2010 Kasım Anneleri

aynen öyle canım.Ben aradım hastaneyi b,rçok şeyi geri çıkardım hastane çantasından mesela.Bebek bezi,ıslak mendil,hastane çıkışı,göğüs pedi hiçbirine gerek yok getirmeyin boşuna dediler.hatta komposto fln bile getirmeyin hepsi var dediler.bebek kustukça işedikçe onlar sürekli üstünü değiştirip temizliceklermiş bile.Boşuna yük etmicem yani.

maşallah aso nasıl hastaneymiş orası öyle,oldu olcak senin yerine doğuruversinler barikaydirigubbakcemile3 Bizim burada yok öyle iyi bakılacağın hastane,herşey bizden olacak. Ben kompostoyu bile kendim götürücem her ihtimale karşın,napalım

özel hastane ama birşey vermiyorlar
basit bi özel hastane o yüzden tam hazır olmalıyım

tulumu zıbını alt pijama vs...
yani 1 takım yeter mi 2 takımmı alsam

bence 1 hastane çıkışı yeterli,ben öyle yaptım,içinde zaten zıbın takımı,body ve tulum var 2 çeşit yani.yeterli bence.Zaten 1-2 gün kalınıyo en fazla

hosbulduk kizlar...
prop ayni sey iste.. damar tikanikligi falan gibi bi problem yok dedi. kalple de ilgiliymis kalp odaciklarini falan inceledi guzelce.. su fazlaligi disinda bisey yokmus.
gittigimiz doktor nerdeyse emekli olucak yasta ilgili ve tecrubeli bir doktordu. benim tecrubelerime gore bi sorun cikmaz gibi gorunuyo dedi ama baska bir yere gonderdi. iste kendi doktorum da oyle demistio zaten, bisey yoksa nie ha bire biryerlere gonderiyolar ki...
insan ister istemez tedirgin oluyo iste
Canım emin olmak için yönlendirmişlerdir,korkma hemen.İçin rahat eder hem
az önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni
O zaman hayırlısı olsun canım,senin sağlığın da önemli..Sağlıkla gelsin Kayra..İyi haberlerini bekliyoruz bak
ay bana galibası bile fazla geldi dilemma:bbo:
kaydirigubbakcemile3

ohh aso mis gibi valla sen uzat ayaklarını ben haftaya alıcam diye bu hafta almadığıma pişman oldum ağrı çekiceğimi bile bile yapıyorum öğlenden beri çok ii yapıyosun valla ütü falan da yapıyomuş seninki ne güzel..
aman haftaya alırsın işte boşver.Ben evde bişey yapamıyorum maalesef.Geçenlerde bi süpüreyim dedim ama yok yani yapamadım.
Komposta , grisini ,çorba,meyve suyu ilk gün yemek olarak bunları veriyorlar zaten..Sezeryanda en azından böyle..Komposta götürende mi varmışCADIARZU
Bize de sadece yeni doğan biberon koyun yeterli demişler,ikiz olunca mama verilir mecbur..Hastane çıkışı koyduk tabii,beze gerek yok demişler...Koymadık o yüzden..

Anladım canım..Hastane çıkşı bir tane yeterli bence..Hastanede kaldığınız süre boyunce onlar giydirecekse bebeği tabiki
evet canım hatta lohusa şerbeti bile veriyolarmış ziyarete gelenlere bile aynı şekilde.
[

peynirli gel bebişim afiyetle hüpletelimcokacimcoook
Ohhhh pek severim valla:)
kızlar çarşamba doğuma giriyorumm
Ayyyy ciddi misin inanmıyorum ya.hadi allah kurtarsın canım küçük tontişimiz geliyor desene ayyy çok heycanlı:)

hosbulduk kizlar...
prop ayni sey iste.. damar tikanikligi falan gibi bi problem yok dedi. kalple de ilgiliymis kalp odaciklarini falan inceledi guzelce.. su fazlaligi disinda bisey yokmus.
gittigimiz doktor nerdeyse emekli olucak yasta ilgili ve tecrubeli bir doktordu. benim tecrubelerime gore bi sorun cikmaz gibi gorunuyo dedi ama baska bir yere gonderdi. iste kendi doktorum da oyle demistio zaten, bisey yoksa nie ha bire biryerlere gonderiyolar ki...
insan ister istemez tedirgin oluyo iste

Ya onlar eşşeklerini sağlam kazığa bağlarken annenin babanın psikolojisini yerle bir ediyorlar (başıma geldi biliyorum) merak etme inşallah çok sağlıklı dünyaya gelecek bebişin :Saruboceq:

az önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni

Enemmsempatiksalakcinni çok heyecanlandım sezen 2 gün sonra beben kucuğunda olacak opuyorumnanaktan

kızlar selam nasılsınız?
erencim çarşamba mı?
sağlıkla gelsin bebişin inşallah. çok heyecanlı bir durum.
düşünmemlazım geçmiş olsun. herşey yolunda üzme kendini.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ayy süper,kavuşuyosun bebeğine ha olumunekankayizsmile hadi bakalım sağlıcakla gelsin minik yavru.

Ev temizlendi paklandı kadın gitti.Superonline dan aradılar geliyorlarmış.keşke kadın varken gelselerdi inşalah batırmazlar her yeri:S sabah fiber internet başvurusunda bulundum bu kadar çabuk gelceklerini beklemiyordum valla helal olsun.birazdan geliyolarmış.Ev telefonunu ve smile'ı hemen kapattırcam valla hiç gerek yok ev teline de artık

Ya onlar eşşeklerini sağlam kazığa bağlarken annenin babanın psikolojisini yerle bir ediyorlar (başıma geldi biliyorum) merak etme inşallah çok sağlıklı dünyaya gelecek bebişin :Saruboceq:

Enemmsempatiksalakcinni çok heyecanlandım sezen 2 gün sonra beben kucuğunda olacak opuyorumnanaktan

evet finfik sana da oldu.. bakalim iste... insallah butun hepsi saglikla gelsinler gerisi bos..

sağolun kızlar malesef bu çarşamba olucak benim tansiyonumdan dolayı doktor riske atamam hem seni hem bebeği dedi kabul etmezsende daha erken dersende imza almak zorundayım dedi bebek içinde kilosu 3300 olmuş herşey iyi ama belki 2 gün yoğun bakımda olabilir dedi doğumu bahçelievler hospıtalıumda yapıcam oraya gelicek doktorum yoğun bakım ünitesi burda varmış ne olur ne olmaz dedi

eren sezen ay çok heycanlı ya.. inşallah sorun olmaz... ikinızde de..

düşünemem lazım : rahat ol bıraz.. zor tabı.. inşallah saglıcakla gelir..

aso ben çok önceden ev telını de kaparttırdım.. sözleşmezsız modem aldım.. kontorlu çok rahat.. hiç sorun çıkmadı.. ev telı ayrı bır kazık..

X