2010 Kasım Anneleri

kızlar ben kaçar k.validem çay yapmış
biraz keyif yapayım öptümmmm
tekrar gelirimmm

oyy gozleme acmak mı aman allahım... ben de yufkamı aldım cnm ıstedı dıye ama anca pzts yaparım.. malum kocam yarın mantı accak kaydirigubbakcemile3

Selam kızlarr ay bizde yeni geldik gezdik geldik bi güzel valla. Şimdi de eşofmanları çekip arkadaşlara gitcez bu gece de ne zamandır insanlarla görüşemedik doğuma kdr herkese bi gitmek lazım:)

Selam kızlarr ay bizde yeni geldik gezdik geldik bi güzel valla. Şimdi de eşofmanları çekip arkadaşlara gitcez bu gece de ne zamandır insanlarla görüşemedik doğuma kdr herkese bi gitmek lazım:)
ay ne güzel kız gidiyosunuz oraya buraya. valla ben kıçımı kaldıramıyorum :S kim çağırırsa kusura bakmayın gelemem falan diyorum.. gezin gezin en güzeli.

ay ne güzel kız gidiyosunuz oraya buraya. valla ben kıçımı kaldıramıyorum :S kim çağırırsa kusura bakmayın gelemem falan diyorum.. gezin gezin en güzeli.
Ya benden dolayı pek gidemiyoduk akşamları kasılmalar tansiyon nabız derken yatmak zorunda kalıyordum :S ama daha iyiyim artık ya fırsat bu fırsat kendimizi arkadaşlarla gezmelere atıyoruz ay iyi geliyor valla son rahat günlerim:) yakında isimsiz hanımefendicimin uykusu gazı derken rahat oturamıcam en iyisi şimdiden son günlerimin keyfini çıkarmakkaydirigubbakcemile3

Dilemma dün gece rüyamda seni gördüm:) Bana ikizlerin nevresim takımlarını yorganlarını yastıklarını gösteriyordun.

ne guzel yaa..
ben kös kös evde oturuyorum bi basima...
demin kvalidem geldi, 1-2 saat oturdu gitti... ne super geciyo gunlerim :çok üzgünüm:

Beğendiğine sevindim..Sınavda da başarılar bu arada

ne guzel yaa..
ben kös kös evde oturuyorum bi basima...
demin kvalidem geldi, 1-2 saat oturdu gitti... ne super geciyo gunlerim :çok üzgünüm:
aman allahım ne fena:S ne zaman onlarla bir arada olsam o gece kasılmalardan sabahlıyorum:S doktor stres de çok etken dedi.

kuznim benden 100 km uzakta oturuyo, yatiya gitmek istiyorum bir kac gunlugune ama bi yandan da cesaret edemiyorum.. napiyim bilemedim

kocam çok yaratıcıdır herkesi aynı taktikle tavlayacak değil ya beni baska turlu kandırdı :)) hey allam.. neyse gorcez yarın yapabılıo mu yapamıo mu :))

yok canim onu demek istemedim, evleneli bir seneyi gecti ne diye simdiye kadar yapmamais madem oyle
yapsin da ye iste ne guzel, ben de istiyorum manti ama hic bilmiyorum nasi yapiliyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…