hoşgeldin burcu, ben de de bir kaç gündür uyuma problemi başladı, 2 saat dönüyorum yatakta uyuyamıyorum mecbur kalkıyorum.. bünye kendini mi hazırlıyor doğumdan sonrasına anlayamadım bi türlü.
bu arada dün eşimin bebişi özlediğini farkettim, sürekli eli karnımda, canım çok sıkılıyor zaman geçmiyor bebiş gelse de sevsek oyalansak diyo :) dün paylaşılan anne halleri konusundan bir kaç şey okudum eşime, sağlıkla gelsin de ben bakarım geceleri diyor tabi ne kadarını uygulayacak görücez :))))
hayırlısıyla gelsin bebişler sata göre (36+2) benim doğum 5 kasım görünüyor ultrasona göre 10 kasım.. cetvelide ultrasona göre yapmıştım ben bebiş 2 hafta geriden geliyordu nerdeyse tamamladı maaşallahh...
doktorumuz tam gününde olmak zorunda değil, bazıları önden bazıları da geriden gelebilir ölçümleri ve sağlığı iyi oldukça problem yok dedi sağolsun
aynen propcum ayyynen.. bir de bu haldeyken gece en az 5 kere wc ye kalkmak çok büyük işkence oluyor :bbo:yataktan kalkmak cok işkence 5dkda kalkabılıyorum butun kemıklerım agrıyo..
aynen propcum ayyynen.. bir de bu haldeyken gece en az 5 kere wc ye kalkmak çok büyük işkence oluyor :bbo:
günaydın kızlar
eşim geldi oturuyoruz, hava soğuk baya burda 2 gündür kombi yakıyoruz artık sönmez heralde..
aifyet olsun, ben yaptım da mide yanması safhasına geçtim bile :)ama gerı yatması guzel oluyo bu sefer desempatiksalakcinni
gunaydın.. bız de sımdı kahvaltı yapcaz hazırladım ama kocamın bılg basındna kalkmasını beklıorum ben de o arada bılg basına gectım tekrar :)
aifyet olsun, ben yaptım da mide yanması safhasına geçtim bile :)
bu çiş işi acaba doğumdan hemen sonra geçicek mi yoksa rahim küçülene kadar böyle kalcak mı merak ettim şimdi..
oo ben aşlıyım o zaman10 gun ıcınde hurma ve ahududu çayna başlıyorum :) doktor 25ınden once baslama lutfen dedı ama ben baslıyım da neme lazım :))
gece cıse kalkınca uyuyamaıuorum ya bende bırde benım yurumem zorlastı kesınlıkle egılemıyorum ve sol tarafım hep agrıyohoşgeldin burcu, ben de de bir kaç gündür uyuma problemi başladı, 2 saat dönüyorum yatakta uyuyamıyorum mecbur kalkıyorum.. bünye kendini mi hazırlıyor doğumdan sonrasına anlayamadım bi türlü.
bu arada dün eşimin bebişi özlediğini farkettim, sürekli eli karnımda, canım çok sıkılıyor zaman geçmiyor bebiş gelse de sevsek oyalansak diyo :) dün paylaşılan anne halleri konusundan bir kaç şey okudum eşime, sağlıkla gelsin de ben bakarım geceleri diyor tabi ne kadarını uygulayacak görücez :))))
bafo dogurdun zannettım bıkac gun gelmeyınce..
miracle gectı mı agrıların bıraz.. darısı başıma :S ama benım doguma kdr gecmıcek heralde ben bunu anladım artıkın..
yasemin eşin sıkılmadı mı o kdr foto cekılırken :) bızımkı dugun albumunu bıle yarıda bırakcaktı nerdeyse cınnet gecırıodu :))
gripin burda hava cok super valla hem soguk hem guneslı.. iş yapma cık gez bosver :)