- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
hazal esinin kisin izin durumu yokmu
kaydirigubbakcemile5
annemler kastamonuda ben istanbull ama o yolu gitmyei gözüm yemio ölüm o yolculuk benim için
maalesef cnm yok bilmiyorumkismile yilbasinda iki hafta izin burda tum isyerleri kapali ama o zamanda biz gitmeyiz ya iki hafta neyimize yetecek mecbur yazi beklicez artik
vize istemiyorlar ya annen gelsin, bi de bizi dusun sen...
oyy gozleme acmak mı aman allahım... ben de yufkamı aldım cnm ıstedı dıye ama anca pzts yaparım.. malum kocam yarın mantı accak kaydirigubbakcemile3
öle ama her canın istediğin zaman olmuo babam varr onu hiçte görmedim tabiki sizinki çok zor:gitme:
hic denemis mi daha once fisfisfis
ay ne güzel kız gidiyosunuz oraya buraya. valla ben kıçımı kaldıramıyorum :S kim çağırırsa kusura bakmayın gelemem falan diyorum.. gezin gezin en güzeli.Selam kızlarr ay bizde yeni geldik gezdik geldik bi güzel valla. Şimdi de eşofmanları çekip arkadaşlara gitcez bu gece dene zamandır insanlarla görüşemedik doğuma kdr herkese bi gitmek lazım:)
Ya benden dolayı pek gidemiyoduk akşamları kasılmalar tansiyon nabız derken yatmak zorunda kalıyordum :S ama daha iyiyim artık ya fırsat bu fırsat kendimizi arkadaşlarla gezmelere atıyoruzay ne güzel kız gidiyosunuz oraya buraya. valla ben kıçımı kaldıramıyorum :S kim çağırırsa kusura bakmayın gelemem falan diyorum.. gezin gezin en güzeli.
çok kız tavladım mantıyla diyo ama bakalım görcez..
Selam kızlarr ay bizde yeni geldik gezdik geldik bi güzel valla. Şimdi de eşofmanları çekip arkadaşlara gitcez bu gece dene zamandır insanlarla görüşemedik doğuma kdr herkese bi gitmek lazım:)
Beğendiğine sevindim..Sınavda da başarılar bu aradaGünaydın kızlar 1 hafta aradan sonra tekrar aranızdayım.Geçmişe bakamadım malum çok uzun ama sizden haberleri alırım artık...varmı doğuran falan:))
Geçen hafta cumartesi dershaneye gitmek üzere evden çıkarken kargom geldi...Eve tekrar dönüp yazsam derse gecikeceğim için yazamadım...eve döndüğümdede bilgisayarım bozuldu yani DİLEMMA arkadaşımdan tekrar tekrar özür dilerim...Ve hediyelerim...pembe kadife yumuşacık bir battaniye kırmızı beyaz bir takım ve bir çift organze güllü çorap...ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ DİLEMMA TEYZESİ...KIZIMLA BUNLARI HER KULLANDIĞIMIZDA SENİ HATIRLAYACAĞIZ...
Ben bu haftayı elimden geldiğince ders çalışarak geçirdim..bugün ve yarın 11.20 de tekrar dersim var...bu halde ders çalışmak çok zor oluyor dua edin kızlar...
tecrübeli olmakta zor aslında ne yapıcaklar an ve an biliyosun ilk doğumumda sağıma soluma bakmaktan nasıl bayıldım anlamadım bile ilginç gelmişti etrafımdaki kalabalık hepsinde bir telaş ameliyathaneye ilk kez girmiştim aletler filan ama korkma kaçamazsın ellerini bağlıyolar cnmm
Bunu başkalarından da duydum.Neler olacağını bilmek daha kötü diyen.
aman allahım ne fena:S ne zaman onlarla bir arada olsam o gece kasılmalardan sabahlıyorum:S doktor stres de çok etken dedi.ne guzel yaa..
ben kös kös evde oturuyorum bi basima...
demin kvalidem geldi, 1-2 saat oturdu gitti... ne super geciyo gunlerim :çok üzgünüm:
cok kiz tavlamis ve sana ilk kez mi yapiyo guclubacismile
kocam çok yaratıcıdır herkesi aynı taktikle tavlayacak değil ya beni baska turlu kandırdı :)) hey allam.. neyse gorcez yarın yapabılıo mu yapamıo mu :))