2010 Kasım Anneleri

bende hazırlamadım daha.. yarın son eksıklerı alacagız.. o zaman hazırlarım aartık... bu arada buyuk ihtimal galıba taşınacagız.... :KK43:((( ne yapacagım bilmiyorum..

Düşünmemlazım ne dedi doktor, ne çıktı sonuç ? Kötü bi durum yok dimi.. İyi misin.

Son düzenleme:
Senin yengenin ikizleri vardı sanırım..Sütü yetiyor mu?

Öyledir de ,ben tısıyorum yaklaştıkça

dilemmacım yanında az da olsa mama takviyesi yapıyor ama maşallah sütü iyi.. 2 cocukla zor Allah sanada kolaylık versin.. sana tavsiyem almadıysan kesinlikle bir süt pompası almalısın öbür türlü mümkün değil yetişemiyorsun.. mecburen biberonada alışıyorlar ama anne sütü içtiği sürece bosver biberona alışırsa alışsın kendini strese sokma.. Emzirmeye yetişemiyorsun çünkü. Bide kızlar yengem yeni doğum yaptığı için sunuda söyliyeyim . doğumdan sonra sütünüz hemen gelmezse mamayı direk vermiyorlar bekliyorlar ve bebişlerin şekerlerini ölcüyorlar eğer düşük cıkarsa veriyorlar öbir türlü 1 gün ac kalabiliyorlar birşeyde olmuyor sürekli seker ölcümü yapılıyor... bide mamayı onlar veriyor..:ecrin_bebek:

dun eşimle dolaşırken köyun bırınden sut aldık.. taze yenı sagılmış ılıktı sut... 10 kılo aldık... yogurt yaptım.. harıka olmuş... öyle çok kaymak çıktı kı.. sabah epey bal ve kaymak yedım...

şimdi de keçı sütü arıyor eşim.. bana içirecekmiş.. bebege sut olsun diye...:))))

keçi sütü büyük marketlerde pastörize olarak satılıyo..

aynen öyle canım.Ben aradım hastaneyi b,rçok şeyi geri çıkardım hastane çantasından mesela.Bebek bezi,ıslak mendil,hastane çıkışı,göğüs pedi hiçbirine gerek yok getirmeyin boşuna dediler.hatta komposto fln bile getirmeyin hepsi var dediler.bebek kustukça işedikçe onlar sürekli üstünü değiştirip temizliceklermiş bile.Boşuna yük etmicem yani.
Komposta , grisini ,çorba,meyve suyu ilk gün yemek olarak bunları veriyorlar zaten..Sezeryanda en azından böyle..Komposta götürende mi varmışCADIARZU
Bize de sadece yeni doğan biberon koyun yeterli demişler,ikiz olunca mama verilir mecbur..Hastane çıkışı koyduk tabii,beze gerek yok demişler...Koymadık o yüzden..
özel hastane ama birşey vermiyorlar
basit bi özel hastane o yüzden tam hazır olmalıyım

tulumu zıbını alt pijama vs...
yani 1 takım yeter mi 2 takımmı alsam
Anladım canım..Hastane çıkşı bir tane yeterli bence..Hastanede kaldığınız süre boyunce onlar giydirecekse bebeği tabiki

dilemmacım yanında az da olsa mama takviyesi yapıyor ama maşallah sütü iyi.. 2 cocukla zor Allah sanada kolaylık versin.. sana tavsiyem almadıysan kesinlikle bir süt pompası almalısın öbür türlü mümkün değil yetişemiyorsun.. mecburen biberonada alışıyorlar ama anne sütü içtiği sürece bosver biberona alışırsa alışsın kendini strese sokma.. Emzirmeye yetişemiyorsun çünkü. Bide kızlar yengem yeni doğum yaptığı için sunuda söyliyeyim . doğumdan sonra sütünüz hemen gelmezse mamayı direk vermiyorlar bekliyorlar ve bebişlerin şekerlerini ölcüyorlar eğer düşük cıkarsa veriyorlar öbir türlü 1 gün ac kalabiliyorlar birşeyde olmuyor sürekli seker ölcümü yapılıyor... bide mamayı onlar veriyor..:ecrin_bebek:

Makine almadım ama gerekirse ablamda var,ondan alırım..Yalnız biberondan almaya başlıyınca meme emmeyi istemeyen bebekler de oluyormuş..öffff bakalım ne ediciz

hosbulduk kizlar...
prop ayni sey iste.. damar tikanikligi falan gibi bi problem yok dedi. kalple de ilgiliymis kalp odaciklarini falan inceledi guzelce.. su fazlaligi disinda bisey yokmus.
gittigimiz doktor nerdeyse emekli olucak yasta ilgili ve tecrubeli bir doktordu. benim tecrubelerime gore bi sorun cikmaz gibi gorunuyo dedi ama baska bir yere gonderdi. iste kendi doktorum da oyle demistio zaten, bisey yoksa nie ha bire biryerlere gonderiyolar ki...
insan ister istemez tedirgin oluyo iste

az önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni

sezeryanda artık dikiş yokmuş. dikiş bandı ile kapatıyolarmış. 2 gece kalıyomuşsun yani en azından benim gideceğim hastane öyle. ben çantaya 2 hastane çıkışı koydum, biberon falan koymak gerekiyomu hiç aklıma gelmemişti. dosya açtımak için gittiğimde hepsini sorayım bari.
bide kızlar daha önce sezeryanla doğum yapan varmı aramızda kanaması ne kadar oldu çok merak ediyorum.

hosbulduk kizlar...
prop ayni sey iste.. damar tikanikligi falan gibi bi problem yok dedi. kalple de ilgiliymis kalp odaciklarini falan inceledi guzelce.. su fazlaligi disinda bisey yokmus.
gittigimiz doktor nerdeyse emekli olucak yasta ilgili ve tecrubeli bir doktordu. benim tecrubelerime gore bi sorun cikmaz gibi gorunuyo dedi ama baska bir yere gonderdi. iste kendi doktorum da oyle demistio zaten, bisey yoksa nie ha bire biryerlere gonderiyolar ki...
insan ister istemez tedirgin oluyo iste

ee madem ıkısı de bısı cıkmaz dedıler tedıgrdın olcak bısı yok artık bu saatten snr, tmm bı fazlalık vardır da zararlı dııldır.. hadı cok gecmıs olsun sıkma artık canını

ayyy sezen ıkı gun sonrakı carsamba mı aman allahımmm... cok heyecanlı.. allah kurtarsın cnm

ne gibi bir sakincasi olur bebek icin dedim. ben size yanlis birsey soylemek istemem benim alanim degil dedi. zaten simdi gideceginiz yer nöro-pediatri doktoruna yonlendirecek sizi. en dogru bilgiyi o verebilir dedi. bu da birsey anlatmadi o konuda....

X