2010 Kasım Anneleri

sağol figencim.
çekerim inşallah fotoları bende eklemek istiyorum.
hurmayı bende düzenli olmasada akşamları yemeye çalışıyorum.
kasık ağrısı arada bende de oluyor.

selam kızlar uzuuuun ve yorucu bir gün ve gecenin ardından kendimi%50 topladım şükür ama hala rahatsızlıklarım devam ediyor ve çok yorgun ve halsizim midemde bulanıyor ve iştahsızım allah beterinden saklasın ama hamileyken üşütmekte ne kötü oluyo neyse kötüye gitmektense iyiye gitmekte iyi bişey

bi selam veriyim geçmişi okuyum sonra uzanıcam :gitme:

Delimavi bi gün kızartmaları yedıgımın ertesı gunu 83 gördüm bı daha tartılmamaya karar verdım :)) eger 83 olsam 14 kılo almıs oluyorum ama normalde 81-82 arası oynuyodu yanı 12-13 kılo cıvarı aldım..

Sema yarına daha iyi olursun mertak etme.Kendine iyi bak,su iç,hafif bir çorba iç iyi gelir

bende 11kg aldım,15kg ya kadar razıyım bakalım.şuan 73kg oldum.kilo konusu moralni bozuyor galiba valla hiç kafaya takma,çifter çifter veriliyor kilolarsositososito

canım pancar turşusu, içli köfte ve mantı çekti.
kıslar yemekten sonra ağzınızda acı bir tat oluyormu.
bazen yemeğin tadını bile alamıyorum.

bence çok normal canım kilon,bende 12 kg almışım.peki bebiş kaç kg olmuş bu aralar...

bende 11kg aldım,15kg ya kadar razıyım bakalım.şuan 73kg oldum.kilo konusu moralni bozuyor galiba valla hiç kafaya takma,çifter çifter veriliyor kilolarsositososito

yoo hiç takmıyorum cnm, hatta diyet yapıyodum ıkı ayh ıc kılo almamıstım fln oyle olunca bıraktım dıyetı de son ayımda rahat edeyım dıye.. boyum uzun vücut kaldırıo kıloları, zaten 38den snr kılo alımı duruomus e ıkı haftada da kac kılo alabılırım kı :) ben cıfter cıfter degıl beşer beşer verırım, kılo dert degıl selulıt ve catlakları takıyorum ben :)

sorma yaa bende çatlak olmadıda sadece göğüslerimde kırmızı çizgiler var,çatlakmıdır ne olduğunuda bilmiyorum,geçermiki:uhm:

10 gün önce bir arkadaşımın kardeşi doğurdu kız 18 kilo almıştı ve acayip selülit olduğunu söylüyordu.. Sezeryan ile doğum yaptı şimdiye kadar 11 kilo vermiş o selülitlerden de eser kalmamış..

aman geldiğinde mantıyla mı uğraşcak ne gerek var.Kalabalık oluruz zaten hiç yoramam annemi.:)))))))aklinialirimsmile

benimde bir arkadaşım normal doğum yapmıştı. bana tüm selülitlerinin kaybolduğunu söyledi.

sorma yaa bende çatlak olmadıda sadece göğüslerimde kırmızı çizgiler var,çatlakmıdır ne olduğunuda bilmiyorum,geçermiki:uhm:
:roflol::roflol: ne oldugunu dusunuosun sen

ayy işalla bıkac kısıden daha duydum ama selulıtler emzırmeye baslayınca gıdıomuş dıye hayırlısı olsun..

bebişi son gordugumde yaklaşık 2400 grmdı, 33+5de.. bu cmts 36+0 da gidicem bakalım kac olmuş olcak.. ben de mrk edıyorum..

maşallah bebeğine çatlakları hiç söylemeyin bendede var ama naptıysam oldu((artık onları da bebeğimin bana hatırasıdır diye sevicem:)))))

prop valla aynen öyle,benim bildiğim çatlak beyaz olmazmı,sen akıllı gacısın benimki ne şimdi kırmızı kırmızınaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…