Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işalla dilemmacım farketmez nerde başladığı :) bı tek kayınvalıdem gelmeden baslamasın da azıcık bacaklarımı uzatıp yatmanın hızmet gormenın keyfını cıkartayım ıstıom ama onun da gelcegı yok :)
Herkese selam, nasılsınız ciciş anneler
Herkese selam, nasılsınız ciciş anneler
Kendi adıma söyliyim ben iyiym çok şükür...Sen pek gelmiyorsun topiğe,sen nasılsın
selam iyiyiz cnm sen nasılsın amann senin şafak 22 görünüyor
Eveeettt şafak 22 bakalım yarın kontrolüm var ne dicek doktor..
görümcemde yeni doğum yaptı... onada aptamil vermiş doktor.. gece yatmadan önce veriyomuş, rahatlatıcı çaylar falan vermiş doktor. o 3,5 kilo doğurdu benimki 4ü geçer gibi görünüyo benim süt yetmez heralde. bide arkadaşlar biberon aldınız mı? cam mı mika mı? herkes bişe söylüyo kafam karıştı bu konuda artık mikalarda çok iyi oluyo diyolar. camda kırılır mı nasıl olur bilmiyorum.. varmı düşüncesi olan..
maşallah33+0 da 2700 dü
vericez canım mecburen. dr.um önerdi mama da götür ne olur ne olmaz doyuramayabilirmişim ilk etapta.Maşallah canım yaa4 kilodan bahsediyosun,normal doğurmak kolay mı tabi...
Anam maşallah size de bu tosuncukları nasıl doğurcaksınızDoyurmak zor olur yalnız,mecbur mama da veririsiniz.sağlıkla gelsinler inşallah
sma canım ben araştırdım. sen de araştır istersen..he aklıma gelmişken sorayım,hani ilk gün süt gelmiyo yada çok az geliyor ve bebeğe yetmiyormuş ya mama verecekmisiniz kızlar bebeğe ilk gün? verecekseniz hengi markayı alacaksınız? ben hiç istemiyorum aslında vermeyi ama bebeğim aç kalmasınıda istemiyorum,mecbur kalırsam vericem sanırım,hazırlıklı olayım diyorum,hangi marka güvenilirdirkikafamçokkarıştı
Şafakla olmuyo o işler aslı..Benim 39 gün yok ki sonuçta,ikiz olunca hesap kitap ta yok...Ne zaman gelirler belli olmazboshayallersmilehadi hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah
benimde şafak 39 sizinkileri görünce benim daha çook var diyorum kendi kendime
Ben ikisinden de aldım...Cam biberonlar ağır oluyor tabi ama mama ısıtıcı için cam olması gerekli..görümcemde yeni doğum yaptı... onada aptamil vermiş doktor.. gece yatmadan önce veriyomuş, rahatlatıcı çaylar falan vermiş doktor. o 3,5 kilo doğurdu benimki 4ü geçer gibi görünüyo benim süt yetmez heralde. bide arkadaşlar biberon aldınız mı? cam mı mika mı? herkes bişe söylüyo kafam karıştı bu konuda artık mikalarda çok iyi oluyo diyolar. camda kırılır mı nasıl olur bilmiyorum.. varmı düşüncesi olan..
maşallah
vericez canım mecburen. dr.um önerdi mama da götür ne olur ne olmaz doyuramayabilirmişim ilk etapta.
sma canım ben araştırdım. sen de araştır istersen..
bak bu..
Hepsiburada.com : Sma Gold Biberon Maması 400GR | Anne / Bebek / Çocuk
yattım aşaya sır kapısı seyrettim :roflol:
ben toprağın odasına kanepe ve kilim bakmaya gidiyorum. bu kaçıncı çıkışımız inşallah beğenir döneriz :bbo:
Şafakla olmuyo o işler aslı..Benim 39 gün yok ki sonuçta,ikiz olunca hesap kitap ta yok...Ne zaman gelirler belli olmazboshayallersmile
Ben ikisinden de aldım...Cam biberonlar ağır oluyor tabi ama mama ısıtıcı için cam olması gerekli..
hadi hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah
benimde şafak 39 sizinkileri görünce benim daha çook var diyorum kendi kendime
maşallah
vericez canım mecburen. dr.um önerdi mama da götür ne olur ne olmaz doyuramayabilirmişim ilk etapta.
sma canım ben araştırdım. sen de araştır istersen..
bak bu..
Hepsiburada.com : Sma Gold Biberon Maması 400GR | Anne / Bebek / Çocuk
yattım aşaya sır kapısı seyrettim :roflol:
ben toprağın odasına kanepe ve kilim bakmaya gidiyorum. bu kaçıncı çıkışımız inşallah beğenir döneriz :bbo:
selam kizlar.......