- 16 Haziran 2009
- 3.405
- 8
Doğum mu izliyosunuzeyvahedigeldismile
canım korkma herşeyini göstermiyo zaten sadece kadının üstü görünüyo,bebeğin çıkışı ve ilk çığlığı çok güzeldi,gözlerim doldu senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum mu izliyosunuzeyvahedigeldismile
he aklıma gelmişken sorayım,hani ilk gün süt gelmiyo yada çok az geliyor ve bebeğe yetmiyormuş ya mama verecekmisiniz kızlar bebeğe ilk gün? verecekseniz hengi markayı alacaksınız? ben hiç istemiyorum aslında vermeyi ama bebeğim aç kalmasınıda istemiyorum,mecbur kalırsam vericem sanırım,hazırlıklı olayım diyorum,hangi marka güvenilirdirkikafamçokkarıştı
valla sütümün gelmemesi ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. ilk günden mama mı verilir ya yazık. inşallah hepimizin bol bol sütü olur :Saruboceq:
Senin yengenin ikizleri vardı sanırım..Sütü yetiyor mu?Saol canım o senin kendi tatlılığın tontoş:) bende duydum o cayı ısırganıda bir ikiz annesi tavsiye etti doktora sormak lazım önce
canım korkma herşeyini göstermiyo zaten sadece kadının üstü görünüyo,bebeğin çıkışı ve ilk çığlığı çok güzeldi,gözlerim doldu senağlama
Canım benim ikiz olduğu için,sezeryan olucağım için hastanede mama veririler mecburen...Ama evde mümkün olduğunca sadece anne sütü vermeyi istiyorum...inşallah bol sütüm olur ,anne sütünün yerini hiçbişey tutamaz:Saruboceq: İlk zamanlarda gerekirse eğer aptamil almayı düşünüyorum
evet fınfık, battanıyeler hep sentetık zaten sbh kocam dedı kı nıye gıdıosun dedım ucuz battanıye varmıs 10 tlye battanıye mı olur onlar kesın sentetıktır dedı ben de ne var gıtcem bakcam almak zorunda dıılım ya dedıydım, onun dedıgı gıbı cıktı :)
prop sen tek başına cesaret ediyomusun hala dışarı çıkmaya,haftalar ilerledi iyice dikkat et yalnız ordan oraya koşturup durma bence,ben eşim olmadan çok dolaşmıyorum dışarda yarım saat falan dolaşacaksam kendim çıkıyorum ama öbür türlü korkuyorum bişey olur falan diye.Senin maşallahın var
evet canım bencede verirler,benimde sezeryan ve sezeryan olan diğer arkadaşlarım ilk gün hatta kimisi 2 gün mama vermek zorunda kaldı,sütleri yetmedi. Bende hastanenin vereceği mamaya güvenemiyorum tam,kendim alayım dedim.Ondan en iyisi,en katkısızı ne acaba diye araştırıyorumda
evet canım bencede verirler,benimde sezeryan ve sezeryan olan diğer arkadaşlarım ilk gün hatta kimisi 2 gün mama vermek zorunda kaldı,sütleri yetmedi. Bende hastanenin vereceği mamaya güvenemiyorum tam,kendim alayım dedim.Ondan en iyisi,en katkısızı ne acaba diye araştırıyorumda
aman gripin ne var çıkmakta çıkıom gezıom tabı yagmur yagmasaydı gecen hafta da cıkar gezerdım gecen hafta sadece bı gun cıkabıldım.. basıma ne gelebılır kı sancım tutabılır, suyum gelebılır, e bunlar kocamın yanındayken de olabılır, atlarım taksıye gıderım hastaneye nolcak :) snr kocamı ararım gel hayatım doguruyorum dıye :))
aman gripin ne var çıkmakta çıkıom gezıom tabı yagmur yagmasaydı gecen hafta da cıkar gezerdım gecen hafta sadece bı gun cıkabıldım.. basıma ne gelebılır kı sancım tutabılır, suyum gelebılır, e bunlar kocamın yanındayken de olabılır, atlarım taksıye gıderım hastaneye nolcak :) snr kocamı ararım gel hayatım doguruyorum dıye :))
Aptamil i eşimin kuzeni önerdi,doktor zaten..Hipp te iyiymiş diye duydum ..Zaten o daha da pahalı sanırım
En fazla suyun gelir dimi propAlemsin valla, sanki o an bunu sükunetle karşılayabilecek misin?Ben artık cesaret edmiyorum valla...Zaten otobüse de binemem..
kaydirigubbakcemile3 rahatlığa bak şundaki,e nolcak dimisempatiksalakcinni o an panikle napcanı bilemezsin.Gerçi sen belki çok soğukkanlısındır,ben panik biri olduğumdan böyle düşünüyorum
muhabbete doyum olmuyor ama ben çıkayım artık. ayaklarımı uzatıp televizyon izleyeyim azıcık. sonra görüşürüz!