2010 Kasım Anneleri

hoşgeldin burcu, ben de de bir kaç gündür uyuma problemi başladı, 2 saat dönüyorum yatakta uyuyamıyorum mecbur kalkıyorum.. bünye kendini mi hazırlıyor doğumdan sonrasına anlayamadım bi türlü.

bu arada dün eşimin bebişi özlediğini farkettim, sürekli eli karnımda, canım çok sıkılıyor zaman geçmiyor bebiş gelse de sevsek oyalansak diyo :) dün paylaşılan anne halleri konusundan bir kaç şey okudum eşime, sağlıkla gelsin de ben bakarım geceleri diyor tabi ne kadarını uygulayacak görücez :))))

hayırlısıyla gelsin bebişler sata göre (36+2) benim doğum 5 kasım görünüyor ultrasona göre 10 kasım.. cetvelide ultrasona göre yapmıştım ben bebiş 2 hafta geriden geliyordu nerdeyse tamamladı maaşallahh...

doktorumuz tam gününde olmak zorunda değil, bazıları önden bazıları da geriden gelebilir ölçümleri ve sağlığı iyi oldukça problem yok dedi sağolsun

ben gece uyanıyorum ama yataga gerı nasıl yattıgımı bıle hatırlamıom esra, sanıyede gerı uyuyorum.. ama yataktan kalkmak cok işkence 5dkda kalkabılıyorum butun kemıklerım agrıyo..
benımkı de oglum napıosun ne zaman gelceksın fln dıye konusmalar yapıyo cocuga, dunku seylerı ben de okudum ve dedım kı esıme senı de kaldırırım emzırırken ılk bıkac hafta dedım, gerek yok dedı :) rahat adamın halı baska oluyo :) uykusuzluga alısık oldugum ıcın mı yoksa bana bosuna bu kdr cok mu guvenıo bılmıorum..

bebeklerın sadece %5i tam gununde gelıomuş, %70i 38+0 ve 42+0 gunlerı arasında, kalan %25 de erken gelıomuş..

benım SATa gore 15 kasımdı, ultrasona gore 8 kasım, tıcker ım hala SAT a gore duruyo.. bebişine de maşallah tamamlar tabi arayı.. hepsıne maşallah

10 gun ıcınde hurma ve ahududu çayna başlıyorum :) doktor 25ınden once baslama lutfen dedı ama ben baslıyım da neme lazım :))

yataktan kalkmak cok işkence 5dkda kalkabılıyorum butun kemıklerım agrıyo..
aynen propcum ayyynen.. bir de bu haldeyken gece en az 5 kere wc ye kalkmak çok büyük işkence oluyor :bbo:

günaydın kızlar
eşim geldi oturuyoruz, hava soğuk baya burda 2 gündür kombi yakıyoruz artık sönmez heralde..

ama gerı yatması guzel oluyo bu sefer desempatiksalakcinni
gunaydın.. bız de sımdı kahvaltı yapcaz hazırladım ama kocamın bılg basındna kalkmasını beklıorum ben de o arada bılg basına gectım tekrar :)

aifyet olsun, ben yaptım da mide yanması safhasına geçtim bile :)

bu çiş işi acaba doğumdan hemen sonra geçicek mi yoksa rahim küçülene kadar böyle kalcak mı merak ettim şimdi..

ben de 37 ye girdim bugün vay anasını sayın seyirciler akannehir

aifyet olsun, ben yaptım da mide yanması safhasına geçtim bile :)

bu çiş işi acaba doğumdan hemen sonra geçicek mi yoksa rahim küçülene kadar böyle kalcak mı merak ettim şimdi..

ay teşekkürler benımkı de yanıo sımdı greyfurt suyu sıktım kahvaltı ıcın ıcınde portakal olmayınca bayag eksı oluomuş :S

çiş dvm etmıcek azalarak bıtecek ama.. rahım kendı boyutlarına ulasana kdr baskı yapmaya dvm eder mesaneye ama bebek cıktıgı ıcın ıcınde agırlık olmayacagından bu kdr cok olmaz yanı.. hayırlısıyla bı kurtulaydık ah ahhhhh

günaydın kızlar evdekı ısler yuzunden pek gıremıyorum
nasılsınız
ne var ne yok

günaydın kızlar kocam evde 2 gündür giremiyorum pek ...evde dinlenince ağrılarım azaldı çok şükür...hava kapalıydı bugün güneş yüzünü gösterdi serin ama yine tam kıvamında bugün çıkar gezeriz artık öptüm herkesi görüşürüzz...

günaydın kızlar.... dün masalımla ve kocamla bir sürü fotoğrafımız cekildi yaklasın 200 tane güzel hatıra oldu bize ... o kadar yorulmusum ki bütün gece kemiklerim kırılmıs gibi acıdı...

günaydın herkese,souk ama güzneşli bi hava var. Artık kışlıkları çıkarma zamanı geldi. Offf çok iş var bugün temizlikte yapıcaz daha :sinifsinif:
Niye bitmiyo hiç iş yaa,altıüstü 2 kişiyiz işe yetişemiyoruz,çocuk olunca napcaz hiç bilmiyorum

10 gun ıcınde hurma ve ahududu çayna başlıyorum :) doktor 25ınden once baslama lutfen dedı ama ben baslıyım da neme lazım :))
oo ben aşlıyım o zaman

gece cıse kalkınca uyuyamaıuorum ya bende bırde benım yurumem zorlastı kesınlıkle egılemıyorum ve sol tarafım hep agrıyo

bafo dogurdun zannettım bıkac gun gelmeyınce..

kaydirigubbakcemile3
kızkardesım ve esımden bana pc kalmıyor

salı kont var bakalım dr ne dıyecek
fisfisfis

miracle gectı mı agrıların bıraz.. darısı başıma :S ama benım doguma kdr gecmıcek heralde ben bunu anladım artıkın..

yasemin eşin sıkılmadı mı o kdr foto cekılırken :) bızımkı dugun albumunu bıle yarıda bırakcaktı nerdeyse cınnet gecırıodu :))

gripin burda hava cok super valla hem soguk hem guneslı.. iş yapma cık gez bosver :)

yooo hiç sıkılmadı aksie cok eğlendi acayip tavsiye ediyorum face grubuna 3 tane ekledim sen sonra silersin iştersen oradan burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…