- 14 Ocak 2009
- 1.567
- 6
- 49
hiç bilmiorum canım, stres yaptığım bir durumda olmuyor ama o iğneyi yapacağım zaman moralim bozuluor o kadar
anladım az kaldı canım hiç moralini bozma rahat ol bebişinin doğacağı günü düşün kucağına alacağın günü :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bilmiorum canım, stres yaptığım bir durumda olmuyor ama o iğneyi yapacağım zaman moralim bozuluor o kadar
saolasın canım hatıra olsun diye yaptırdık işte...yasemin resimler çok güzel bayıldım eşinde sende harikasınız süper hatıra valla:))
teşekkürler kızlar moralimi yerine getirdiniz yoksa oturup çocuklar gibi ağlayacaktım. İyi ki varsınız. Bu arada yasemin sen modelmişsin de haberimiz yokmuş, nasıl bir mankenlik pozlardır öyle bayıldım, resmen profesyonel mankenlere taş çıkartmışsın. Allah bir yastıkta kocatsın
facebook ta gördüm :) çok güsell yasemincim çok şirin çıkmışsın :)
Selamlar oh yarasın uyku ne güzel işte uyu bol bol
hic sevmiom ben bu pazar gunlerini burasida oksuz kalmis :gitme:
bende dugun cd lerini izliom aksamda k.validem gile gitcem bakalim nasil gececek umarim iyi gecer :sinifsinif:
ohh ben geldiiimm :) ne guzel bı hava vardı bugun işalla yarın da boyle olur yıne cıkar gezerım, yenı geldık eve her zamankı gıbı cok yoruldum:)
kızlar kocam bir mantı açtı dilimi yuttum valla, hamur biraz kalın oldu tek kusuru oydu ama o da oklava yuzunden buyuk oklava bulamadık orta boy aldık zorlandı acarken onun dısında 4x4luk bır mantıydı, dısarda yedıklerım halt etmiş.. tabı ben de göt olmuş oldum yapamazsın dediğim için.. e artık her ay açtırırım bi sefer :) yakında börek de denetcem kesin onu da becerir kaydirigubbakcemile3