2010 Kasım Anneleri

iloş kolay gelsın dogumun kolay olcak temızlık yapıosun ya oyle diyorlar :))

he bende ondan yapiom zati
yapasım olduğundan değil yane sempatiksalakcinni

bizim burda koca bi aktar var hacı amcam yok yok onlarda yarın bakayım belkim ben bulurum çayı
perşembe günüde ben gidiciim eminin önüne bide ben kolaçan edim boshayallersmile

ay istinyepark mı.. kızııııımm ne dıorum ben sana koskoca mısır carsısında yok pıyasaya dusmemıs bu sene..
nayır nolamaz nolcak şimdi.ahududu olmazsa doğuramayız biz:) ne oldu hakkaten ya dibi mi delindi ahududuların bilsem yazın toplar buzluğa atardım çayı olmasa da komposto gibi yapar içerdik ahududu işte :KK70:
benim için tam zamanı o zaman:sm_confused:

aso netten baktın mı birde öyle bakayım
siz istanbulda bulamadıysanız ben zaten bulamam sırnaşık şey
ahdudunun dibine düştük valla.Teyzemin bahçesinde öyle ahududular var ki anlatamam öööf ööffff diyorum. keşke yaprağını maprağını saklamış olsaydı

kız çilek karısımlı olsun nolcak ıcınde ahududu var işte :) ahududu da hurma da hem kolay hem erken dogum ıcın :) bence yanı

kız çilek karısımlı olsun nolcak ıcınde ahududu var işte :) ahududu da hurma da hem kolay hem erken dogum ıcın :) bence yanı

benim için sorun değil çilekli olması
bizim burada çilek vazgeçilmez bir tat
ama erken doğuma gerek yok benim açımdan zaten 37 bitecek
onu demek istedim

mehaba kizlar,

ben de daha yeni ahududu ve cilek karisimli meyve suyu-puresi karisimi bir icecek aldim katkisisz. cok mu iyiymis dogum icin :uhm:

amin asocum aminnn...
ay cılek fastıvalı vardı sızın orda mınık cılekler var cok guzel baraysss sen bılmezsın :))

aso ordakıler dag cılegı fln dııl cok garıp valla dag cılegınden daha ırıce ama lezzetı dag cılegı gıbı valla 4x4luk cılektı :) zonguldak guzel yer, cılegı de guzel, barays guzel yerde yasıon hadı :))

gezdim gezdim geldim :)))
hava çok güzel soğuk diil..yemek hazirlioruz şimdi kocişle

aso ordakıler dag cılegı fln dııl cok garıp valla dag cılegınden daha ırıce ama lezzetı dag cılegı gıbı valla 4x4luk cılektı :) zonguldak guzel yer, cılegı de guzel, barays guzel yerde yasıon hadı :))

birçok yere güzeldir burası
idare ediyoruz iştee

X