2010 Kasım Anneleri

valla dinlenmeyle geçiriyorum zamanımı gerçi bu aralar yine yordum kendimi ama sık sık dinlenmeye çalışıyorum

iyi uyumuşum valla... kalktım yemek hazırladım.. çok agırlaştım ben....

kızım sabahtan berı galıba donmeye çalışıyor.. bır takla atsa tamam olacak.. bend erahatlayacagım.. yarın sabah ta doktor a gidecegım... artık...

bugun sabah bır yere gıttm.. kadının bırının iki çocugu var.. bırı kucagında 6 aylık falandı.. neyse konuşmaya başladı.. bana tadını çıkar.. en rahat karnındayken, yoksa zor vs.. dedim ne rahatı, yatamıyorsun ,uyuyamıyorsun, gezemıyorsun... kadın salak salak dekı, keşke dogmasaydı.. ay bır yumruk indirecektım kadının suratına, allahtan eşim geldi konuşma kesıldı

aso kolay gelsin... ev gıtmiş gine... ne yapacaklardı kaplo mu döşeyeceklerdi.. ve telı açmamaları buyuk hata...

merhabalar kızlar nasılsınız bu topiğin ilk bebeği geliyormuş yakında haydi hayırlısı darısı bizlere şubatta hamile kalanlar topiğimiizn ilk bebeşi dün geldi;
bu arada ben hala kızıma bir isim bulamadım size de sormak istiyorum?
berrak
beren
beliz
ılgın
elizan
derin
benan
irem
erva
elif
zeynep
sizce hangisi güzel ya da başka önerileriniz var mı,kız anneleri isim bulabildiler mi bebişlerine?
hepinizi öpüyorum,fikirlerinizi bekliyorum(((:-)

prop hıkeıyenı okuyunca aklıma geldı,

geçen sene teyzem geldı.. kızı azra o zaman 4 yaşında falan, teyzem ikinci bebege hamıleydı.. o sıralarda azra rahatsızlandı. doktora gittik sorunun böbrekte veya karın bölgesınde olabilecegını söyledı. ultrasonda baktı karın bölgesıne sonra iyice tuvaletının gelemsı grektıgını ve bol bol su içsin dedi.. tabı azra annesı ile birlıkte bır kaç defa doktor muayenesınde ultrosonda bebege baktıklarını görmuş.. tabı ona benzer bır şeyıde görunce azra etkılendı.. ve sormaya başladı, anne benım karnımda bebek mı var? bebek susamış mı ondan mı su içecegım deyıp su içmeye başladı.. bebegım susamış deyıp arka arka su içiyor.. karnına bakıyordu.. tekar utroson a aldılar azra yı ve doktor bakarken sormaya başladı çok bilmiş, doktora ne yapıyor bebek, içmiş mi su, bebek nerde, ne yapıyor dıye arka arka soruyor..
doktor sonra azracıgım uzgunum ama karnında bebek yok dedi.. azra nın yuzunun şeklı degişti.. ve aglamaya başlad bebegıme ne oldu diye... etkısınden iki gun çıkmadı..

ve herkese sormya başladı.. senın karnında bebek var mı diye... :)))))

bugun sabah bır yere gıttm.. kadının bırının iki çocugu var.. bırı kucagında 6 aylık falandı.. neyse konuşmaya başladı.. bana tadını çıkar.. en rahat karnındayken, yoksa zor vs.. dedim ne rahatı, yatamıyorsun ,uyuyamıyorsun, gezemıyorsun... kadın salak salak dekı, keşke dogmasaydı.. ay bır yumruk indirecektım kadının suratına, allahtan eşim geldi konuşma kesıldı

ne geri zekalılar var ya çocuklar hissediyor herşeyi madem öyle düşünüyorsun yapma o zaman aptal kadın ay düşündükçe deli oluyorum bende 2 yıl önce bir bebek görmüştüm dünyalar güzeliydi çocuk ağladıkça kadın ölmedi bu deyip vuruyordu böyle manyaklar yüzünden psikolojileri bozuluyor sevgisiz nesiller yetişiyor Allah ıslah etsin hepsini

yine uykum geldi herkes son ay uyunmuyor diyor ben deli gibi uyuyorum hiç acıkmasam susamasam hep uyusam ne oldu böyle anlamıyorum iyi geceler herkese

Son düzenleme:
valla ben de uyuyamıyorum sürekli nefessiz kalıyormuşum gibi sıkıntı geliyor yatakta dönüp duruyorum
bi de sabah kocam saolsun bütün gece beni uyutmadın diye söyleniyor..
o kadar da uykum varki yaa :KK43:

Deliksiz uyku uzunca bir müddet olmayacak malesefbenneyaptımkiYavrular bizi uyutmayacak

X