çıktılar canım baya oldu eylül sonu falandı.. darısı başımıza biz de koyarız inş böyle fotolar :)aa bijo masallah cıktılar mı ya.. cok saglıklı gorunuo masallah masallah
aminn semacım..bijocum maşallah allah sağlık uzun ömürversin ceylanın bebişine :ecrin_bebek:
tatlı ama huysuz teyzesi sürekli mırr mırr mafetti annesini :)MERHABALAR ;
BİJO MAAŞALLAH ÇOK TATLILAR YERİM BEN O KOCA OĞLANI
yemelisin inan akannehirhaşhaşlı gozleme hıc yemedım :S
geçmiş olsun canım umarım atlatırsın en kısa zamanda..zaten agrim var bisey oldugunu biliyordum moralim ondan bozuk degil canim.. bu gun kotu haberlerle basladim gune de ust uste geldi iste...
benım de oyle ya nıye cok hıckırıolar delı mı bunlar :S dogduklarında da sureklı hıckırmazlar ısalla hıc kıyamam
Çok teşekkür ederim canım :)iyi geceler kizlar almanlara yenildik ya öffffffffffffffffffff
asocum masallah kizina kocaman olmus
düsünmemlazim gecmis olsun canim rabbim tez zamanda sifani verir insallah
Benimki de günde 5-6 kez fln hıçkırıyor
toprak da hıçkırıyo ama günde en fazla 2 kere falan. 6-7 kere cok fazla yaa :S
Benimki de günde 5-6 kez fln hıçkırıyorhatta ben her bir şey yedikten sonra hıçkırıyor
anakucağımız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance: eşim kurdu çok tatlı yaaaa bakıp duruyorum :asigim:
ooo hadi gözün aydın canım hayırlı olsun:)))))))))) ben içiriyorum alışsın rakıya şarabarakı mı içiriyosunuz çocuklara napıyosunuz kız :roflol:
:) Teşekkür ederim büyüyor cimcimem:)Günaydınlar Herkese..
Aso maşallahh kızına kocaman olmuş:asigim:
1 saniye belki gördük ondan da bişey anlamadık zaten plasentası tam önündeydi rahat göremedik bir eli de ağzındaydı durmadan parmak emiyor. vampirleri izleye izleye çocuk emici bişi olmuşAso yuzunu goremedınız dımı, artık gostertmezler de zaten :S