2010 Kasım Anneleri

selülitler geçiyomuymuş ayy inş.ya ben nefret ettim baldıırmdan falan çatlaktan geçtim 3 haftadır yağımı sürmüyorum göbeğime bişeyolmadı çokşükür popom çatladı bi o da fazla değil ama selülit çok kötü çok

prop valla aynen öyle,benim bildiğim çatlak beyaz olmazmı,sen akıllı gacısın benimki ne şimdi kırmızı kırmızınaniknanik

ay çatlak.. once kırmızı kırmızı catlıyo sonra beyazlasıo ıste kırmızı kalcak dııller ya allah korusun sıçtık yanı toptan o zmn :))

Delimavi bi gün kızartmaları yedıgımın ertesı gunu 83 gördüm bı daha tartılmamaya karar verdım :)) eger 83 olsam 14 kılo almıs oluyorum ama normalde 81-82 arası oynuyodu yanı 12-13 kılo cıvarı aldım..

boşveeeerrr ben 85.5 i gördüm haftasonu.biraktim tartilmayi.3 haftadir diyet yapmiorum biraktim.22 kilo almiş oluyorum bu durumda ama umrumda diil.Maşallah diim çatlağimda yok :nazar:
dün endokrinoloji doktoru son haftalarinda aldiğin kiloyu çok takma sıvı tutulumun olacak dedi tabi aburcubur yeme lütfen dedi..
yarin doktora gididem bebeğimi göriim bakiim napio çok meraktayim beni iyice döwdüğü için guclubacismile
hele bi doğsun ayaklarini yicem bunlarlami vuruyodun kaburgalarima die :))

ben uzanıyım biraz birazdan yemekteyiz başlıycak inşallah güzel yemekler yaparlarda iştahım açılır izlerken ağzıma bişey sürmek istemiyorum offf mirmirmirmir

merhabalaaaaarr,nasılsınız bakalım annişler?
Ben geldim yemeğimi yedim ve keyif yapıyorum şimdi

boşveeeerrr ben 85.5 i gördüm haftasonu.biraktim tartilmayi.3 haftadir diyet yapmiorum biraktim.22 kilo almiş oluyorum bu durumda ama umrumda diil.Maşallah diim çatlağimda yok :nazar:
dün endokrinoloji doktoru son haftalarinda aldiğin kiloyu çok takma sıvı tutulumun olacak dedi tabi aburcubur yeme lütfen dedi..
yarin doktora gididem bebeğimi göriim bakiim napio çok meraktayim beni iyice döwdüğü için guclubacismile
hele bi doğsun ayaklarini yicem bunlarlami vuruyodun kaburgalarima die :))

:))) evet abur cubur cok kılo yapıo tuzlu ve yaglı olanlar ozellıkle cıpsler.. kızartma da aynı sekılde o gun bı kılo su tutuosun resmen :) herkes bıraktı dıyetı anasını satayım yıyorum da yıyorum :)

bebeğinle kavusmana da az kalmıs gozun aydın. artık haftada bır gıtcem ben de cok sukur bu gunlerı de gorduk yaşasınnn :)

ahh ahh bi de doğsa hayirlisiyla sağliğiyla tamamen kavuşsam ne iyi olcak :)
hiç gelmicek bugünler saniodum 9 ay ne uzun zamanmiş yaaa :)))

ay çatlak.. once kırmızı kırmızı catlıyo sonra beyazlasıo ıste kırmızı kalcak dııller ya allah korusun sıçtık yanı toptan o zmn :))
aslında doktora göstermiştim o da çatlak demiştisırnaşık şey
artık yapıcak birşey yok lazerle falan azalır demişti ama ben yinede çatlak olduğuna inanmak istemiyorum,kendimi avutuyorum çokta değil ama hiç böyle birşey görmemişiz ya tuhaf geliyorzemuszemus

:))) evet abur cubur cok kılo yapıo tuzlu ve yaglı olanlar ozellıkle cıpsler.. kızartma da aynı sekılde o gun bı kılo su tutuosun resmen :) herkes bıraktı dıyetı anasını satayım yıyorum da yıyorum :)

bebeğinle kavusmana da az kalmıs gozun aydın. artık haftada bır gıtcem ben de cok sukur bu gunlerı de gorduk yaşasınnn :)

boşverin diyeti tabi,bi daha ne zaman böyle rahat rahat yiyebilicezki? ben en güzel günlerimden sayıyorum bu günleri,ne istersem kasmadan yiyorum.Nasılsa doğumla beraber en az 6 kilo gidicek.Rahat rahat yin garidelikafadulden

ben uzanıyım biraz birazdan yemekteyiz başlıycak inşallah güzel yemekler yaparlarda iştahım açılır izlerken ağzıma bişey sürmek istemiyorum offf mirmirmirmir
ben midem kötü olunca yemek yemezsem meyve yiyorum,bence sende öyle yap,biraz kendine gelirsin,hem vitamin olur...

Ya abartmayın isterseniz şu yeme işini kiloyu kolay vermek mesele değil yazık o vücutlara da canım:umursamaz:

kızlar benim canım hep ekşi şeyler istiyor,dün limonu mandalina gibi yedim.birde kocama sanada vereyimmi dedim oda acayip acayip bana baktı,yok sağol dedi gülerek:umursamaz:

ben şööle bi cadde yapip gelicem kizlar..azcik dolanayim bacaklarim açilsin bakiim ne var ne yok :))
akşam da öyle bir geçer zaman ki var yaşasinnn :))

kızlar benim canım hep ekşi şeyler istiyor,dün limonu mandalina gibi yedim.birde kocama sanada vereyimmi dedim oda acayip acayip bana baktı,yok sağol dedi gülerek:umursamaz:
Ye ekşiyi doğur ayşeyi:p Gerçi hiç tutmuyor bu inanış. ben hamileliğim boyunca en çok tatlı yedim:KK70:

aso benimkide erkek işte sorun burda,yıllarca bu sözlerle kandırıldık-tatlicadiarzu-

X