2010 Kasım Anneleri

bu kadar uykusuzluga alıştıktan sonra bebek dogunca pek etkılemeyecek sanırım... sırayla bakacagız artık.. en azından daha rahat uyuyacagız.. +13 kılo ile uyumak zorunda kalamyacagız

merhabalar kızlar nasılsınız bu topiğin ilk bebeği geliyormuş yakında haydi hayırlısı darısı bizlere şubatta hamile kalanlar topiğimiizn ilk bebeşi dün geldi;
bu arada ben hala kızıma bir isim bulamadım size de sormak istiyorum?
berrak
beren
beliz
ılgın
elizan
derin
benan
irem
erva
elif
zeynep
sizce hangisi güzel ya da başka önerileriniz var mı,kız anneleri isim bulabildiler mi bebişlerine?
hepinizi öpüyorum,fikirlerinizi bekliyorum(((:-)

Beliz ve Ilgın güzel bence,İrem de fena değil
Ayy banada gına gelmişti,rüyalarıma giriyodu isim seçme olayı,neyseki millet kendiliğinden yakıştırdıda bebeğimin ismini bende kararsızlıktan kurtuldum

korktuğum başıma geldi isale çevirdi ve akşam çok köü oldum ağlamaktan harab oldum bütün vücudum ağrıdan kırıldı en son ellerim titredi dolapta bisküvi gördüm ağzıma attım ama o an gözüm dönmüş açlıktan şekerimde düştü heralde neyse kuru tost yaptım peynirli onu yedim bide isale iyi gelir diye oda sıcaklığında kola içtim ama sanırım herşey aynı kendimi pek iyi hissetmiyorum parol içtim şimdi öle oturuyorum inşallah biran önce geçer mafoldumben

korktuğum başıma geldi isale çevirdi ve akşam çok köü oldum ağlamaktan harab oldum bütün vücudum ağrıdan kırıldı en son ellerim titredi dolapta bisküvi gördüm ağzıma attım ama o an gözüm dönmüş açlıktan şekerimde düştü heralde neyse kuru tost yaptım peynirli onu yedim bide isale iyi gelir diye oda sıcaklığında kola içtim ama sanırım herşey aynı kendimi pek iyi hissetmiyorum parol içtim şimdi öle oturuyorum inşallah biran önce geçer mafoldumben
Geçmiş olsun..Çok kötü bir durum bilirim.Bnede d eoldu bir iki hafta önce..Bol bol su içtim ertesi güne bişeyim kalmadı..Sen de su içmeyi ihmal etme,sıvı kaybın olmuştur

canım ya,çok geçmiş olsun.İshali en iyi biraz yoğurdun içine koyduğum bol kuru(demlenmemiş) çay kesiyo bende. Bi denesene güzelim,sendede iyi gelebilir

canim gecmis olsun

geçmiş olsun semaveale dinlen bol bol. moralin bozmamaya çalış , iyi şeyler düşün canım:))

iyi geceler kizlar kocam yatti ben yatamadim gunduzde uyumustum biraz onunda etkisi var galiba kasik agrilarimda iyyice artti gun gectikce agrilarda cogalio

gecmis olsun cnm yaa hamile iken hic cekilmiyo bu hastaliklar 1 kasik turk kahvesine bir kac damla limon damlat yut iyi gelir ishale umarim hemen gecer

kızlar çok teşekkür ederim bol su içiyorum ama midem beni mahfetti hayatımda böyle 3. kez oluyorum sürekli afedersiniz alttan üstten gaz çıkarıyorum patates haşladım kola içtim kuru tost yedim dahada geçmezse yoğurtu deniycem ama mideme çare bulamadım nane limonda kesmedi sürekli gaz üretiyo

yavrumda aç kaldı bugün kuzum 3 bisküviyi yiyince nasıl tepiklemeye başladı

kızlar soda nasıl gelirki :bbo:

canım zaten miden gaz üretiyo soda zaten gaz yapar,gerçi çıkartıyosan sorun yok.Ama bence beklemeden çaylı yoğurdu dene. 2 kaşık yoğurdun içine 1buçuk kaşık(yemek kaşığı) kuru çay koy ye.Hiçbir yan etkisi yok merak etme ama ishali yarım saatte kesiyo.İnşallah işe yarar sendede.Rahat rahat uyursun.Ayaklarınıda sıcak tut

ishalden dolayı kaybetmiş olduğun mineralleri almiş olursun.soda bu durumda iyidir.
ama mide ağrisi için bişey diyemem..

içiyim bari bitane ah sadece ağrı olsa herşey var midemde bugün

aman benim hatama düşmeyin kızlar sabah 7 de demir hapımı içiyorum aç karnına sabah sabh buzz gibi suyla içtim kesin ondan oldu

canım zaten miden gaz üretiyo soda zaten gaz yapar,gerçi çıkartıyosan sorun yok.Ama bence beklemeden çaylı yoğurdu dene. 2 kaşık yoğurdun içine 1buçuk kaşık(yemek kaşığı) kuru çay koy ye.Hiçbir yan etkisi yok merak etme ama ishali yarım saatte kesiyo.İnşallah işe yarar sendede.Rahat rahat uyursun.Ayaklarınıda sıcak tut

off şimdi eşimde öle dedi kafam allak bullak oldu doktorumda metpamit dedi evde kalmamış annemde vardı ama arkasında metpamid safir gibi bişi yazıyodu kıllandım içmedim ben en iyisimi vuruyum kafayı yatıyım inşallah uyuyabilirim

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yatıyım bari bakalım parol belki uyku yapar biraz uyurum iyi geceler tatlı rüyalar :a015:

X