2010 Kasım Anneleri

Günaydın Hazal ve Sema gördüm sizi..

Hazal benım herif hala uyuyo ben uyandım kalktım, Demir'i yine hıçkırık tuttu uyandırdı beni ama bu kadarı cok garip gelıo bana gunde 5-6 kez oluo doktora sorcam fazla degıl mı dıye fazla olsa ne yapabılırız kı cocuga ıcme mı dıyelım dıcek sormuom o yuzden :S

Sema gece bana da kramp gırmek uzereydı son anda çevik bir hareketle bacagımı salladım kurtardım cıdden :) bıldıgın gırıodu..

Allahım dualarımı duydu gece sadece bı kez çişe kalktım onun dısında ıyı uyudum, karın agrım azalmış bayag, kemık agrım her gecen gun artıyo, öff pöffff nası dayancaz bu agrılara bılmıom, ben ayak parmagım dısında hıc bı yerımı kırmamıstım sımdıye kdr allah korusun boyle agrıosa o da dayanılmaz bişimiş..

gunaydin prop benim herifte normalde evde olur hafta sonlari ama bgun isi cikti gerci evde olsada bu saatte ayakta olur malum hafta ici 4 te ise gidio erken kalkma aliskanligi var.

benimkide hickirio ama ole 5 6 kez deil 3 en fazla 4 kere hissediorum benimki en cok kaburgalarima vuruo oklava yutmus gibi oturuorum bi egilsem hemen tekme atio sipam valla cok az kaldi ama bende bittim yani basta hersey guzeldi hamilelik hosuma gidiodu ama artik saglikla ciksin istiorum yaa bittim valla akannehir

günaydın prop bende hep kurtarırdım krampı ama bu sefer gafil avladı beni :gitme:
sorma akşam banada bir karın ağrısı girdi böyle genel bir ağrı sinir etti ama doktoru aramayı düşünmedim hemen acile git diycekti biliyorum neyse sabah kalktığımda geçmişti geçen muayenede dr bana artık ağrılar yoklamaya başlıycak korkma demişti :sm_confused:

sor bakalım hıçkırığı ama normaldir sanırım benimkide günde 5-6 kez hıçkırıyo bazen bitmek bilmiyo bide aynı anda kıpırdıyosa karnım çamaşır makinesine dönüyo

ben bizimkilere bi bakıyım kahvaltı hazırlayan varsa yumuluyum cokacimcoook

aa bijo masallah cıktılar mı ya.. cok saglıklı gorunuo masallah masallah
çıktılar canım baya oldu eylül sonu falandı.. darısı başımıza biz de koyarız inş böyle fotolar :)

bijocum maşallah allah sağlık uzun ömürversin ceylanın bebişine :ecrin_bebek:
aminn semacım..

MERHABALAR ;
BİJO MAAŞALLAH ÇOK TATLILAR YERİM BEN O KOCA OĞLANI
tatlı ama huysuz teyzesi sürekli mırr mırr mafetti annesini :)

haşhaşlı gozleme hıc yemedım :S
yemelisin inan akannehir

zaten agrim var bisey oldugunu biliyordum moralim ondan bozuk degil canim.. bu gun kotu haberlerle basladim gune de ust uste geldi iste...
geçmiş olsun canım umarım atlatırsın en kısa zamanda..

benım de oyle ya nıye cok hıckırıolar delı mı bunlar :S dogduklarında da sureklı hıckırmazlar ısalla hıc kıyamam

günaydın kızlarrr..
dün kavak yellerini izlicem diye açtım ohooo daha başında uyumuşum.. gece de abartısız 6 kere tuvalete gittim poff..
eşim işten geldi az önce oturdu biraz, çıktı şimdi doğalgaz almaya (burada ön ödemeli alıp yüklüyoruz fatura derdi yok) gelince yatar ben de dün yıkadıklarımı ütüleyip nihayet hastane çantamı yapıcam, şükür başka da işim yok bugün..

günaydın kızlar
ağrılardı tuvaletti derken berbat bir gece geçirdim

anakucağımız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance: eşim kurdu çok tatlı yaaaa bakıp duruyorum :asigim:

valla rakı şarap ne bulursak :) ama cok hıckırıo bı basladı mı 15 dk fln da suruyo ıste sbh uyandırdı benı dusun..

Aso yuzunu goremedınız dımı, artık gostertmezler de zaten :S
1 saniye belki gördük ondan da bişey anlamadık zaten plasentası tam önündeydi rahat göremedik bir eli de ağzındaydı durmadan parmak emiyor. vampirleri izleye izleye çocuk emici bişi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…