2010 Kasım Anneleri

temizlik yapıyorm 12den beri dinlene dinlene yapıncada bitmek bilmiyor yahu neyse bi banyo kaldı onuda yıkadımmı bitecek inş.

offfffffffff
çantamı hazırlıyorum ama kafam karıştı
kaç tane alsam yanıma
hangisini alsam
falan filannnnn

bugun temızlık yapmaya karar vermıştım.. ama sular kesikkkkkkkk::KK43:((bilmiyorumkismile

canım benim sezeryan olduğu için Allah kısmet ederse 20 kasımda doğurmuş olucam
tabi sancı tutup erken gelmeye kalkmazsa şimdilik doktorum 15-20 kasım arası alırız bebeği diyor ben de bayramdan sonra olsun diye 20 kasım düşünüyorum canım işte böyle :)

seninki de sezeryan olmıcak mı dilemma sonuçta ikiz
Sezeryan tabiki canım..Ama birden gelmeye kalkarlar falan diye dedim.ASma benim bir 10 günüm daha var inşallah..Acele etmesinler diye tembihledim onları:KK1:
offfffffffff
çantamı hazırlıyorum ama kafam karıştı
kaç tane alsam yanıma
hangisini alsam
falan filannnnn
Bitmez bu sorular canım.Ama hastaneye de sorsaydınız ya,ona göre alırdın bazı şeyleri.Çok ta abrtıp gereksiz şeyler koymamak gerekiyo bence,heleki özel hastanede doğum yapacaklar için...........

Selam kızlar,
oh valla rahatım bugün ben evim temizlendi ütülerim yapılıyor yemeğim hazır sabahtan:) kadın çıksın duşa gireyim de yayılayım iyice:)

benimde sabah beri sularla başım dertte arıtma sistemi kuruyolar. bi gelip bi gidiyo...

böreğimi yaptım pişmesini bekliyorum ohhh.. mutfağımı topladım evi bir süpürüp silip toz alsam süper olacak offff

dun eşimle dolaşırken köyun bırınden sut aldık.. taze yenı sagılmış ılıktı sut... 10 kılo aldık... yogurt yaptım.. harıka olmuş... öyle çok kaymak çıktı kı.. sabah epey bal ve kaymak yedım...

şimdi de keçı sütü arıyor eşim.. bana içirecekmiş.. bebege sut olsun diye...:))))

Sezeryan tabiki canım..Ama birden gelmeye kalkarlar falan diye dedim.ASma benim bir 10 günüm daha var inşallah..Acele etmesinler diye tembihledim onları:KK1:

Bitmez bu sorular canım.Ama hastaneye de sorsaydınız ya,ona göre alırdın bazı şeyleri.Çok ta abrtıp gereksiz şeyler koymamak gerekiyo bence,heleki özel hastanede doğum yapacaklar için...........
aynen öyle canım.Ben aradım hastaneyi b,rçok şeyi geri çıkardım hastane çantasından mesela.Bebek bezi,ıslak mendil,hastane çıkışı,göğüs pedi hiçbirine gerek yok getirmeyin boşuna dediler.hatta komposto fln bile getirmeyin hepsi var dediler.bebek kustukça işedikçe onlar sürekli üstünü değiştirip temizliceklermiş bile.Boşuna yük etmicem yani.

özel hastane ama birşey vermiyorlar
basit bi özel hastane o yüzden tam hazır olmalıyım

barays kaç tane derken? ne alacaksın öyle bir kaç tane
?

tulumu zıbını alt pijama vs...
yani 1 takım yeter mi 2 takımmı alsam

offff makınada çamaşırlar doldu kaldı.. kadını gerı gönderdım sular kesık diye.. gununu buldu kesilecek...

ohh aso mis gibi valla sen uzat ayaklarını ben haftaya alıcam diye bu hafta almadığıma pişman oldum ağrı çekiceğimi bile bile yapıyorum öğlenden beri çok ii yapıyosun valla ütü falan da yapıyomuş seninki ne güzel..

X