2010 Kasım Anneleri

Dilemma dün gece rüyamda seni gördüm:) Bana ikizlerin nevresim takımlarını yorganlarını yastıklarını gösteriyordun.

Hadi yaa,kız ben de KK ya yazdığım gördüm.Sen,prop falan yazıyodunuz böyle şaklımda hayal meyalkaydirigubbakcemile3

yolda dinlene dinlene giderim yol icin degil de sancilanirsam falan diye korkuyorum kocam olmucak ben yanliz olucam o yuzden..

benide bugün arkadaşım çağırdı ama kocişim evde film izleriz gitmiycem ama canım acayip gezmek istiyor yarın ve pazartesi izinli şimdi dışarı çıksam annemler bi ton fırça atarlar doktor istirahat dediya ama çıkmakta istiyorum off avm ler ful çeker pazarya zaten pazar günleri hiç çekilmiyo burda gene tıkıl kal evde ondan sonra homini gırtlak tumba yatak

ii yim barayscım yetişemedim sana tatlım ya, sen nasılsın, baya iş halletmişsin bugün...

oh afiyet olsun hayatım yemiş kadar oldum. eminim çok güzel olmuştur eline sağlıkk..

opuyorumnanaktan inşallah birlikte yapacağımız günlerde gelecek şekerim..aklinialirimsmile

kızlar ben kaçar k.validem çay yapmış
biraz keyif yapayım öptümmmm
tekrar gelirimmm

ooooohhhhh afiyet olsun tatlım, şöle bi güzel dinlen, keyfine bak...

slm kızlar ben geldim... öglen anıden çıkmak zorunda kaldım. eşim gelmişti..

gecelık almak için magazaya gırdım.. pempe yada kırmızı saten istedim.. kız bana baktı, çeyızlık mı bakıyorsunuz dedi.. hayır dedım.. gunluk gıyecegım.. karnıma baktı nerde diye sordu salak.. dedım hastanede giyecegım.. aaaaaaaaa dedi agzı açık kaldı... ilk defa sızden duydum hastaede gecelık gıymeyı dedı.. ne yapayım atlette mı durayım. yada evdekı en eskı tışortu mu giyeyım dedım... kız sordu kaç gece kalacaksınız hastanede diye...

bana gösterdıgı hamıle gecelıkleri igrençtı

valla ben ayakta uyuyorum bırazdan gıdıp sahıden uyucam heralde .. bıkac gundur noluo bana anlamadım..

günaydınnnn, kimse yazmamış akşamdan beri şaşırdım :)))
herkes uyuyor herhalde...

günaydın..
valla bir uyudum bir uyudummmm.. neden boyle uykucu oldum bılmıorum acayıp uyuyorum yani :)

bugün 36. haftama giriorum SAT a göre, allahım hayırlısıyla bittiğini de gostersin artık hem sabırsızlık hem agrılar tak ettı canıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…