- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miracle gectı mı agrıların bıraz.. darısı başıma :S ama benım doguma kdr gecmıcek heralde ben bunu anladım artıkın..
yasemin eşin sıkılmadı mı o kdr foto cekılırken :) bızımkı dugun albumunu bıle yarıda bırakcaktı nerdeyse cınnet gecırıodu :))
gripin burda hava cok super valla hem soguk hem guneslı.. iş yapma cık gez bosver :)
yooo hiç sıkılmadı aksie cok eğlendi acayip tavsiye ediyorum face grubuna 3 tane ekledim sen sonra silersin iştersen oradan burcu
geçti canım çok şükür darısı sana inş. sanıırm hamlamışım o ağrılardan bi gün önce çok yürümüştüm dinlen sende hiçbişey yapma 2 gün geçer inş.
toplam kac kılo almıs halın bu? sen de bayag bayag zayıfmıssın :S bafo sen ve ben bırer ayıcık olmuşuz eskı fotolara bakınca :))
toplam kac kılo almıs halın bu? sen de bayag bayag zayıfmıssın :S bafo sen ve ben bırer ayıcık olmuşuz eskı fotolara bakınca :))
2 gun bısı yapmadan durabılsem :)) bugun hava cok super guneslı ve serın yarın da boyle olursa emınonune gıderım valla yagmur fln yokken hazır..
nerde fotolar
sen sımdı gorsen 69 oldum 19 kılo ıle rekor bende:lepi:
bafo sen yine bana göre zayıfsın boyun kac
14 kilo aldım aslında cok aldım ama genelde göbüşe gitmiş arkadan hamile gibi olduğun pek belli olmuyor diyorlar.... kocam daha ne pozlar verdi görsen gülmekten kırılırsın adam onun cekimi falan zannetti sempatiksalakcinni
bafo sen yine bana göre zayıfsın boyun kac
:)) canım ne güzel bir fikir bu fotoğraf işi,harika çıkmışsınız,çok şirinzemuszemus çok güzel bir hatıra olmuş
kocam başıma dıkıldı yıne hadı ben kacıyorum
operım hepininizi
yasemın prensesın adı masl degıl mı lısteye eklıyım
cok byıldım harıka gorunuyorsunuz maşallahh