2010 Kasım Anneleri

Selam kızlar napıyosunuz...Dünden beri mandalina komasına gircem mandalina yiye bir hal oldum:)

yasemin fotolar çok şeker eşim de bayıldı :)

asoş kız muz bitti fıstık bitti mandalina mı başladı şimdi :)) ohh yarasın afiyet bal şekerr olsunnn:icecream:

tunaydin kizlar olumunekankayizsmile ammada uyumusum yaa sempatiksalakcinni

oglumuda hickirik tuttu sabah sabah daha yimek yimedim yaa ne hickirigi bu simdi kaydirigubbakcemile2

yasemin fotolar çok şeker eşim de bayıldı :)

asoş kız muz bitti fıstık bitti mandalina mı başladı şimdi :)) ohh yarasın afiyet bal şekerr olsunnn:icecream:
:))) ya dün görünce dayanamadım aldık.Bir de arkadaşlara gittik onlarda da yedim.Onlardaki daha güzeldi tabi.Aydından sipariş vericekler sebze meyveyi her hafta dün denemişler çok güzel gerçekten de hepsinin tadı. Biz de artık aydından getirtcez gibi görünüyor bayıldık bayıldık.Mandalina üzüm armut o kadar güzeldi ki anlatamam.Tamamen katkısız tamamen tadında.Yarın listeyi göndercekler bana da ben de sipariş vercem
Muz komasına girdim ya 1 hafta boyunca her gün 3-4 muz yedim fıstıkları zaten biliyosun sen Sıra mandalina camışlığında

kızlar selam iki gündür giremedim oğluşumun küçük eksikleri vardı alıncak dünle bugün onları hallettik benim hasta bezinden oğluşumun bezine kadar hrşeyi tamamladık şükürr hastane bavuluda tamamlanmış olduu ama gezerken çok yoruldumm hep fırsat buldukça oturcak yer aradım sabahta temizlik yaptık sildim süpürdümm miss gibi olduu ev bir ütüm kaldı onlarda az bekliyebilir acil değiller :)

geçmişi okuyayim ne var ne yok :)

selam herkese,

şekerimi ölçtüm ve iki defadır hep yüksek çıkıor, çok moralim bozuluyor nasıl düşüreceğimk bu şekeri bi türlü bilemiorum hayatımda ne tatlı ne de meyve var. Bunaldım artık:gitme:

kaydirigubbakcemile5
canını sıkan yada stres yaptığın durumlar var mı canım onlarda etkiliyor üzülmeee

kaç çıktı canım

yasemin'im sabah açlık ve tokluk yaptım. açlık 76 tokluk 145 çıktı((( çok canım sıkılıyor şu duruma hiçbir şey yemiorum içmiorum. Bir saat sonra tokluk yapıyorum. 1 saat tokluk ve açlık kaç oması lazım normalde 1.5 saat sonra yapıyordum. Acaba değerler fark eder mi?

tatlım az kaldı biraz daha sık dişini strese girme boşuna doğum heyecanı sresi falan da var artık o da yapar tek yemek içmekle yükselmez

canım benimde yükseliyor birz önce ölctüm 134 cıktı... az kaldı bosver stres yapma 160 ın üstüne cıkınca bebek icin sakıncalı oluyormus korkma bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…