2010 Kasım Anneleri

miracle gectı mı agrıların bıraz.. darısı başıma :S ama benım doguma kdr gecmıcek heralde ben bunu anladım artıkın..

yasemin eşin sıkılmadı mı o kdr foto cekılırken :) bızımkı dugun albumunu bıle yarıda bırakcaktı nerdeyse cınnet gecırıodu :))

gripin burda hava cok super valla hem soguk hem guneslı.. iş yapma cık gez bosver :)

geçti canım çok şükür darısı sana inş. sanıırm hamlamışım o ağrılardan bi gün önce çok yürümüştüm dinlen sende hiçbişey yapma 2 gün geçer inş.

goremıolar yasemın oraya da yazdım cok seker olmuşşş sempatiksalakcinni kocana da bravo, benımkı oyle poz vermeyı bırak normal poz vermez yanı :))

toplam kac kılo almıs halın bu? sen de bayag bayag zayıfmıssın :S bafo sen ve ben bırer ayıcık olmuşuz eskı fotolara bakınca :))

geçti canım çok şükür darısı sana inş. sanıırm hamlamışım o ağrılardan bi gün önce çok yürümüştüm dinlen sende hiçbişey yapma 2 gün geçer inş.

2 gun bısı yapmadan durabılsem :)) bugun hava cok super guneslı ve serın yarın da boyle olursa emınonune gıderım valla yagmur fln yokken hazır..

toplam kac kılo almıs halın bu? sen de bayag bayag zayıfmıssın :S bafo sen ve ben bırer ayıcık olmuşuz eskı fotolara bakınca :))

14 kilo aldım aslında cok aldım ama genelde göbüşe gitmiş arkadan hamile gibi olduğun pek belli olmuyor diyorlar.... kocam daha ne pozlar verdi görsen gülmekten kırılırsın adam onun cekimi falan zannetti sempatiksalakcinni

14 kilo aldım aslında cok aldım ama genelde göbüşe gitmiş arkadan hamile gibi olduğun pek belli olmuyor diyorlar.... kocam daha ne pozlar verdi görsen gülmekten kırılırsın adam onun cekimi falan zannetti sempatiksalakcinni

:)) canım ne güzel bir fikir bu fotoğraf işi,harika çıkmışsınız,çok şirinzemuszemus çok güzel bir hatıra olmuş

kocam başıma dıkıldı yıne hadı ben kacıyorum

operım hepininizi

yasemın prensesın adı masl degıl mı lısteye eklıyım

kızlarrr ben boyumu gectım nıhayet 181 boyum 82 kılo olmusum hatta 82 küsür :)) yaşasınnn...

yasemın demır ın eksıgı var yaa.. mesela orgu yelek hırka patık fln yok :) kıyınvalıdem ormuyo begenmem dıye, annem ormuyo artık ugrasamam dıye, yanı yun bısıyı yok kuzucumun dötü doncak.. :KK43:

bı de battanıye alcam bı ıkı tane daha, cok ucuza almıs asenam kurkcu han dıye bı yerden ordan alcam yanı

:)) canım ne güzel bir fikir bu fotoğraf işi,harika çıkmışsınız,çok şirinzemuszemus çok güzel bir hatıra olmuş

evet güzel hatıra.. ben genelde fotoğraf cektirmeyi sevmem ve zaten cok az cekilmiştim bir anda hepsini cektirmiş oldum.. 200 tane falan:jeyyar:

yasemın bazı fotoları kendı profılıne ekle de ordan bakayım kasım annelerın koymak ıstemıosan :) kocanın sekılden sekıle gırıslerını merak ettım de :)

cok byıldım harıka gorunuyorsunuz maşallahh:nazar:

saol bafocum.. bende 1.70 im ama kilo olarak seni cok fazla gectim... 77 kiloyum ama o kadar kilolu hissetmiyorum kendimi kollarım bacaklarım arnı mesala.. son haftalarda yüzüm biraz sisti.... hani en fazla 80 olurum olamam ama ben kendimi 80 e hazırladım... evet kızımın adı kısmetse masal olacak yazıyor diye hatırlıyorum ama...olumunekankayizsmile

X