2010 Kasım Anneleri

düşünmemlazım işalla güzel haberler alırsın, ayrıca ıyıce ogren neymıs ne zararı varmıs ne değilmiş.. boşuna panık yapma sakın

düşünmemlazım işalla güzel haberler alırsın, ayrıca ıyıce ogren neymıs ne zararı varmıs ne değilmiş.. boşuna panık yapma sakın

insallah prop.
hidrosefali denen bi hastalik olma ihtimali var. netten arastirip edindigim bilgi bu. kaan kocatepe de yazmis sitesinde. allah korusun....
ama doktor omurilige giden damarlara falan hepsine bakti bi tikaniklik goremedi.. yarin daha ince ve ayrintili ultrason cihazi ile bakilacak iste.. sivi artmis mi azalmis mi gorucez bakalim..

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
geçmişi okuyayım dedim zor geldi...
bugün ne güzeldi hava ama evler buz gibi ısınmadı tabi 1 günde...
bugün tacın fabrika satış mağazasına gittik, yaa ne kadar uygundu herşey, keşke öncekileri de hemen almasaydım. bebek için, nevresim tk 17tl, antbakteriyel mikrofiber yastık 5tl, yorganı 16,5....

hey yarabbım bı duramadın bakmadan dımı :S bana doktor yumurtalıklarında odem var vırt zırt deıdgınde hıc arastırmamıstım bıle dırek baska doktora gıtmıstım sacmalamasın demıstı o da.. doktor yanlıs olcmus olabılır, gercekten anlık artma olabılır, senınkı o hastalık fln dııl bı kere ben bılıorum cunku nerdeyse sınırda yanı cok fazla degıl kı nıye kotu kotu seyler okuyosun:mymeka: yrn kacta randevun gıt gel de ıcın rahatlasın

5 tane nevresım takımı alırdım ben o fıyata bulsam :))

duamadim cunku ne oldugunu bilmiyordum. ne oldugunu bilmeyince aklina daha kotu ihtimaller geliryor insanin... simdi de geliyor da neyse...
allahtan sabah 9.30 ta. pariste oldugu icin trafik vs var diye insallah erkenden yola cikicaz..
insallah besey yoktur dedigin gibi..

cok sukur foto ısını de hallettık:

ama nezle oldum:1no2:

biz aldık 80 e yuh yanı kötükedihüso

ben tactan begendım 89 tlydı almadım daha.. ıkı tane uyku setı aldım sadece.. tac outlet nerde kı valla alabılırım ben o fıyata.. o ne be kahve parası yanı :)

bafo kımle anlastın kıme karar verdın, gecmıs olsun ayrıcana..

oh maşallah yarasın

he k.valideme gitcem baris anlasmasi yapcaz sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile5

sağol cnm
nazan erden benım kuzenn bebelerını de o cekmıstı
250 300 kare ftograf- muzıklı cd album, 40 50 pozluk foto album 400 tl
eskı musterı ındırımı yaptı 100 tl sositososito
kadını tanıyordum zaten ayrıca eskıden tıpla ıcıceymıs hemsıreydı sanırım tum hast. proseduru tanıyor bılıyor cok keyıfl ve guzel ısler cıkarmıstı
umarım bızımkı de rast gider-tatlicadiarzu-

işalla bafocum işalla.. normal dogum olcagı ıcın gelememe durumunda kımı gonderıomus?

işalla bafocum işalla.. normal dogum olcagı ıcın gelememe durumunda kımı gonderıomus?
,
oyle ısey demedı
en 2 haftamı senden gelecek telefona gore ayarlıyorum o zaman dedı
sancı aslar baslamaz ara benı dedı

zaten salı dr kont var o az cok bana bır tarıh verır gibi geliyo

,
oyle ısey demedı
en 2 haftamı senden gelecek telefona gore ayarlıyorum o zaman dedı
sancı aslar baslamaz ara benı dedı

zaten salı dr kont var o az cok bana bır tarıh verır gibi geliyo

sezeryan tarıhı mı :S sezeryan mı ıstıosun sen de.. hmmmm..

benımkının cooook cekımı oluo bebegım ve bız ın foto cekımlerını fln yapıo daha baska bı suru ıs oluyo tabı o yle bı durum olursa baskasını gondermek zorunda kalcak ama cooook dusuk bı ıhtımalmıs tabı.. hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…