Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neee akannehirkızlar çarşamba doğuma giriyorumm
arkadaşım yaptı 1 ay önce sezeryanla. kanaması çok olmadı, orkid gece yetti dedi bana..sezeryanda artık dikiş yokmuş. dikiş bandı ile kapatıyolarmış. 2 gece kalıyomuşsun yani en azından benim gideceğim hastane öyle. ben çantaya 2 hastane çıkışı koydum, biberon falan koymak gerekiyomu hiç aklıma gelmemişti. dosya açtımak için gittiğimde hepsini sorayım bari.
bide kızlar daha önce sezeryanla doğum yapan varmı aramızda kanaması ne kadar oldu çok merak ediyorum.
gittigidiyorda vardı asoş. benimki de 80x130 genelde bu ölçü zor bulunuyorr..Kızlar alezi ne marka aldınız? Alcam şimdi neten de karar veremedim bir türlü.80x130 bizimki ama o ölçüde de pek bulamadım zaten uuf
gunaydin biju ve esraa opuyorumnanaktan
günaydın canım :)
günaydınnn hazalcım, nasılsın canım ? bugün ben de erkenciyim eşimle birlikte kalktım onu işe yolladım ben de uyuyamadım..
kesintisiz uyumuşum bugün maaşallah :) uyanınca da kendimi wc ye zor attım..
sezen dün akşam okuyunca aaaaa dedim eşimde ne oldu kim doğurmuş diye soruyo :) çok sevindim ve heyecanlandım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yavrun inşallahhh...
sağol hayatım iyiyim diyemiyorum idare ediyorum diyim :) oh ne güzel yardıma geliyo ablan demek.. benim mutfak dolapları falan hep elden geçicek, temizlikçi geldiği zaman artık.. benim de eşim köklemiş kombiyi farkında da değilim gece üstümü açtım sıcaktan.. o gidince kapatıyorum habersiz. yoksa kızıyo.zeynep günaydın canım nasılsın ? sen de erkencisin bugün demek :)) dün temizlik yaptım pestilim çıkmış deliksiz uyumuşum valla.. eşim de çıkma yataktan çok soğuk, yatağın ortasında yatta üzerin açılmasın diyo :)
dayanamadım kalktım uykumu aldım, ablam gelicek bugün mutfağımı temizlemeye...
zaten artık çiş gelme hissi pek hissetmiyorum, direk kasık patlaması hissi ile gidiyorum wc ye :bbo:bide tuvalete gec gitsem karnim agrio yaa :bbo:
sağol hayatım iyiyim diyemiyorum idare ediyorum diyim :) oh ne güzel yardıma geliyo ablan demek.. benim mutfak dolapları falan hep elden geçicek, temizlikçi geldiği zaman artık.. benim de eşim köklemiş kombiyi farkında da değilim gece üstümü açtım sıcaktan.. o gidince kapatıyorum habersiz. yoksa kızıyo.
zaten artık çiş gelme hissi pek hissetmiyorum, direk kasık patlaması hissi ile gidiyorum wc ye :bbo:
benimde evim komple temizlenecek bugun bende mutfagimin dolapalrini bi guzel temizliyim ozonla mis gibi olsun dogumdan sonra gelen giden olur temiz olsun evim bide pogaca sarma yapip buzluga atmam lazim malum sonra misafirler geldimi hem cocuk hem pasta borekle ugrasmiyim boshayallersmile
ay benim gozlerim kapaniyo biraz uzaniyim sonra mutfak dolaplaro ellerimden oper kizlar gorusuruz insallah olumunekankayizsmile