alışırsın alışırsın merak etme annelik insana neler yaptırıyo neler öğretiyo :) zaten biz biliyoruz allah vermiş bize bunları o yüzden hiç kafana takma hem de öyle güzel yıkarsın kiii :))
bende tırsıyorum eyvahedigeldismile sonçta sabunlu kayarmı incitirmiyim diye eşim daha cesur nolcak canım yıkarız diyo alışırız heralde zamanla burda hava atarız işte oğlumu kızımı yıkadım mis oldu teyzeleri diye
offf bı alısverıse gıttık geldık valla bayılcam sımdı.. hamıle mıyım neyım :S
test yapsam ne cıkar acaba sımdı su hcg mıdır nedır ben hıc oyle test yapmadım bılıonuz mu :)) 2 gun gecıktım, evde test yaptım pozıtıf cıktı, 2 gun sonra doktora gıttım kesyı gordum :) hıc hcg testım olmadı benım :))
ayy evet cocukda gelio zor olur ya kova degistirmek ama keyfide bambaska dedigin gibi annem bide borek yapardi soba firiinda himmm valla cnm cekti yaa keske esim izin versede kisin tr ye gitsem annemin o sahane boreklerini yisem ama nerdeee adam bensiz gidemezsin diooklava:
ev testinden bahsetmiştim ben de :)
benimki de tam tersi evde test yapmadım adetim şaşmaz çünkü.. direk hastaneye gitmiştim günüm geçince. vay be ne günlerdi senağlama
test yapsam ne cıkar acaba sımdı su hcg mıdır nedır ben hıc oyle test yapmadım bılıonuz mu :)) 2 gun gecıktım, evde test yaptım pozıtıf cıktı, 2 gun sonra doktora gıttım kesyı gordum :) hıc hcg testım olmadı benım :))
benim eşimde seninki gibi yalnız göndermioo 3senedir gidemiorum annemlere.ama annem gelio saolsun.benimle gidip benimle geleceksin dio çokk zorr ne varsa biraz kalsak:a015:
hoşgeldin nalancım
napim eşim hala uyuyo ben de takılıyorum tv de hiçbişe yok :bbo:
sen ne yaptın bitirdin mi bakim gözlemeleri, adresimi yazim sana özelden
saklıyorum saklıyorum :)sonucunu saklıo musun ? ben evde yaptıgım testı saklıorum
ay soba sıcağı süper olur da sadece yanan oda için :S ee peki kim uğraşıcak ben de döşettim 3 yıl önce anam ağladı ev mahvolmuştu. sen ne yapıcaksın yaa..
yıkarım tabii yerim onu
kız ne var bebek yıkamakta.. bir elinle tut bir elinle de sabunla sonra da suyu tut yıka. olmadı fileyle yıkarsın çok kolay yaaa azıcık cesaret :)
ayy sobali ev bambaska ya zahmeti cok ama o soguk kis gunleri soba catir catir yanarken etrafinda oturuyorsun sicacik oluosun bide icine patates ve kestane at oh mis gibi
Ben geldimmmmm, nabersiniz...
galiba sanırsam herhaldekaydirigubbakcemile3offf bı alısverıse gıttık geldık valla bayılcam sımdı.. hamıle mıyım neyım :S
benim eşimde seninki gibi yalnız göndermioo 3senedir gidemiorum annemlere.ama annem gelio saolsun.benimle gidip benimle geleceksin dio çokk zorr ne varsa biraz kalsak:a015:
hazal bebek yikamayi nasilsa hastanede gostericekler sana, kendi bebegin oldugu icin cabucak alisicaksin, baskasinin bebegi gibi degil...
burda da her gun yikiyorlar hastanede ama temizlendikten sonra gobegine mutlaka bir ilac suruyorlar, su gibi kucuk tuplerde eltim sagolsun almis getirmis bunlar lazim oluyo diye
Oy kıyamam ben sana tatlım neyse az kaldı yakında annenler gelince ne güzel anneciğinle oturcan yalnız kalmican artık...
Adresin bende var zati bebeğim ben sana yollarım...:lepi:
Güzel oldu gözlemeler ama hem açma hem pişirme işlemini kendim yapınca azcık yoruldum galiba, en zoruda mutfağı toparlamak oldu, topuklarım ağrıdı ama eşime bişi demiom yoksa oyar beni kesin..
Baya da bereketliymiş 1 tencere dolusu gözleme oldu, ben sadece 3 tane yiyebildim ya, puf böreği şeklinde yaptım zati...
Şimdide kahvelerimizi yaptım keyif yapıyoz eşimle...
uzak mi oturuyorsunuz?