aynen öyle canım.Ben aradım hastaneyi b,rçok şeyi geri çıkardım hastane çantasından mesela.Bebek bezi,ıslak mendil,hastane çıkışı,göğüs pedi hiçbirine gerek yok getirmeyin boşuna dediler.hatta komposto fln bile getirmeyin hepsi var dediler.bebek kustukça işedikçe onlar sürekli üstünü değiştirip temizliceklermiş bile.Boşuna yük etmicem yani.
özel hastane ama birşey vermiyorlar
basit bi özel hastane o yüzden tam hazır olmalıyım
tulumu zıbını alt pijama vs...
yani 1 takım yeter mi 2 takımmı alsam
ee madem ıkısı de bısı cıkmaz dedıler tedıgrdın olcak bısı yok artık bu saatten snr, tmm bı fazlalık vardır da zararlı dııldır.. hadı cok gecmıs olsun sıkma artık canını
Canım emin olmak için yönlendirmişlerdir,korkma hemen.İçin rahat eder hemhosbulduk kizlar...
prop ayni sey iste.. damar tikanikligi falan gibi bi problem yok dedi. kalple de ilgiliymis kalp odaciklarini falan inceledi guzelce.. su fazlaligi disinda bisey yokmus.
gittigimiz doktor nerdeyse emekli olucak yasta ilgili ve tecrubeli bir doktordu. benim tecrubelerime gore bi sorun cikmaz gibi gorunuyo dedi ama baska bir yere gonderdi. iste kendi doktorum da oyle demistio zaten, bisey yoksa nie ha bire biryerlere gonderiyolar ki...
insan ister istemez tedirgin oluyo iste
O zaman hayırlısı olsun canım,senin sağlığın da önemli..Sağlıkla gelsin Kayra..İyi haberlerini bekliyoruz bakaz önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni
kaydirigubbakcemile3ay bana galibası bile fazla geldi dilemma:bbo:
aman haftaya alırsın işte boşver.Ben evde bişey yapamıyorum maalesef.Geçenlerde bi süpüreyim dedim ama yok yani yapamadım.ohh aso mis gibi valla sen uzat ayaklarını ben haftaya alıcam diye bu hafta almadığıma pişman oldum ağrı çekiceğimi bile bile yapıyorum öğlenden beri çok ii yapıyosun valla ütü falan da yapıyomuş seninki ne güzel..
evet canım hatta lohusa şerbeti bile veriyolarmış ziyarete gelenlere bile aynı şekilde.Komposta , grisini ,çorba,meyve suyu ilk gün yemek olarak bunları veriyorlar zaten..Sezeryanda en azından böyle..Komposta götürende mi varmışCADIARZU
Bize de sadece yeni doğan biberon koyun yeterli demişler,ikiz olunca mama verilir mecbur..Hastane çıkışı koyduk tabii,beze gerek yok demişler...Koymadık o yüzden..
Anladım canım..Hastane çıkşı bir tane yeterli bence..Hastanede kaldığınız süre boyunce onlar giydirecekse bebeği tabiki
Ohhhh pek severim valla:)[
peynirli gel bebişim afiyetle hüpletelimcokacimcoook
Ayyyy ciddi misin inanmıyorum ya.hadi allah kurtarsın canım küçük tontişimiz geliyor desene ayyy çok heycanlı:)kızlar çarşamba doğuma giriyorumm
kızlar çarşamba doğuma giriyorumm
hosbulduk kizlar...
prop ayni sey iste.. damar tikanikligi falan gibi bi problem yok dedi. kalple de ilgiliymis kalp odaciklarini falan inceledi guzelce.. su fazlaligi disinda bisey yokmus.
gittigimiz doktor nerdeyse emekli olucak yasta ilgili ve tecrubeli bir doktordu. benim tecrubelerime gore bi sorun cikmaz gibi gorunuyo dedi ama baska bir yere gonderdi. iste kendi doktorum da oyle demistio zaten, bisey yoksa nie ha bire biryerlere gonderiyolar ki...
insan ister istemez tedirgin oluyo iste
az önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni
az önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni
Ya onlar eşşeklerini sağlam kazığa bağlarken annenin babanın psikolojisini yerle bir ediyorlar (başıma geldi biliyorum) merak etme inşallah çok sağlıklı dünyaya gelecek bebişin :Saruboceq:
Enemmsempatiksalakcinni çok heyecanlandım sezen 2 gün sonra beben kucuğunda olacak opuyorumnanaktan
sezen 22 10 10 demissin 12 diye degistir istersen
evet cnm değiştiririm 36+1 im bugün demin sormuşsun bebek ultrasonda 37+1 çıkıyo
evet cnm değiştiririm 36+1 im bugün demin sormuşsun bebek ultrasonda 37+1 çıkıyo