime kadar yok 25 ekimde gittiğimde tam 3 hafta geçmiş olcak kendimi ii hissetmiyorum sanki karnım iice aşağıya inmiş gibi başka bi doktora gitsemmi ki şimdi salak birinede denk gelmekten korkyorum son dakikada olmadık bişey çıkartır diye korkyorum off bilemedim yaaa

miracle nıye panık yaptın karnın asagı ınse nolcak kı ınerse ınsın.. sancı baslamadan suyun gelmeden fln nıye hastaneye gıtmen gereksın kı ? sancın mı var ? yanı her zamankılerın dısında?

Ama antibiyotiksiz de geçer mi ki? belki ilacı değiştirir doktorun

ay gecmezse gecmesın yaaa, bı zararı var mı ogluma bılmıom kı, mantar fln dııl ya hanı benım ıdrar yolları enfeksıyoumdan oğluşuma ne gıbı dusunuyorum ama dur bakalım :)

miracle nıye panık yaptın karnın asagı ınse nolcak kı ınerse ınsın.. sancı baslamadan suyun gelmeden fln nıye hastaneye gıtmen gereksın kı ? sancın mı var ? yanı her zamankılerın dısında?

ağrım var canım ya çok ağrıyor yine kasıklarım adet ağrısı gibi bu kez bi de karnımı böyle aşağıda görünce telaş yaptım bi de 3 hafta uzun geldi prop şimdi gözüme hadi açılma falan varsa enfeksiyon falan kaparsam diye kuruyorum kafamda

kendimi sersem gibi hissediyorum. umarım bayılmam. bayılmaktan korkuyorum.
ay noldu bana yaw?

ağrım var canım ya çok ağrıyor yine kasıklarım adet ağrısı gibi bu kez bi de karnımı böyle aşağıda görünce telaş yaptım bi de 3 hafta uzun geldi prop şimdi gözüme hadi açılma falan varsa enfeksiyon falan kaparsam diye kuruyorum kafamda

hayır doktora gıdıp ne dıceksın pekı :) agrım var, sancılarım baslamadı suyum fln gelmedı ama belkı acılma vardır dıye geldım sız bı bakıverın mı dıceksın :))) hueheuehue..
sen nasıl rahat etceksen oyle yap bakalım, kendını nasıl rahat hıssetceksen..

propp niye geçmiyor ki enfeksiyon hayret yani nerde yaptırdın tahlilleri ben artık hiç bir şeye güvenemez oldum da :S

X