2010 Kasım Anneleri

sezencim senin tansiyon kac oluyor bugün benimde yüksek 13-8 cıkıyor offf

Geçmiş olsun yasemin, noldu cnm seninde tansiyonun yüksek mi çıkıyo..

evet aso uçanbalondu adı :)
nalan gör bak bız baskası dogururken boyle heyecanlanıyoruz kendımızı dogururken nolcak acaba :))

Kendi tarihime daha 2 hafta olduğu için heycanlı değilim, ama şimdi sezenin birden 10 gün öne alınınca şaşırdım kaldım valla, bakalım kendi günüm gelince nasıl olcam...

Yasemin bı parol alıp yatıp uyumayı denesen :S sımdı kafana taktın ya taktıkca cıkar tansıyonun tansıyon boyle bısı bılıosun..

Sezeeeeennnnn .. oyyyyy... seneler sonra tekrar anne oluosun bebeğin kollarına gelcek sadece sayılı saatler kaldı heyecan yapmamak var mı tabı heyecanlanıcan.. ama korkma valla cok guzel olcak hersey gelıp bıze resımlerını fln gostercen.. artık yuzumuze bakmazsın ekım annelerıyle takılırsın sen :))

Yasemin bı parol alıp yatıp uyumayı denesen :S sımdı kafana taktın ya taktıkca cıkar tansıyonun tansıyon boyle bısı bılıosun..

Sezeeeeennnnn .. oyyyyy... seneler sonra tekrar anne oluosun bebeğin kollarına gelcek sadece sayılı saatler kaldı heyecan yapmamak var mı tabı heyecanlanıcan.. ama korkma valla cok guzel olcak hersey gelıp bıze resımlerını fln gostercen.. artık yuzumuze bakmazsın ekım annelerıyle takılırsın sen :))
ekim annesi olucam dimii yok ben topicimi bırakmam gene burdayım ilk resim ben koyarım inş.

Her zamanki mekanımda evde temizlik başındayım...:))))))

Ivır kıvır işlerimi hallediyom asoş, camları şöle bi sildim fırçayla silebildiğim kadar, tüller sürtünce leş gibi oluyolar yoksa, evin tozunu aldım büyük bi kısmını ama bitmedi hala yarın devam edicem artık, bide çamaşırları yıkadım katladım kaldırdım, yarına ütülencekler kaldı sadece, böle işte asoşum, sen neler yaptın...
Kız sen hani artık işi gücü bırakıp dinlencektin dayanamadın dimi:) Ben de ne yapayım bugn yeni kadın başladı.Seni söyledim ama uzak acıbadem dedi.ay napayım valla superonline dan geldiler fiber internet için. beceremediler evin içine ettiler defolup gittiler.1 saat sonra gelcez dediler 2,5 saat oldu gelmediler arıyoruz meşgule düşürüyolar bir de yarın superonline ı arayıp mahvetcem hepsini.her yeri berbat edip gittiler gerizekalılar. gerildim çok fena işte.

Selam kızlar..
Sezen heyecan dorukta dimi,ama daha öncesinden tecrübelisin yani.Tosunun sağlıkla gelsin annesi

Anaokuluna giden Ekin bir akşam korkuyla eve döner. Tirsarak ablama “Anne, Atatürk ölmedi, içimizde mi yaşıyor?” diye sorar. Ablamın “elbette yavrum” yanıtıyla Ekin göğsüne yumruk atmaya başlar: “Peki böyle böyle vursak ölür mü?”

gözümden yaşlar boşanıyo şu anda ve kocam garip bi ifadeyle bana bakıo bu salak nye guluo kı dıye :))

sabah aylardan sonra kustum kahvaltı yapınca buda doğum yaklaşınca olurmuş zaten normaldede doğum yakındı galiba benimm 2 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyodum

geçmiş olsun ne güzel kavuşuyorsun bebeğine hemde erken değil ki zamanı sayılır inşallah küveze falan gerek kalmaz dualarımız seninle

Kız sen hani artık işi gücü bırakıp dinlencektin dayanamadın dimi:) Ben de ne yapayım bugn yeni kadın başladı.Seni söyledim ama uzak acıbadem dedi.ay napayım valla superonline dan geldiler fiber internet için. beceremediler evin içine ettiler defolup gittiler.1 saat sonra gelcez dediler 2,5 saat oldu gelmediler arıyoruz meşgule düşürüyolar bir de yarın superonline ı arayıp mahvetcem hepsini.her yeri berbat edip gittiler gerizekalılar. gerildim çok fena işte.

Aaaa niye kız naptılar, kırma dökme işlemi felan mı oldu, tüh tam evin yeni temizlenmişken ne kötü bi durum valla, demek bi de telefonu açmıyolar, gelmezler bu saatten sonra herhalde, yarın gelirler artık...

Ya olsun canım, zor olacaksa gelmesin zaten, ben yavaş yavaş yapıyorum yapabildiğim kadar, olmadı ayda bir temizlik şirketini çağırırım ekip olarak gelip temizler giderler nolcek, napalım bakıcam bi çaresine zamanı gelince, yinede ilgilendiğin için saol tatlım...

KK da sorun var galiba zor bağlanıyo, sayfa akmıyo bi türlü, hoş bugün internette genel bi sorunda olabilir sayfaları zor açıyo biraz...

Ben kaçar kızlar uzanayım biraz, belim ve ayaklarımın altı ağrıyo hafiften, kızımda dinlensin biraz..

İyi geceler ii sohbetler hepinize...

Anaokuluna giden Ekin bir akşam korkuyla eve döner. Tirsarak ablama “Anne, Atatürk ölmedi, içimizde mi yaşıyor?” diye sorar. Ablamın “elbette yavrum” yanıtıyla Ekin göğsüne yumruk atmaya başlar: “Peki böyle böyle vursak ölür mü?”

gözümden yaşlar boşanıyo şu anda ve kocam garip bi ifadeyle bana bakıo bu salak nye guluo kı dıye :))
:KK70: süper ya
Aaaa niye kız naptılar, kırma dökme işlemi felan mı oldu, tüh tam evin yeni temizlenmişken ne kötü bi durum valla, demek bi de telefonu açmıyolar, gelmezler bu saatten sonra herhalde, yarın gelirler artık...

Ya olsun canım, zor olacaksa gelmesin zaten, ben yavaş yavaş yapıyorum yapabildiğim kadar, olmadı ayda bir temizlik şirketini çağırırım ekip olarak gelip temizler giderler nolcek, napalım bakıcam bi çaresine zamanı gelince, yinede ilgilendiğin için saol tatlım...
bu da şimdi her hafta gelcek bakalım.önümüzdeki haftadan sonra tabi. ay superonline ı sorma valla delirttiler beni yarın genel müdürlükleirne şikayet etcem bu salakları gerizekalılar ya.zaten beni akıllısı bulmaz nerde beyinsiz benim yanımda bitiyor

X