haha şu topik çok hoşuma gitti kızlar bakmanızı tavsiye ederim :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
sezen ıyı kı kocanı emzırmeye kalkmamışsın eren dıye :roflol:
yoo devlet hastanesinde spinal ve epidural yapıyolar. son gittiğimde dr. um bana ameliyatta beline ne işlem uygulandı, belki spinal şansımız vardır falan dedi. hatta çok nadir genel anestezi yapar hep spinal veya epiduralle sezeryan yapar canım..
ben aldım chicco uçan pilotlar
pf eşim anca yatı büyük oğlum yani zar zor uyuttum adam bıktı gündüz uyumak istemiyo artık neyse bugün son gece vardiyası. yarın gitmicek, pazartesi de 07-15 çalışcak süper olucak.. benim de yemeğim yok bi yeşil mercimek patlatiyim bari.. hastane çantamın herşeyini hazırladım ütüledim bi çantaya giricekler nasip olamadı bi türlü yaaaa :S
bi kerede eren beşiğinde o ağlayınca kocamı pışpışladım eren diye
ay aciktim yaa balik yapiom aksama norvec usulu bol yesillik ve patattes kaynattim bide sosunu ustune doktummu hmmm cok guzel ve saglikli bi yemek ama yemek icin kocami beklicem kardesini havaalanina birakmaya gitti tr ye gitcek kardesi off hemen gelse barii belki yarinda babasi gile gideriz aslinda bugun istiodum gitmeyi ama calisip yorgun oldugu icin kaldi bugun bakalim nasil davrancaklar bana ben kucuklugumu bilip gidiyimde kotu bisey derlerse duymazliktan gelcem artik esimin hatrina :kedi:
afiyet olsun
en iyisini yapıyorsun insan bazen eşinin hatırına katlanıyor işte önemli olan onun gerçekleri görebilmesi gerisi boşş
aallah allahh ilk kez senden duydum kimlerden bilmemde hep yapmıyorlar diye duymuştum benim doktorum adını bile telafüz etmedi direk sana anestezi verilicekya test yapıcaz dedi olsa mutlaka sorardı ama ben sorayım gene fakat sanmıyorum ama emin kaynaktan yapılmadığını duydum eminimde orda yapılıyosa burda niye yapılmıyo bilemedim sormak lazım :uhm:
en iyisini yaparsın hayatım. ah o eşlerin hatırları olmasa zatenn :)gidiyimde kotu bisey derlerse duymazliktan gelcem artik esimin hatrina :kedi:
en iyisini yaparsın hayatım. ah o eşlerin hatırları olmasa zatenn :)
yüzde bi milyon eminim hayatım. çook arkadaşım oldu burda epidural.. burası da devlet hastanesi seninki de. farklı prosedür olacağını sanmıyorum iyice sor öğren derimm.
iyi akşamlar
annecikler nasılsınız bakalım?
ben yorgunum yaa yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim
sonra oğluşumun eşyalarını dolaba dizdim
sonra beyazları atmıştım makinneye onları astım
belim ağrımış şimdi farkettim
ben çantamı hazırlayacam da banyo havlusu koydunuz mu bebek için ?